READING

Το Museum of Ilussions ανοίγει ξανά. Κι εμείς έχου...

Το Museum of Ilussions ανοίγει ξανά. Κι εμείς έχουμε διαγωνισμό! (έχει λήξει)

Το Museum of Illusions Athens ανοίγει ξανά τις πόρτες του για το κοινό, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας. Προτεραιότητα έχει φυσικά μόνο η ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού!

Η ασφάλεια δεν είναι ψευδαίσθηση

Έχοντας εναρμονιστεί πλήρως με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας, το μουσείο έχει λάβει τα ακόλουθα μέτρα:

 • Το προσωπικό του μουσείου φοράει πάντα προστατευτική μάσκα και σε τακτά χρονικά διαστήματα απολυμαίνει τα χέρια του με ειδικό απολυμαντικό.
 • Όλες οι επιφάνειες και τα εκθέματα του μουσείου απολυμαίνονται από το προσωπικό μας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
 • Εντός του μουσείου βρίσκονται 6 σημεία με ειδικό απολυμαντικό χεριών, για χρήση από τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια της παραμονής τους.
 • Στο πάτωμα του μουσείου υπάρχει ειδική αρίθμηση, που ορίζει τη διαδρομή των επισκεπτών εντός του μουσείου, ώστε να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις
 • Ειδικές σημάνσεις υπενθυμίζουν στους επισκέπτες να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ τους.
 • Το προσωπικό του μουσείου έχει εκπαιδευτεί κατάλληλα ώστε να εφαρμόζει όλες τις οδηγίες προστασίας.
 • Ο αριθμός των επισκεπτών εναρμονίζεται απόλυτα με το πλαίσιο προστασίας.

Το Μουσείο Ψευδαισθήσεων στην Αθήνα άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 2018. Μέχρι σήμερα έχει περισσότερους από 250.000 επισκέπτες, αποδεικνύοντας πως αποτελεί έναν αγαπημένο και καινοτόμο χώρο της πόλης, στον τομέα της βιωματικής ψυχαγωγίας.

Διαβάστε περισσότερα για την επίσκεψή μας με τα παιδιά στο Museum of Illusions!

Αυτό το καλοκαίρι, το Museum of Illusions Athens αποτελεί τον πιο ασφαλή και ιδανικό προορισμό, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης για όλες τις ηλικίες. Οι οπτικές ψευδαισθήσεις διδάσκουν τους επισκέπτες πως η αντίληψη των πραγμάτων επηρεάζεται από τις επιστήμες, την όραση, την προοπτική και τα ερεθίσματα που δέχεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Ταυτόχρονα, οι διαδραστικές και φωτογραφικές ψευδαισθήσεις  δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να διασκεδάσουν και να βγάλουν πολλές φωτογραφίες.

Περισσότερες πληροφορίες

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά: 10:00 π.μ. – 10:00 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων: Ενήλικες 9€*, Παιδιά (5 – 18 ετών) 6€, Παιδιά έως 5 χρόνων Δωρεάν είσοδος, Οικογενειακό εισιτήριο 24€ //αφορά 2 ενήλικες και μέχρι 2 παιδιά (5 – 18 ετών)

*το Museum of Illusions Athens άνοιξε με μία προσφορά που θα φέρει τα… πάνω κάτω: Μέχρι 15/7,  το εισιτήριο των ενηλίκων μόνο 6€

Διεύθυνση: Ερμού 119 (είσοδος από Άστιγγος 12), 10555 Μοναστηράκι – Αθήνα

Τηλέφωνο: 2103639627

Και διαγωνισμός!!

Σε συνεργασία με το Museum of Illusions προσφέρουμε σε 2 οικογένειες τη δυνατότητα να το επισκεφθούν δωρεάν! Το κάθε οικογενειακό εισιτήριο εξασφαλίζει την είσοδο σε 2 παιδιά και 2 ενήλικες. Για να δηλώσετε συμμετοχή πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Μουσείου στο Facebook και να συμπληρώσετε τη φόρμα που θα βρείτε παρακάτω, αφού διαβάσετε τους όρους συμμετοχής και την πολιτική απορρήτου του Κάθε μέρα γονείς.

Όροι συμμετοχής

 • Είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε τα πλήρη και ακριβή στοιχεία σας στην φόρμα, για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας.
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά. Επιπλέον συμμετοχές με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 • Ο διαγωνισμός θα λήξει την Κυριακή 28 Ιουνίου στις 23:59.
 • Οι νικητές μπορούν να επισκεφθούν το Μουσείο ΜΟΝΟ έως τις 31 Ιουλίου 2020 και οι προσκλήσεις δεν μεταφέρονται σε άλλη ημερομηνία.
 • Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που έχουν καταχωρήσει στη φόρμα.
 • Ο νικητής/η νικήτρια του διαγωνισμού αποδέχεται την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων για τους σκοπούς του διαγωνισμού.

Βρείτε περισσότερους διαγωνισμούς εδώ, αλλά και στο Instagram!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

🔺️Δ Ι Α Γ Ω Ν Ι Σ Μ Ο Σ 🔻 Η ασφάλεια δεν είναι ψευδαίσθηση! Γι’ αυτό και το @museumofillusions_athens ανοίγει ξανά, με προτεραιότητα φυσικά την ασφάλεια των επισκεπτών. Εμείς σε συνεργασία με το Μουσείο προσφέρουμε την δυνατότητα σε μια οικογένεια (2 ενήλικες, 2 παιδιά) να το επισκεφθεί δωρεάν, οποιαδήποτε μέρα επιθυμεί, έως τις 31 Ιουλίου 2020. Επιπλέον συμμετοχές στον διαγωνισμό που τρέχει στο www.kathemeragoneis.com Για να δηλώσετε συμμετοχή: 🔹️Follow @magdazin & @museumofillusions_athens 🔹️Like στη φωτογραφία. 🔹️Tag 2 φίλους . . Διάρκεια διαγωνισμού μέχρι την Κυριακή 28 Ιουνίου στις 23:59. Όλα τα βήματα είναι υποχρεωτικά. Πολλαπλές συμμετοχές δεκτές με διαφορετικά tags. Unfollow μετά τη λήξη του διαγωνισμού σημαίνει αδυναμία συμμετοχής σε επόμενους διαγωνισμούς. Οι νικητές του διαγωνισμού αποδέχονται την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων για τους σκοπούς του διαγωνισμού. . . Καλή επιτυχία! . #giveaways #kathemeragoneis #museumofillusionsathens #giveawaysgr #summer #greekbloggerscommunity #museum #giveawaysgreece #giveaways #illusion #funday #giveaway #diagonismos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Magda Zindrou-Κάθε μέρα γονείς (@magdazin) στις


Μη χάσεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Φρόντισε να κάνεις την κάθε μέρα μοναδική, όπως εσύ την θέλεις. Κι αν θέλεις λίγη βοήθεια, εμείς είμαστε εδώ!

RELATED POST

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
error: Content is protected !!