Τα Χελωνονιντζάκια επιστρέφουν!

Τα Χελωνονιντζάκια επιστρέφουν στην τηλεοπτική οθόνη με καταπληκτικές νέες δυνάμεις, ως οι νεότεροι ήρωες της Νέας Υόρκης. Μπορείτε να τους απολαύσετε καθημερινά σε μια νέα σειρά, που προβάλλεται στο Nickelodeon. Και η Giochi Preziosi κυκλοφορεί για τους φίλους του Leonardo, του Michelangelo, του Donatello και του Raphael, μια ολοκαίνουρια σειρά παιχνιδιών!

Συλλεκτικές φιγούρες, απλές και με διαφορετικές λειτουργίες, σετ παιχνιδιών αλλά και αξεσουάρ, συμπληρώνουν τη σειρά, ώστε όλοι να βρουν αυτό ακριβώς που ψάχνουν!

Οι συλλεκτικές φιγούρες δράσης κυκλοφορούν σε 10 διαφορετικά σχέδια. Διαλέξτε το αγαπημένο σας Χελωνονιντζάκι, ή επιλέξτε κάποιον από τους άλλους ήρωες, όπως τον εκκεντρικό δάσκαλό τους και τρομερό πολεμιστή Splinter ή την April O’Neil, τον μοναδικό σύμμαχό τους στον κόσμο των ανθρώπων. Κάθε φιγούρα πωλείται ξεχωριστά και η συσκευασία περιλαμβάνει και τα αξεσουάρ του κάθε χαρακτήρα. Προτείνεται για παιδιά 4+ ετών, καθώς περιέχει μικρά κομμάτια.

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στις απλές φιγούρες των 10εκ., ή τις λίγο μεγαλύτερες που διαθέτουν και μια ειδική λειτουργία, όπως ήχους μάχης και κίνηση. Στη συγκεκριμένη σειρά κυκλοφορούν μόνο τα Χελωνονιντζάκια και πωλούνται μαζί με τα αξεσουάρ τους. Δεν θα χρειαστείτε μπαταρίες, καθώς περιέχονται στη συσκευασία.

Αλήθεια, εσάς ποιο είναι το αγαπημένο σας Χελωνονιντζάκι; Ο ενθουσιώδης ηγέτης τους o Rafael (Raph), ο cool Leonardo (Leo), ο σοφός και πνευματώδης Donatello (Donnie) ή ο πάντα αισιόδοξος Michelangelo (Mickey); Εμείς εδώ πάντως δυσκολευόμαστε να αποφασίσουμε και θέλουμε όλες τις φιγούρες για τη συλλογή μας!

Ξέρατε ότι…

Τα Χελωνονιντζάκια πρωτοεμφανίστηκαν το 1984, ως πρωταγωνιστές ενός αμερικάνικου comic book.

Έχουν πάρει τα ονόματά τους από 4 Ιταλούς ζωγράφους της Αναγέννησης.

Ζουν στους υπονόμους της Νέα Υόρκης, κρυμμένοι μακριά από τους ανθρώπους, από όπου πολεμούν εγκληματίες, μεταλλαγμένα τέρατα, εξωγήινους κ.α.

Τα Χελωνονιντζάκια εμφανίζονται σε βιβλία, σειρές, ταινίες, video games, παιχνίδια, επιτραπέζια, θεματικά πάρκα και άλλα εμπορικά είδη, καθώς μέχρι σήμερα θεωρούνται εξαιρετικά δημοφιλή σε όλο τον κόσμο.

Και μην ξεχνάτε τους διαγωνισμούς μας σε Instagram και Facebook, γιατί τέσσερις φίλοι μας θα κερδίσουν από μια συλλεκτική φιγούρα!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

❗Δ Ι Α Γ Ω Ν Ι Σ Μ Ο Σ❗ Τα Χελωνονιντζάκια επιστρέφουν ανανεωμένα στην τηλεοπτική οθόνη κι εμείς σε συνεργασία με την @giochipreziosihellas χαρίζουμε σε 2 φίλους μας μια συλλεκτική φιγούρα (10 εκ.). Για να δηλώσετε συμμετοχή: ▪️Follow @magdazin & @giochipreziosihellas ▪️Like στη φωτογραφία. ▪️Tag 2 φίλους . . Διάρκεια διαγωνισμού μέχρι την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στις 23:59. Δεκτές οι συμμετοχές μόνο από Ελλάδα. Ο δωροθέτης αναλαμβάνει την αποστολή του δώρου. Όλα τα βήματα είναι υποχρεωτικά. Πολλαπλές συμμετοχές δεκτές με διαφορετικά tags. Unfollow μετά τη λήξη του διαγωνισμού σημαίνει αδυναμία συμμετοχής σε επόμενους διαγωνισμούς. Οι νικητές του διαγωνισμού αποδέχονται την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων για τους σκοπούς του διαγωνισμού. . . Καλή επιτυχία! . #giveaways #giochipreziosi #toys #kathemeragoneis #figures #collectibles #giveawaysgr #teenagemutantninjaturtles #nickelodeon #greekbloggerscommunity #kids #giveawaysgreece #giveaways #children #play #giveaway #diagonismos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Magda Zindrou-Κάθε μέρα γονείς (@magdazin) στις


Γεια σας! Είμαι η Μάγδα και σας καλωσορίζω στο «Κάθε μέρα γονείς». Κατάγομαι από τα Γιάννενα και σπούδασα δημοσιογραφία κι επικοινωνία στο Λονδίνο. Για πολλά χρόνια εργάστηκα στον χώρο του Πολιτισμού, στις Δημόσιες Σχέσεις. Πλέον, έκανα το χόμπι μου επάγγελμα! Εκτός από το "Κάθε μέρα γονείς" έχω δημιουργήσει και το www.familyfriendlytravel.gr

RELATED POST

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
error: Content is protected !!