READING

Ο Καραγκιόζης επιστρέφει στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχο...

Ο Καραγκιόζης επιστρέφει στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας των παραστάσεων Καραγκιόζη από τον Αθηναϊκό Θίασο Σκιών του Άθω Δανέλλη τον Ιούλιο, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) ανακοινώνει 5 ακόμα παραστάσεις τον Αύγουστο,  επιπλέον των προγραμματισμένων για τις Δευτέρες στα Πανοραμικά Σκαλιά.

Οι νέες παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στον Θόλο στον Λαβύρινθο και η είσοδος θα είναι ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή.

Ο Άθως Δανέλλης, ένας από τους ελάχιστους εναπομείναντες καραγκιοζοπαίκτες, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να ακολουθήσουν τον αγαπημένο λαϊκό ήρωα στις περιπέτειές του και να γελάσουν με την καρδιά τους.

Το πρόγραμμα αναλυτικά έχει ως εξής:

Tετάρτη 14/08 στις 21.00, Ο Καραγκιόζης στο πανηγύρι

Ο Δεκαπενταύγουστος βρίσκει τον Καραγκιόζη στην πόλη. Δεν είναι όμως μόνος του, αφού οι αγαπημένοι του φίλοι επίσης δεν έφυγαν. Έτσι, μαζί με τον Χατζηαβάτη ετοιμάζουν τις δικές τους εορταστικές εκδηλώσεις, που είναι γεμάτες κέφι και γέλιο.

Είσοδος ελεύθερη με προεγγραφή (θα ξεκινήσει την Τρίτη 30/07 στις 13.00) στο SNFCC.org


Πέμπτη 15/08 στις 21.00, Εκδρομή στο χωριό

Ανήμερα της Παναγίας η γειτονιά αδειάζει αφού όλοι θέλουν να φύγουν για να ξεκουραστούν έστω και για λίγες ώρες. Η οικογένεια του Καραγκιόζη ετοιμάζεται κι εκείνη για μια μικρή απόδραση που θα έχει όμως απρόσμενη και κωμική εξέλιξη.

Είσοδος ελεύθερη με προεγγραφή (θα ξεκινήσει την Τρίτη 30/07 στις 13.00) στο SNFCC.org


Tετάρτη 21/08 στις 21.00, Γάμος χωρίς νύφη

Ο Καραγκιόζης μαζί με τον αχώριστο φίλο του τον Χατζηαβάτη, προσπαθούν να βοηθήσουν τον αγαπημένο φίλο τους κύριο Αναξίμανδρο που παντρεύει την κόρη του. Χωρίς να το καταλάβουν θα βρεθούν μπερδεμένοι σε μια από τις πιο κωμικές τους περιπέτειες.

Είσοδος ελεύθερη με προεγγραφή (θα ξεκινήσει την Τρίτη 06/08 στις 13.00) στο SNFCC.org


Πέμπτη 22/08 στις 21.00, Ο φτωχότερος πλούσιος

Μια απίθανη φάρσα που βρίσκει τον Καραγκιόζη να κληρονομεί, χωρίς καθόλου να το περιμένει, μια τεράστια περιουσία. Δεν γνωρίζει όμως αν θα καταφέρει να ξεπεράσει ένα μεγάλο εμπόδιο για να την αποκτήσει και να την χαρεί. Το γέλιο, βέβαια, είναι σίγουρο.

Είσοδος ελεύθερη με προεγγραφή (θα ξεκινήσει την Τρίτη 06/08 στις 13.00) στο SNFCC.org


Τετάρτη 28/08 στις 21.00, Συλλάβετε τον Καραγκιόζη!

Τι σκάρωσε πάλι ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων; Και πώς θα μπορέσει να αποδείξει την αθωότητά του, αφού κανείς δεν τον υποστηρίζει και όλοι είναι εναντίον του εκτός από τον πιστό και αχώριστο φίλο του, τον Χατζηαβάτη;

Είσοδος ελεύθερη με προεγγραφή (θα ξεκινήσει την Τρίτη 20/08 στις 13.00) στο SNFCC.org

Οι ήδη ανακοινωμένες παραστάσεις κάθε Δευτέρα του Αυγούστου στα Πανοραμικά Σκαλιά είναι με σειρά προτεραιότητας. Ακολουθεί το πρόγραμμα:

Δευτέρα 05/08 στις 21.00, Η γέννηση του κολητηριού

Την πρώτη ημέρα της ζωής του, το Κολητήρι θα γίνει πρωταγωνιστής σε μια απίθανη ιστορία, αφού ο Πασάς βλέπει στο νεογέννητο την εκπλήρωση μιας παλιάς, βαριάς προφητείας. Μια κωμική περιπέτεια από τις πιο επιτυχημένες του είδους.

Δευτέρα 12/08 στις 21.00, Το φάντασμα της νύχτας

Ο Καραγκιόζης, που εργάζεται στο σπίτι του παράξενου γερο-Μεχμέτ, προσπαθεί να βοηθήσει την κόρη του αφεντικού του και τον αγαπημένο της. Βρίσκεται όμως μπλεγμένος σε μια πολύ παράξενη ιστορία.

Δευτέρα 19/08 στις 21.00, Οι τρεις μάγοι

Σε αυτήν τη λαογραφική κωμωδία, τρεις μάγοι που καταφθάνουν στην πόλη κατά τη διάρκεια του μεγάλου πανηγυριού, γίνονται αντικείμενο θαυμασμού με τα απίθανα τεχνάσματά τους. Μέχρι, βέβαια, να βρεθεί στη μέση ο πανέξυπνος Καραγκιόζης!

Δευτέρα 26/08 στις 21.00, Το προξενιό του τσιγκούνη

Μια πανέξυπνη κωμωδία με πρωταγωνιστή, όπως πάντα, τον Καραγκιόζη. Αυτή την φορά, στην προσπάθεια να βοηθήσει τον νεαρό φίλο του, Δημοσθένη, και να οικονομήσει λίγα χρήματα, βρίσκει τον μπελά του.

Η είσοδος σε όλες τις παραστάσεις είναι ελεύθερη.


Βρείτε περισσότερες προτάσεις για δραστηριότητες παρέα με τα παιδιά.


Μη χάσεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Φρόντισε να κάνεις την κάθε μέρα μοναδική, όπως εσύ την θέλεις. Κι αν θέλεις λίγη βοήθεια, εμείς είμαστε εδώ!

RELATED POST

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
error: Content is protected !!