Stroller tours – Eκθέσεις σε ένα περιβάλλον φιλικό για μωρά και νήπια.

Ξέρετε το είναι τα stroller tours; Πρόκειται για μια σειρά ξεναγήσεων που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για γονείς και φροντιστές μωρών και νηπίων. Είναι η ευκαιρία να εξερευνήσετε αγαπημένες εκθέσεις σε ένα περιβάλλον φιλικό και ασφαλές για τα μωρά και τα νήπια (0-3 ετών).

👶🤱🍼🎨
 

Μωρά που κλαίνε και νήπια που κουβεντιάζουν είναι ευπρόσδεκτα! Τόσο τα μωρά όσο και οι ενήλικες μπορούν να απολαύσουν την ξενάγηση, τα πολύχρωμα και ενδιαφέροντα έργα τέχνης, χωρίς τον φόβο ότι θα προκαλέσουν αναστάτωση σε άλλους επισκέπτες. Επίσης, αποτελούν μία ευκαιρία για φροντιστές να γνωριστούν μεταξύ τους και να μοιραστούν την αγάπη τους για την τέχνη.

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, 15:00-16:00 – Ta Nea Xysta

Navine G. Khan-Dossos
Former Santaroza Courthouse (Σταδίου 48 & Αρσάκη)
 * * ξενάγηση απο τη Navine G. Khan-Dossos
Αthens Biennale, AB7:Eclipse

Τι γίνεται αν αυτά τα μοτίβα δεν είναι απλά διακοσμητικά στολίδια; Τι κι αν προσπαθούν να μου πουν κάτι μέσα από σύμβολα που όλοι μερικώς αναγνωρίζουμε, καθώς μισοκλείνω τα μάτια προσπαθώντας να αποκαλύψω τη σημασία τους με πιο αιχμηρό τρόπο; Τι κι αν αυτό είναι ένα αποτύπωμα, ένα σημείο wifi ή μία μπάρα δικτύου; Τι γίνεται εάν είναι μία ραδιοσυχνότητα; Και αν αυτό το βέλος μού υποδεικνύει ένα μυστικό καταφύγιο κάτω από αυτό το σπίτι; Και εάν αυτό το βάζο είναι γεμάτο με λουλούδια που έχουν μεγαλώσει (ή πεθάνει) από πυρηνικά απόβλητα;

Οι απλές φόρμες μάς μιλούν σε όλους τους αιώνες – οι αρχικές τους σημασίες έγιναν δυσδιάκριτες ή ακόμη χάθηκαν τελείως. Αλλά ακόμα κι έτσι, κάτι οικείο αντηχεί σήμερα όταν τις κοιτάζουμε και τις συνδέουμε με το δικό μας σύστημα αναφοράς για τη δημιουργία αφηρημένων σημείων, προσπαθώντας να κάνουμε τον αόρατο κόσμο του αιθέρα ορατό. Νέα ξύσματα που πρέπει να γίνουν, νέες ερμηνείες που επιτρέπεται να επιπλεύσουν στην επιφάνεια.


Οι εκθέσεις είναι πλήρως προσβάσιμες για καροτσάκια. Στον χώρο υπάρχουν εγκαταστάσεις αλλαγής βρεφών και φιλικές στο θηλασμό. Καλό είναι να έχετε μαζί σας ένα μάρσιππο, για την περιήγηση στην έκθεση. Εάν δεν έχετε μπορούν να σας δανείσουν οι υπεύθυνοι της ξενάγησης. Οι καθυστερημένες αφίξεις δεν αποτελούν πρόβλημα!

Οι ξεναγήσεις είναι δωρεάν και απευθύνονται σε γονείς, παππούδες, γιαγιάδες, σε όλους τους φροντιστές νηπίων και βρεφών.

Απαιτείται προεγγραφή μέσω email στο contact@athenscomicslibrary.gr

Κάθε ξενάγηση περιορίζεται σε 10 ενήλικες.

Περισσότερες δωρεάν και οικονομικές προτάσεις για δραστηριότητες με μικρά παιδιά θα βρείτε εδώ. Ακολουθήστε μας και στο instagram!


Μη χάσεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Φρόντισε να κάνεις την κάθε μέρα μοναδική, όπως εσύ την θέλεις. Κι αν θέλεις λίγη βοήθεια, εμείς είμαστε εδώ!

RELATED POST

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
error: Content is protected !!