Η Underground Kids Orchestra κάνει ακρόαση!

H Underground Kids Orchestra «γεννιέται» και κάνει ακρόαση την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Πριν 12 χρόνια, σε ένα υπόγειο στην Κηφισιά, γεννήθηκε μία από τις σημαντικότερες νεανικές συμφωνικές ορχήστρες στην Ελλάδα, η Underground Youth Orchestra. Με την αγάπη του ιδρυτή και καλλιτεχνικού της διευθυντή, Κώστα Ηλιάδη, η ορχήστρα αυτή πέρασε την εφηβεία της στο «πατρικό» της στην Κηφισιά, ενηλικιώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και γνώρισε μεγάλες επιτυχίες σε εγχώριο, αλλά και διεθνές επίπεδο.         

Σήμερα, μία άλλη ορχήστρα βρίσκεται στα σπάργανα. Ο λόγος για την Underground Kids Orchestra, μία παιδική ορχήστρα με μουσικούς παιδιά έως 14 ετών. Σκοπό της αποτελεί αφενός μεν η επαφή με την ορχηστρική μουσική παιδιών που δεν έχουν ακόμα υψηλό τεχνικό επίπεδο στο όργανο τους, αφετέρου δε η προετοιμασία τους για την ένταξη τους στην Underground Youth Orchestra.

Πολύτιμη αυτή η προσπάθεια του Κώστα Ηλιάδη, γιατί αν μη τι άλλο η μουσική είναι η παγκόσμια γλώσσα που έχει τη δύναμη να μεταμορφώνει τις ζωές των παιδιών με τρόπο αόρατο. Και η εμπειρία του να συμμετέχει κάποιος σε μία παιδική ορχήστρα αποτελεί σίγουρα το πιο γόνιμο έδαφος, ώστε να εξερευνήσει τις δυνατότητές του σε ένα άριστο εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Τα παιδιά της Underground Kids Orchestra θα έχουν την τύχη και την ευκαιρία να εκπαιδευτούν σε συνθήκες ιδανικές: στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών έχοντας εκπαιδευτές τους καλύτερους και πιο έμπειρους καθηγητές μουσικής.

Οι πρόβες θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο 15:00-16:30 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Πληροφορίες ακρόασης:

  • Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα πραγματοποιηθούν ακροάσεις σε όλα τα όργανα της συμφωνικής ορχήστρας.
  • Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί σε ένα κομμάτι επιλογής του εξεταζόμενου, ενώ το τεχνικό επίπεδο που απαιτείται για την συμμετοχή στην ακρόαση είναι τουλάχιστον 2ης Κατωτέρας.

Αναλυτικές πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής

Περισσότερες δραστηριότητες για παιδιά
Ακολουθήστε το Κάθε μέρα Γονείς στο Instagram

Μη χάσεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Φρόντισε να κάνεις την κάθε μέρα μοναδική, όπως εσύ την θέλεις. Κι αν θέλεις λίγη βοήθεια, εμείς είμαστε εδώ!

RELATED POST

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
error: Content is protected !!