Παίζουμε “Yeti in my spaghetti”;

Είμαστε μια οικογένεια που λατρεύει τα επιτραπέζια παιχνίδια! Και πάντα ψάχνουμε για παιχνίδια που θα απολαύσουμε όλοι μαζί, ξεπερνώντας τις ηλικιακές διαφορές. Θέλουμε οικογενειακά, διασκεδαστικά παιχνίδια που μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν μαζί! Η τελευταία μας ανακάλυψη λέγεται Yeti in my Spaghetti και κυκλοφορεί από την AS Company.

Το παιχνίδι περιλαμβάνει τον Yeti το φαντασματάκι, ένα κόκκινο μπολ, πολλά σπαγγέτι και φυσικά τις οδηγίες του παιχνιδιού. Αφού οι παίκτες τοποθετήσουν όλα τα σπαγγέτι πάνω στο μπολ, βάζουν τον Yeti να κάτσει πάνω από αυτά. Κάθε παίκτης τραβάει ένα σπαγγέτι τη φορά. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να μην ρίξεις τον Yeti μέσα στο μπολ. Ο παίκτης που θα αφαιρέσει το σπαγγέτι πριν από τον παίκτη που θα ρίξει τον Yeti μέσα στο μπολ, είναι ο νικητής!

Το παιχνίδι έχει δύο μόνο κανόνες. Ο παίκτης πρέπει να αφαιρέσει το σπαγγέτι που θα αγγίξει και δεν μπορεί να αλλάξει γνώμη εφόσον το έχει ακουμπήσει. Οπότε κάθε κίνηση πρέπει να είναι προσεκτική. Τα σπαγγέτι αφαιρούνται χρησιμοποιώντας ένα μόνο χέρι. Στον επόμενο γύρο μπορείτε όμως να το αλλάξετε.

Για να παίξετε με τον Yeti πρέπει να είστε τουλάχιστον 2 άτομα, ηλικίας 4+ ετών. Πρόκειται για ένα οικογενειακό, διασκεδαστικό παιχνίδι, το οποίο έχει μάλιστα βραβευτεί με το Toy of the Year Award 2017 (TOTY 2017).

Θεωρώ πως ξεχωρίζει, όχι μόνο γιατί προσφέρει γέλιο και διασκέδαση, αλλά γιατί εστιάζει και στην καλλιέργεια συγκεκριμένων δεξιοτήτων, όπως η λεπτή κινητικότητα και ο συντονισμός χεριών-ματιών, ενώ ωθεί τα παιδιά να σκεφτούν και να παρατηρήσουν, πριν αποφασίσουν ποια θα είναι η επόμενη κίνησή τους.

Καλή σας διασκέδαση!!!


Γεια σας! Είμαι η Μάγδα και σας καλωσορίζω στο «Κάθε μέρα γονείς». Κατάγομαι από τα Γιάννενα και σπούδασα δημοσιογραφία κι επικοινωνία στο Λονδίνο. Για πολλά χρόνια εργάστηκα στον χώρο του Πολιτισμού, στις Δημόσιες Σχέσεις. Πλέον, έκανα το χόμπι μου επάγγελμα! Εκτός από το "Κάθε μέρα γονείς" έχω δημιουργήσει και το www.familyfriendlytravel.gr

RELATED POST

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
error: Content is protected !!