Διαβάσαμε “Το νησί που αλλάζει”

Το νησί που αλλάζει” είναι η δεύτερη περιπέτεια του υπέροχου Κόπολας, του μαύρου σκυλάκου που γνωρίσαμε στο βιβλίο “Έι! Ψιτ!” της Ευτυχίας Ηλιάδου από τις Εκδόσεις Suricata! Αυτή τη φορά μας ταξιδεύει στην Σαντορίνη, ένα νησί μαγικό, όπου ο Κόπολας και ο φίλος του θα γνωρίσουν την περιπέτεια και θα αισθανθούν πόσο σημαντικές και καθοριστικές είναι οι απρόσμενες αλλαγές στη ζωή μας.

Το μικρό σκυλάκι και ο φίλος του βάζουν πλώρη για ένα υπέροχο νησί. Θέλουν να ζήσουν μεγάλες περιπέτειες, να εξερευνήσουν κάθε γωνιά του νησιού. Όμως το ηφαίστειο που κρύβεται κάτω από την θάλασσα “ζωντανεύει” και φέρνει αλλαγές. Μέσα στον πανικό το σκυλάκι χάνει τον φίλο του! Ξεκινά ένα ταξίδι αναζήτησης, ψάχνει για βοήθεια, αλλά κανείς δεν μπορεί να τον καταλάβει. Εκεί που πιστεύει πως δεν υπάρχει πλέον ελπίδα να ξανασυναντήσει τον φίλο του, κάτι περίεργο και αναπάντεχο συμβαίνει.

Για μια ακόμη φορά η εξαιρετική εικονογράφηση της Ευτυχίας Ηλιάδου, σε συνδυασμό με το απλό και λιτό κείμενο, συνθέτουν μια ιστορία για μικρά παιδιά, γεμάτη περιπέτεια, αγωνία, γνώση και συναισθήματα. Το σκυλάκι μας ταξιδεύει σε ένα από τα πιο όμορφα Κυκλαδονήσια και μας δείχνει τις γωνιές του. Την ίδια ώρα αισθανόμαστε την αγωνία και την απογοήτευσή του, στη σκέψη πως δεν θα συναντηθεί ξανά με τον φίλο του. Όμως ο σκυλάκος μαθαίνει στα παιδιά πως δεν πρέπει να χάνουν ποτέ την ελπίδα τους, δεν πρέπει ποτέ να σταματούν να προσπαθούν, όσο ακατόρθωτο κι αν φαντάζει κάτι. Γιατί κάθε περιπέτεια είναι μια ακόμη μοναδική εμπειρία της ζωής!

Το βιβλίο της Ευτυχίας κυκλοφορεί και στα αγγλικά και μπορείτε να το βρείτε σε πολλά βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα. Πατήστε εδώ για να δείτε πού μπορείτε να το προμηθευτείτε.

Μπείτε στην διαδικτυακή μας βιβλιοθήκη για να δείτε ακόμη περισσότερες βιβλιο-προτάσεις!

Καλή ανάγνωση!


Γεια σας! Είμαι η Μάγδα και σας καλωσορίζω στο «Κάθε μέρα γονείς». Κατάγομαι από τα Γιάννενα και σπούδασα δημοσιογραφία κι επικοινωνία στο Λονδίνο. Για πολλά χρόνια εργάστηκα στον χώρο του Πολιτισμού, στις Δημόσιες Σχέσεις. Πλέον, έκανα το χόμπι μου επάγγελμα! Εκτός από το "Κάθε μέρα γονείς" έχω δημιουργήσει και το www.familyfriendlytravel.gr

RELATED POST

  1. zina

    2 Οκτωβρίου

    το διαβάσαμε και εμείς και το λατρέψαμε!!!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
error: Content is protected !!