Μια μέρα στο Konitsa Lotos Farm

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ KONITSA LOTOS FARM ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙ

Αν αγαπάτε τις μονοήμερες εκδρομές κι έχετε την τύχη να είστε κοντά στην Κόνιτσα, μπορείτε να οργανώσετε μια μέρα γεμάτη δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, στο Konitsa Lotos Farm. Ιδανικός προορισμός για φαγητό, καφέ, παιχνίδι, ιππασία και επίσκεψη στο πάρκο άγριων θηραμάτων.


Διαβάστε εδώ και την εμπειρία μας από την διαμονή στο ξενοδοχείο Konitsa Lotos Farm.


Εστιατόριο – Καφέ

Πολύ κοντά στα σπιτάκια του Konitsa Lotos Farm, υπάρχει το εστιατόριο-καφέ. Εκεί θα δοκιμάσετε εξαιρετικά πιάτα, παραδοσιακή κουζίνα αλλά κι άλλες επιλογές, όλα φτιαγμένα με τα προϊόντα που παράγονται στην φάρμα του ξενοδοχείου.

Ο χώρος τους εστιατορίου είναι ιδιαίτερα προσεγμένος και καθαρός, αρκετά μεγάλος ώστε να λειτουργεί και ως πολυχώρος για να φιλοξενήσει και μεγάλες εκδηλώσεις. Φυσικά μπορείτε να καθίσετε έξω αν ο καιρός το επιτρέπει και να απολαύσετε την υπέροχη θέα προς την Κόνιτσα.

Ακόμη όμως κι αν δεν επιλέξετε να φάτε, θα απολαύσετε τον καφέ σας και ποικιλία γλυκών, ενώ τα παιδιά μπορούν να παίξουν στον ευρύχωρο παιδότοπο. Το εστιατόριο διαθέτει και παιδική τουαλέτα.

Παιδότοπος

Αν ο καιρός το επιτρέπει τα παιδιά θα παίξουν στον εξωτερικό παιδότοπο. Πρόκειται για μια παιδική χαρά, δίπλα στα γήπεδα και στην πισίνα του εστιατορίου, η οποία ανοίγει το καλοκαίρι. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ιππασία

Στο Konitsa Lotos Farm αγαπούν τα άλογα! Για αυτό και υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος, όπου μπορείτε να κάνετε βόλτα και να μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για αυτά τα υπέροχα πλάσματα.

Πριν την επίσκεψή σας είναι απαραίτητο να μιλήσετε με τους υπεύθυνους.

Πάρκο άγριων θηραμάτων

Πολλά και διαφορετικά είδη ζώων της Ελληνικής πανίδας (πουλιά, πάπιες, παγόνια, στρουθοκάμηλοι, αγριογούρουνα κ.α.), καθώς και από διάφορα μέρη του κόσμου, φιλοξενούνται σε ένα πάρκο το οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε, κατόπιν συνεννόησης με τους υπεύθυνους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Η Κόνιτσα αλλά και η ευρύτερη περιοχή είναι πραγματικά υπέροχη! Αν έχετε χρόνο αξίζει να την επισκεφθείτε. Μη παραλείψετε να ανεβείτε και στο γεφύρι της Κόνιτσας, το ψηλότερο μονότοξο λιθόκτιστο γεφύρι των Βαλκανίων, πραγματικό στολίδι της πόλης, στην είσοδο της χαράδρας του Αώου. Διαβάστε εδώ περισσότερα.


Περισσότερες προτάσεις από το Κάθε μέρα γονείς για ταξίδια, εκδρομές και family friendly διαμονή θα βρείτε εδώ.


Γεια σας! Είμαι η Μάγδα και σας καλωσορίζω στο «Κάθε μέρα γονείς». Κατάγομαι από τα Γιάννενα και σπούδασα δημοσιογραφία κι επικοινωνία στο Λονδίνο. Για πολλά χρόνια εργάστηκα στον χώρο του Πολιτισμού, στις Δημόσιες Σχέσεις. Πλέον, έκανα το χόμπι μου επάγγελμα! Εκτός από το "Κάθε μέρα γονείς" έχω δημιουργήσει και το www.familyfriendlytravel.gr

RELATED POST

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
error: Content is protected !!