READING

Ο Άλκης, ο Λούκυ Λουκ και το super party μας!...

Ο Άλκης, ο Λούκυ Λουκ και το super party μας!

Ο καιρός περνάει γρήγορα… Πολύ γρήγορα! Δεν νομίζω πως υπάρχει γονιός που δεν αναρωτιέται “Πότε μεγάλωσαν;”, “Θυμάσαι τότε που…;”. Δεν πρέπει να υπάρχει γονιός που δεν τα κοιτάζει όλο νοσταλγία κάθε φορά που βλέπει την πρώτη τους φωτογραφία, κάθε φορά που στέκεται για αυτή την αναμνηστική φωτογραφία στο party των γενεθλίων τους. Έτσι είναι! Μεγαλώνουν και από την μια στιγμή στην άλλη έχεις έναν μικρό άνθρωπο με άποψη, επιχειρήματα, προτιμήσεις, αντιδράσεις. Ένα μικρό άνθρωπο που είναι τόσο διαφορετικός, τόσο μοναδικός και τόσο ίδιος με σένα.Ο δικός μου μικρός άνθρωπος λοιπόν έγινε 4! Και για να το γιορτάσει ήθελε ένα party αφιερωμένο στον αγαπημένο του Λούκυ Λουκ. Δύσκολο θέμα… Όπου κι αν έψαχνα δεν έβρισκα αρκετό υλικό για να με τροφοδοτήσει. Έτσι αποφασίσαμε να βάλουμε στο party μας και τους φίλους του Λούκυ Λουκ, τους Ινδιάνους!

Εκεί πια άνοιξε καινούριο πεδίο. Πέσαμε με τα μούτρα στην δουλειά. Τυπώσαμε χρωμοσελίδες, φτιάξαμε μουστάκια, ετοιμάσαμε το banner μας, αγοράσαμε χάντρες και τυπώσαμε τα απαραίτητα αξεσουάρ για τους μικρούς Ινδιάνους.

 

 

Ο Άλκης πάντα δίπλα μου, πιστός βοηθός, να κόβει, να κολλάει, να βοηθάει με κάθε τρόπο. Κάθε χρόνο εμπλέκω τα παιδιά όλο και περισσότερο σε αυτήν τη διαδικασία κι ας μην είναι όλα άψογα κομμένα. Άλλωστε είναι το δικό τους party και αν όλα φαίνονται υπέροχα στα δικά τους μάτια, εμένα μου περισσεύει.

 

Ο υπέροχος κήπος του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων μας φιλοξένησε για μια ακόμη χρονιά!

 

Και φυσικά μας έδωσε την ευκαιρία να παίξουμε με την ψυχή μας! Στα party των παιδιών προτιμώ να παίζουν ελεύθερα. Δεν μου αρέσουν και πολύ οι οργανωμένες δραστηριότητες. Φέτος λοιπόν ετοιμάσαμε διάφορες γωνιές παιχνιδιού, προσφέροντας στα παιδιά τα κατάλληλα ερεθίσματα. Οι φίλες μας Γωγώ και Δώρα ήταν εκεί για να βοηθήσουν τα παιδιά σε ότι ήθελαν. Ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια!!!

Φτιάξαμε ινδιάνικα κολιέ και κόψαμε καπέλα με φτερά.

Ζωγραφίσαμε ελεύθερα ή σε όποια χρωμοσελίδα διάλεγαν τα παιδιά.

Ετοιμάσαμε την γωνιά μεταμφίεσης δίπλα στην γωνιά ζωγραφικής. Εκεί κοντά υπήρχαν και τα διάσημα πλέον πόδια του δεινόσαυρου (Πώς να το κάνουμε, ένας δεινόσαυρος χωράει παντού!)

Έτοιμη και η γωνιά μουσικής, για τους επίδοξους καλλιτέχνες!

Και φυσικά δεν μπορούσαν να λείπουν τα διάσημα τουβλάκια μας, με τα οποία οι φίλοι του Άλκη ετοίμασαν έναν θρόνο, ειδικά για τον εορτάζοντα.

 

Ο μπουφές ετοιμάστηκε…

… μόνο που δεν πρόλαβα να τον φωτογραφίσω!

Φέτος αποφάσισα πως δεν μπορώ να μαγειρέψω πολλά φαγητά… Και δεν πειράζει! Ξεκινήσαμε με τοστάκια, κριτσίνια, κέικ και τις υπέροχες μπουκίτσες βρώμης (για την συνταγή πατήστε εδώ), οι οποίες όμως ειδικά για την ημέρα μπήκαν σε σουβλάκι μαζί με τυρί edam και σταφύλια. Στην συνέχεια φάγαμε την υπέροχη πατατοσαλάτα μου, ντοματίνια, αγγουράκια, τυρί, τα μπιφτεκάκια της γιαγιάς μας, σουβλάκια από το αγαπημένο μαγαζί της γειτονιά μας και πίτσες.

Η τούρτα μας φέτος ετοιμάστηκε από την καταπληκτική food blogger Αναστασία, γνωστή ως Sunday Spoon. Και ήταν απλά καταπληκτική! Όχι μόνο στην διακόσμηση, αλλά και στην γεύση: σοκολατένια, αφράτη και ζουμερή, χωρίς να σου αφήνει αυτή την αίσθηση ότι έφαγες παραπάνω από όσο έπρεπε (κακό αυτό για μερικούς μερικούς!). Ευχαριστούμε πολύ Αναστασία μου! Έκανες ένα αγοράκι, την μαμά του και ελπίζω όλους τους καλεσμένους μας πολύ ευτυχισμένους!!!

 

Περάσαμε πολύ όμορφα μικροί-μεγάλοι!!! Γιατί τελικά τα καλύτερα party είναι αυτά που όλοι είναι ελεύθεροι να παίξουν, να σαχλαμαρίσουν, να συζητήσουν, να τρέξουν, να λερωθούν, να φάνε καλά, να γελάσουν πολύ, να αναπολήσουν… κι ας κουραστούν!

Και κάθε χρόνο, παρά την κούραση, παρά την αίσθηση ότι δεν βλέπω όσο θα ήθελα τους ανθρώπους που μας έκαναν την τιμή να έρθουν, παρά τον πόνο στα πόδια από την ορθοστασία και το πήγαινε έλα, περνάω όλο και καλύτερα! Δεν θα πίστευα ότι θα το έλεγα ποτέ αυτό, αλλά περιμένω το επόμενο party με τεράστια ανυπομονησία.

Η μεγαλύτερη ανταμοιβή είναι το χαμόγελο του παιδιού μου!
Χρόνια πολλά γλυκέ μου Άλκη!!! Να είναι όλη η ζωή σου τόσο γλυκιά όσο ήταν αυτή η μέρα!!!

Παρακάτω θα βρείτε τα links για όλο το υλικό που συγκεντρώσαμε για το party μας: 
Μπορείτε να εκτυπώσετε χρωμοσελίδες με θέμα τον Λούκυ Λουκ πατώντας εδώ.

Αν σας αρέσουν οι Ινδιάνοι τότε θα χρειαστείτε και το κατάλληλο αξεσουάρ! (πατήστε εδώ)
Ένα party με θέμα τον αγαπημένο μας Λούκυ Λουκ δεν θα μπορούσε να μην έχει και το αντίστοιχο banner! (πατήστε εδώ)
Αν πάλι θέλετε να μεταμορφωθείτε σε έναν από τους αδερφούς Ντάλτον σίγουρα θα χρειαστείτε αυτό!
Μια μικρή έρευνα στο Pinterest θα σας γεμίσει ιδέες αν θέλετε να οργανώσετε ένα party σαν το δικό μας.Αν οργανώνεις κι εσύ ένα party γενεθλίων για το παιδί σου μπορείς εδώ να δεις τις δικές μας προτάσεις:
Star Wars Party
Superheroes Party
Nemo Party
Cars Party


Γεια σας! Είμαι η Μάγδα και σας καλωσορίζω στο «Κάθε μέρα γονείς». Κατάγομαι από τα Γιάννενα και σπούδασα δημοσιογραφία κι επικοινωνία στο Λονδίνο. Για πολλά χρόνια εργάστηκα στον χώρο του Πολιτισμού, στις Δημόσιες Σχέσεις. Πλέον, έκανα το χόμπι μου επάγγελμα! Εκτός από το "Κάθε μέρα γονείς" έχω δημιουργήσει και το www.familyfriendlytravel.gr

RELATED POST

  1. Momma Machi

    1 Οκτωβρίου

    Βρε συ τι ωραίο θέμα για πάρτι!!! θα το έχω στα υπόψη! καταπληκτικό! και είσαι τόσο τυχερή που μπορείς και αξιοποιείς αυτον τον χώρο!!!! να σου ζήσει το αντράκι σου πάντα γερό να ναι!
    ps: έχεις αδυνατίσει και κομψύνει πολύ΄!!!

    • Magda Zindrou

      1 Οκτωβρίου

      Ευχαριστώ πολύ Μάχη! Αν σε ενδιαφέρει ο χώρος στείλε μου μήνυμα να σου πω. Αλήθεια έχω αδυνατίσει; Κάνω τόση προσπάθεια, με μερικές ατασθαλίες ομολογώ. Ευχαριστώ!!!

  2. Elena Mitsaki

    1 Οκτωβρίου

    Καταρχήν να χαίρεσαι τον κούκλο σου!!! Υπέροχο θέμα….και πρωτότυπο!!!! Και ο κήπος τι καλή ιδέα…Μπορεί ο οποιοσδήποτε να κάνει πάρτι εκεί;;;;
    Επίσης, έχεις αδυνατίσει και σου πάει πολύ. Αναμένουμε νέα ανάρτηση με το πώς πάει το όλο concept! Έχω μείνει στην αρχή που βρήκες την παλιά δίαιτα και αποφάσισες να την ξαναρχίσεις!

    • Magda Zindrou

      1 Οκτωβρίου

      Ευχαριστώ πολύ Έλενα! Για λεπτομέρειες για τον χώρο στείλε μου μήνυμα αν σε ενδιαφέρει. Ευχαριστώ και για τα καλά σου λόγια! Η δίαιτα συνεχίζεται, με τα σκαμπανεβάσματά της, αλλά επιτέλους το πήρα απόφαση οπότε δεν έχει γυρισμό. Σύντομα τα νεότερα!

  3. Maria Naka

    1 Οκτωβρίου

    Να τον χαίρεσαι Μάγδα! Εννοείται ξετρελάθηκα με το θέμα του πάρτυ! Αλλά κι ο μικρός φαίνεται στο βλέμμα του πόσο ευτυχισμένος ήταν! Πάντα τέτοια!

    • Magda Zindrou

      1 Οκτωβρίου

      Ευχαριστώ πολύ! Ο μικρός έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, δεν το συζητώ! Φιλάκια!!!

  4. M Koutsom

    1 Οκτωβρίου

    Πολύ πρωτότυπο το θέμα σας Μάγδα μου! Καλά η τούρτα τα "έσπασε" συγχαρητήρια στην Αναστασία! Ο Άλκης σας είναι ένα γλυκύτατο αγόρι και του εύχομαι να είναι πάντα χαμογελαστός, ευτυχισμένος και υγιής! Φιλιά πολλά

    • Magda Zindrou

      1 Οκτωβρίου

      Ευχαριστώ Μαρία μου! Καλά η τούρτα ήταν άπαιχτη, δεν έχω λόγια να περιγράψω πόσο άψογη ήταν η δουλειά της Αναστασίας. Φιλάκια!!!

  5. emama christina

    1 Οκτωβρίου

    Να το χαίρεσαι το μουτράκι σου το χαμογελαστό και αυτός να χαίρεται τη μαμά του την όμορφη!!
    Πολύ πρωτότυπο το θέμα του πάρτυ και μου αρέσει που κάθε φορά ετοιμάζετε μαζί τα πάντα. Μερικές φορές η τελειομανία μας μας κάνει να ξεχνάμε πως ότι κάνουμε το κάνουμε για να το χαρούν πρώτα από όλα τα παιδιά…κι ας μην είναι όλα τέλεια! Εσύ δεν το ξεχνάς ποτέ! Όσο για το μέρος…δεν το σχολιάζω. Το ξέρετε ήδη πως είστε τυχεροί που έχετε έναν τέτοιο χώρο διαθέσιμο μέσα στην Αθήνα!

    • Magda Zindrou

      1 Οκτωβρίου

      Ευχαριστώ Χριστίνα! Είναι πολύ σημαντικό να ακούω τέτοια από έναν άνθρωπο σαν εσένα, που εκτιμώ βαθύτατα, να το ξέρεις. Ο χώρος αυτός είναι απερίγραπτος και ειδικά για εκδηλώσεις στον κήπο είναι υπέροχος. Ευχαριστώ πολύ! Φιλάκια!!!!!!

  6. kathycallie

    1 Οκτωβρίου

    Φοβερό πάρτυ και με πολλά πράγματα… μ' αρέσει που λες ότι δεν σου αρέσει το οργανωμένο! Μια χαρά οργανωμένα τα είχες όλα και τα παιδιά δεν ήταν και ξέφραγο αμπέλι! Είχες πολλές δραστηριότητες! Ολα φανταστικά! Να τον χαίρεστε!!! Κάλη

    • Magda Zindrou

      1 Οκτωβρίου

      Χαχαχαχα! Καλά ήταν. Το σημαντικό είναι πως όλοι πέρασαν καλά και κυρίως ο Άλκης και τα παιδιά. Ευχαριστώ πάρα πολύ Κάλη!!!

  7. Να τον χαίρεστε, πολύχρονος!!! κι ο γιος μου αγαπάει πολύ τον Λούκυ Λουκ, θα το έχω στα υπόψιν αυτό το πάρτυ…! Φαίνονται όλα πολύ όμορφα κι όλοι σας πολύ χαρούμενοι! και του χρόνου!!!

    • Magda Zindrou

      1 Οκτωβρίου

      Μα είναι υπέροχος ο Λούκυ Λουκ! Πού να αρχίσει και να διαβάζει ο μικρός μου, δεν θα το αποχωρίζεται το κόμικ. Ευχαριστώ πολύ Παρασκευή!

  8. TinArt Ideas

    1 Οκτωβρίου

    Καλά έχω βγάλει πολύ ωραίες φωτογραφίες! !!! Χα χα χα! Γέλασα πολύ με τις φώτο με τα μουστάκια. Έπρεπε να βάλεις και της Σοφίας. Ομολογουμενως περάσαμε πολύ ωραία κι αυτό δια στόματος Χρυσαλένιας που μετράει περισσότερο! Να σας ζήσει και πάλι αυτό το τρυφερό πονηρό μούτρο. Και του χρόνου!

    • Magda Zindrou

      2 Οκτωβρίου

      Ευχαριστούμε πολύ! Οι φωτογραφίες σκίζουν!!! Εγώ δεν βγήκα καλά, αλλά άλλος ήταν το πρόσωπο της ημέρας. Τα φιλιά μου στο δικό σου τρομερό φατσόνι.

  9. TinArt Ideas

    1 Οκτωβρίου

    Καλά έχω βγάλει πολύ ωραίες φωτογραφίες! !!! Χα χα χα! Γέλασα πολύ με τις φώτο με τα μουστάκια. Έπρεπε να βάλεις και της Σοφίας. Ομολογουμενως περάσαμε πολύ ωραία κι αυτό δια στόματος Χρυσαλένιας που μετράει περισσότερο! Να σας ζήσει και πάλι αυτό το τρυφερό πονηρό μούτρο. Και του χρόνου!

  10. Να τον χαίρεσαι
    Φιλάκια …

  11. πολύχρονος και γερός να ειναι πάντα Μαγδα μου!! Να τον χαίρεστε!! τελειο το παρτι σας!!

    • Magda Zindrou

      2 Οκτωβρίου

      Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου Ελπίδα μου. Φιλιά στον όμορφό σου!

  12. Magda Zindrou

    2 Οκτωβρίου

    Ευχαριστώ πολύ Γιάννα μου! Το θέμα ήταν πράγματι πολύ όμορφο, ο μικρούλης ήταν χαρούμενος που το διάλεξε. Πολλά φιλάκια!

  13. Martha

    2 Οκτωβρίου

    Μα τι φάτσα είναι αυτή!!
    Να τον χαίρεσαι Μάγδα μου! Γερός καλότυχος και φωτεινός να είναι!

    • Magda Zindrou

      2 Οκτωβρίου

      Ευχαριστώ πολύ Μάρθα μου! Είναι ο άτιμος, τρελό φατσόνι!

  14. Να τον χαίρεσαι!ελα από εδώ μια βόλτα!Ενα βραβείο σε περιμένει να το παραλάβεις!

  15. Αθηνά

    3 Οκτωβρίου

    Να το χαίρεσαι το αγοράκι σου Μάγδα!! Πάρα πολύ όμορφο το πάρτυ σας με πολύ όμορφο θέμα!! Και εντάξει δεν έχω λόγια για την τούρτα είναι απλά φανταστική !! Μπράβο μπράβο στην Αναστασί! Πολλά φιλιά!

  16. Πανέμορφο πάρτι!! Το θέμα απλά τέλειο, πρωτότυπο και υλοποιημένο υπέροχα! Μπράβο Μάγδα και μικροί συνεργάτες ❤️
    Πολύχρονος ο μικρό σου, το μικρό μαϊμουδάκι που έχει γίνει πια ολόκληρο αντράκι!

  17. Να το χαίρεσαι το αντράκι σου, φοβερό το πάρτι του, μου άρεσε πολύ ο χώρος που το οργάνωσες. Έχω ερώτηση!
    Που είναι αυτός ο χώρος και τι χρειάζεται για να το οργανώσεις εκεί?

    • Magda Zindrou

      13 Οκτωβρίου

      Ο χώρος είναι στο Θησείο, ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων. Για ότι θέλεις μπαίνεις στην ιστοσελίδα τους και βρίσκεις τα στοιχεία επικοινωνίας. Αν δεν βγάλεις άκρη, στείλε μου μήνυμα!

    • Ευχαριστώ πολύ, έριξα και μια ματιά στο site αλλά δεν είδα κάτι σχετικό με οργάνωση γενεθλίων, μάλλον θα πρέπει να τηλεφωνήσω για παραπάνω πληροφορίες.

    • Magda Zindrou

      15 Οκτωβρίου

      Στην σελίδα θα βρεις τα τηλέφωνα Αθηνά. Πάρε για να σου δώσουν αυτοί τις λεπτομέρειες. Αν δεν βγάλεις άκρη πες μου, μήπως μπορώ να βοηθήσω.

  18. Ανώνυμος

    30 Μαρτίου

    http://topcoloringpages.net/

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
error: Content is protected !!