Πρωτοχρονιά στο Santa Claus Kingdom

Για 3 ακόμη μέρες, μέχρι τις 3 Ιανουαρίου, θα είναι ανοικτό το αγαπημένο Santa Claus Kingdom στο M.E.C. Παιανίας. Η πιο χριστουγεννιατικο-μαγική ιστορία ζωντανεύει για όγδοη χρονιά και υποδέχεται μικρούς και μεγάλους για πολύ παιχνίδι, με φαντασία, μέσα κι έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου.

Μετά την είσοδό σας στο Santa Claus Kingdom από την χρυσοκόκκινη σκηνή θεάτρου, θα διασχίσετε την Frodiwood και θα συναντήσετε όλους τους πρωταγωνιστές του πάρκου. Ο χώρος είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε να θυμίζει ένα πανέμορφο Παγωμένο Βασίλειο, με χιονισμένα δάση, κάστρα, νεράιδες, ξωτικά και ένα τρενάκι που θα σας ταξιδέψει.

Φυσικά, σε μια από τις βόλτες σας, θα συναντηθείτε και με την μασκότ του πάρκου, τον αστείο, καλόκαρδο, γενναίο, παιχνιδιάρη και πολύ αγαπημένο χιονάνθρωπο των παιδιών τον Frodι.

Ο Άγιος Βασίλης περιμένει τα παιδιά στο χιονισμένο σπίτι του. Μη ξεχάσετε να βγάλετε και την απαραίτητη αναμνηστική φωτογραφία. Κάθε χρόνο σκέφτομαι πως θα είναι η τελευταία μας, αλλά μέχρι ώρας ο Άγιος Βασίλης μένει στην καρδιά μας.

Η δική μας μεγάλη στάση, κάθε χρόνο, γίνεται στο Παγοδρόμιο. Απίθανη εμπειρία για μικρούς, αλλά και αρκετούς τολμηρούς ενήλικες.

Όμως και το τραμπολίνο ήταν τεράστια επιτυχία. Το απολαύσανε με την καρδιά τους. Έφτασαν πιο ψηλά από ποτέ! Πόσο θα ήθελα να ήμουν κι εγώ μέσα μαζί τους. Πρέπει να είναι φανταστική αυτή η αίσθηση.

Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που το Παγωμένο Βασίλειο επεκτάθηκε και στους εξωτερικούς χώρους του M.E.C. Παιανίας, όπου τα παιδιά απολαύσανε όλα τα αγαπημένα τους παιχνίδια luna park. Τα αγαπημένα τους είναι πάντα τα συγκρουόμενα. Δεν λείπει όμως το πανέμορφο carousel, το mini roller coaster, οι ιπτάμενες καρέκλες και πολλά ακόμη παιχνίδια.

Μια καστροπολιτεία, το ανάποδο δωμάτιο, το δωμάτιο με τα τεράστια αντικείμενα, ο λαβύρινθος με τους καθρέφτες, η Kubit’s adventure land και πολλά ακόμη, υπόσχονται πως θα περάσετε υπέροχα! Κι εμείς το επιβεβαιώνουμε, καθώς κάθε χρόνο είμαστε εκεί!


Το πάρκο λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 έως τις 22:00. Με ένα εισιτήριο (15€) τα παιδιά χρησιμοποιούν όλα τα παιχνίδια, εκτός από ελάχιστα για τα οποία θα αγοράσετε μάρκες. Οι γονείς πληρώνουν 9€.

Στον χώρο του πάρκου υπάρχουν εστιατόρια για να απολαύσετε το φαγητό και το γλυκό σας. Μπορείτε φυσικά, όσο τα παιδιά θα παίζουν, να κάνετε και τα ψώνια σας, επιλέγοντας δώρα, παιχνίδια κ.α.


Γεια σας! Είμαι η Μάγδα και σας καλωσορίζω στο «Κάθε μέρα γονείς». Κατάγομαι από τα Γιάννενα και σπούδασα δημοσιογραφία κι επικοινωνία στο Λονδίνο. Για πολλά χρόνια εργάστηκα στον χώρο του Πολιτισμού, στις Δημόσιες Σχέσεις. Πλέον, έκανα το χόμπι μου επάγγελμα! Εκτός από το "Κάθε μέρα γονείς" έχω δημιουργήσει και το www.familyfriendlytravel.gr

RELATED POST

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
error: Content is protected !!