READING

Στο Mr. Wolf Toys θα Βρεις τα Καλύτερα Βρεφικά Δώρ...

Στο Mr. Wolf Toys θα Βρεις τα Καλύτερα Βρεφικά Δώρα

Ο ερχομός μιας νέας ψυχούλας στον κόσμο αποτελεί την έναρξη μιας από τις πιο ευλογημένες και ξεχωριστές περιόδους για ολόκληρη την οικογένεια και τους φίλους που υποδέχονται στο σπιτικό τους το νεογέννητο μωράκι. Το να γίνεσαι μάρτυρας στη μαγική σχεδόν ανάπτυξη ενός μωρού, που συντελείται μέρα με τη μέρα, και στην αδιάκοπη προσπάθειά του για παρατήρηση και απορρόφηση νέων ερεθισμάτων είναι το αξέχαστο θέαμα ενός ανεκτίμητου θαύματος. 

Το κατάστημα παιχνιδιών Mr Wolf Toys δημιουργήθηκε με σκοπό να βρίσκεται δίπλα σε γονείς, συγγενείς και φίλους μικρών και μεγάλων παιδιών, ώστε να τους εξοπλίζουν με παιχνίδια και εργαλεία που θα τους εξάπτουν το ενδιαφέρον, την περιέργεια και τη χαρά. 

Πώς ξεχωρίζει το Mr Wolf Toys από τα άλλα καταστήματα παιχνιδιών;

Τι ζητούν όλοι οι γονείς από τις κατασκευαστικές εταιρείες και τα καταστήματα παιχνιδιών; Να φτιάχνουν και να πωλούν ποιοτικά παιδικά παιχνίδια. Τα παιχνίδια από το Mr Wolf Toys, αυτά που καταφέρνουν να κερδίσουν μια θέση στα ράφια του φυσικού και του ηλεκτρονικού καταστήματος, έχουν περάσει με άριστα τα ειδικά τεστ σχετικά με την κατασκευαστική αντοχή, την εκπαιδευτική αξία και τον ψυχαγωγικό ρόλο που τα χαρακτηρίζει. Τέτοια φοβερά παιχνίδια αξίζουν να βρίσκονται σε κάθε σπιτικό. Για αυτό το Mr Wolf Toys στέλνει τα μοναδικά προϊόντα του μέσα σε εντυπωσιακές συσκευασίες σε όλες τις γωνίες της Ελλάδα, για να χαρίσουν άπειρα χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους. 

Ποια είναι τα καλύτερα βρεφικά δώρα;

Δυστυχώς, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι τα νεογέννητα δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει τριγύρω τους. Φυσικά, δεν έχουν τις λέξεις ή την επίγνωση των γεγονότων, αλλά παρακολουθούν και απορροφούν τα πάντα. Το μυαλό τους δουλεύει πυρετωδώς, ώστε να καταφέρουν να καταλάβουν και να μάθουν πώς λειτουργεί αυτό το νέο περιβάλλον, αυτός ο γεμάτος ήχους, χρώματα και μυρωδιές κόσμος. 

Επομένως, είναι εξαιρετικά χρήσιμο να χαρίσεις σε ένα βρέφος δώρα που του προσφέρουν ερεθίσματα αλλά και την ευκαιρία να κινηθεί και να αντιληφθεί και τις δικές του ικανότητες και δυνατότητες μέσα στον χώρο. Αυτόν τον διττό ρόλο επιτελούν τα γυμναστήρια. Τα καλύτερα βρεφικά γυμναστήρια απαρτίζονται από ένα άνετο στρωματάκι, για να ξαπλώνει το μωρό και να παρατηρεί τον κόσμο γύρω του, αλλά και αρκουδάκια που κρέμονται από πάνω του, ώστε να εξασκείται στην αφή και στην αναγνώριση αντικειμένων. 

Για τα λίγο μεγαλύτερα βρεφάκια, αξίζει να προτιμήσεις μαγνητικά παιχνίδια για ατελείωτο παιχνίδι. Τα μαγνητάκια, που θα κολλούν και θα πέφτουν στις διάφορες επιφάνειες, θα φαντάζουν σαν μαγεία στο παιδάκι και έτσι δεν θα τα βαρεθεί ποτέ. Επίσης, υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε μαγνητικά παιχνίδια που έχουν ταυτόχρονα και εκπαιδευτική αξία, αφού μπορούν να αποτελέσουν την πρώτη επαφή του παιδιού με τα γράμματα ή τους αριθμούς. 

Χαρίστε τώρα το τέλειο δώρο στο βρεφάκι σας, και παίξτε με την ψυχή σας!


Μη χάσεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Φρόντισε να κάνεις την κάθε μέρα μοναδική, όπως εσύ την θέλεις. Κι αν θέλεις λίγη βοήθεια, εμείς είμαστε εδώ!

RELATED POST

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
error: Content is protected !!