READING

5 καινούριες παραστάσεις στον Πολυχώρο Αυλαία...

5 καινούριες παραστάσεις στον Πολυχώρο Αυλαία

Η παιδική σκηνή του ανακαινισμένου Πολυχώρου Αυλαία, παρουσιάζει φέτος με χαρά, αγάπη και πολύ σεβασμό προς τα παιδιά, 4 καινούριες παραστάσεις για παιδιά 3+ ετών.

Το Διαμαντένιο Παλάτι

Το Διαμαντένιο Παλάτι είναι ένα έργο γεμάτο βασιλιάδες, βασίλισσες, τραγούδι και χορό! Με πολλά μηνύματα και μεγάλες συγκινήσεις. Ένα έργο που πραγματικά δεν πρέπει να χάσουν τα παιδιά, αλλά ούτε και οι μεγάλοι! 

Κάθε Κυριακή στις 15:00

Κείμενο, σκηνοθεσία, μουσική επιμέλεια, χορογραφίες: Γιώτα Τζουάνη

Παίζουν: Γιώτα Τζουάνη, Χρήστος Μαραθιάς, Κωνσταντίνος Τσιάκος, Αγγελική Τσαπάρα, Ανδρέας Παπαδήμας, Ευαγγελία Μακρυγιάννη, Κατερίνα Ταπέ, Ροδούλα Χαμηλοθώρη

Ένας κόκορας στην πόλη

Το έργο μιλάει για την αρμονική συνύπαρξη του ανθρώπου με τα ζώα μέσα στην οικογένεια και την κοινωνία γενικότερα. Προσφέρει άφθονο γέλιο, ψυχαγωγεί και περνάει μηνύματα για τη δικαιοσύνη, τη διαφορετικότητα αλλά και την αγάπη, την πίστη και τη δύναμη της φιλίας. Μιλά για πανανθρώπινες αξίες και ζητήματα διαχρονικά που αφορούν μικρούς και μεγάλους!!

Κάθε Σάββατο στις 11:30. Η παράσταση διαρκεί 70 λεπτά

Κείμενα – Σκηνοθεσία: Καλλιόπη Σαΐτη

Παίζουν: Σίσσυ Γκυρτή, Ειρήνη Θεοδωράκη, Δημήτρης Σπαθής

Ο Σεφ τρελάθηκε

Η παράστασή βοηθά τα παιδιά να κατανοήσουν τον κόσμο των συναισθημάτων, την έννοια της παρέας, τη δύναμη της φιλίας, την ελπίδα, την αισιοδοξία, την πίστη κι ότι τα όνειρά μας μπορούν και πρέπει τελικά να γίνονται  πραγματικότητα. Ο συνδυασμός της παντομίμας με την έξυπνη κωμωδία, την ποιοτική μουσική, το χορό, την τέχνη της ταχυδακτυλουργίας και των ζογκλερικών, συνθέτουν ένα θέαμα θεατρικού τσίρκο, κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Στο τέλος πραγματοποιούνται μαγικά κόλπα ή κωμικά σκετς με την ενεργή συμμετοχή των παιδιών!

Διάρκεια: 60 λεπτά, χωρίς διάλειμμα

Σενάριο: Ελευθερία Αλεξοπούλου

Σκηνοθεσία: Ελευθερία Αλεξοπούλου, Θανάσης Αποστόλου

Παίζουν: Ελευθερία Αλεξοπούλου (Richi), Θανάσης Αποστόλου (Sakito)

Περισσότερες προτάσεις στον Οδηγό Παιδικό Θέατρο 2019-2020

Ο Σαρλό και το Κορίτσι

Η παράστασή στηρίζεται στο σωματικό θέατρο, την παντομίμα, τα ταχυδακτυλουργικά και ζογκλερικά κόλπα, το γρήγορο ρυθμό, το χορό και τη ρετρό μουσική. Είναι ένα comedy circus magic show, αφιερωμένο στο βωβό κινηματογράφο και στο θέατρο παντομίμας. Το θέμα της πραγματεύεται μικρές σκηνές από την καθημερινή ζωή, τις περιπέτειες, τις γκάφες και τις σκανταλιές του Σαρλό, πάντα δοσμένες μέσα από το χιούμορ, την χαρά, την αθωότητα και την παιδικότητα που εκπέμπει ο κλασικός αυτός ήρωας μικρών και μεγάλων. Στο τέλος της παράστασης πραγματοποιούνται μαγικά κόλπα και θεατρικά σκετς με την ενεργή συμμετοχή των παιδιών.

Διάρκεια: 60 λεπτά, χωρίς διάλειμμα

Σενάριο: Ελευθερία Αλεξοπούλου

Σκηνοθεσία: Ελευθερία Αλεξοπούλου, Θανάσης Αποστόλου

Παίζουν: Ελευθερία Αλεξοπούλου (Richi), Θανάσης Αποστόλου (Sakito)

Το Φορτηγάκι της αγάπης

Το θέμα που πραγματεύεται το έργο, είναι η διαχείριση των αρνητικών συναισθημάτων και πώς αυτά μεταστρέφονται σε θετικά, με την καταλυτική παρουσία και δράση της Αγάπης! Απευθύνεται σε παιδιά από 2 ετών έως και 12, καθώς τους μιλάει για όλα τα αρνητικά συνθήματα που μας απομακρύνουν από τα όνειρά μας, και για το λυτρωτικό συναίσθημα της Αγάπης. Περιέχει μαθήματα οδικής συμπεριφοράς για πεζούς και θεατρικό παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους. Στο τέλος της παράστασης, οι ηθοποιοί μοιράζουν στα παιδιά το σκίτσο του έργου, για να χρωματίσουν το δικό τους Φορτηγάκι της Αγάπης.

Παραμύθι: Μάγια Ντελέζου

Θεατρικό κείμενο – Στίχοι – Σκηνοθεσία: Χάρης Γεωργιάδης

Διάρκεια 60 λεπτά


Γενική είσοδο: 7€

Οι παραστάσεις θα είναι διαθέσιμες και καθημερινές για τα σχολεία, με 5€ είσοδος για το κάθε παιδί.

Ο «Πολυχώρος Αυλαία», τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 6938482480


Μη χάσεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Φρόντισε να κάνεις την κάθε μέρα μοναδική, όπως εσύ την θέλεις. Κι αν θέλεις λίγη βοήθεια, εμείς είμαστε εδώ!

RELATED POST

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
error: Content is protected !!