Καραγκιόζης για λίγους !

Ο Καραγκιόζης  του Τάσου Κώνστα, μετά τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις στο εξοχικό του, στο Πάρκο Φλοίσβου, τηρώντας όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας, ανοίγει το χειμερινό του σπίτι … για λίγους, στις Φιγούρες & Κούκλες, στο νέο τους χώρο, στο Παλαιό Φάληρο (Αχιλλέως 90).

Μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν με ασφάλεια κλασικές παραστάσεις του θεάτρου σκιών, σε διασκευή και απόδοση του Τάσου Κώνστα, αλλά και παραστάσεις από το ρεπερτόριο του αγαπημένου δημιουργού. Το πανί θα φωτίζεται κάθε Σάββατο στις 18.00 & Κυριακή στις 12.00. Το ταξίδι ξεκινά στις 24/10.

Πότε πίσω στο χρόνο και τα παλιά πλανόδια επαγγέλματα, με τον Καραγκιόζη πολυτεχνίτη, πότε σ΄ ένα αλλόκοτο σύμπαν με τον Καραγκιόζη στους πλανήτες, πότε στο ζωολογικό κήπο με την παράσταση «ΚΑΡΑΓΚΙΟΖοο», αλλά και συναντήσεις του Καραγκιόζη με τον Μέγα Αλέξανδρο , τους ήρωες του 1821, τον Αριστοφάνη κ.α.

Για τους μικρούς καραγκιοζόφιλους, μετά τις Κυριακάτικες παραστάσεις θα πραγματοποιούνται και εργαστήρια κατασκευής …για λίγους !

Δείτε το πρόγραμμα παραστάσεων & εργαστηρίων στην ιστοσελίδα www.fkt.gr. Εξασφαλίστε τις λίγες αριθμημένες θέσεις για κάθε παράσταση, είτε ηλεκτρονικά στο viva.gr, είτε στο ταμείο του θεάτρου (προπώληση).

Γιατί, μπορεί οι θεατές να είναι λίγοι, τα γέλια όμως θα είναι πολλά !

Για παιδιά 4+ ετών.

Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ

Διάρκεια:  50΄


Μη χάσεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Φρόντισε να κάνεις την κάθε μέρα μοναδική, όπως εσύ την θέλεις. Κι αν θέλεις λίγη βοήθεια, εμείς είμαστε εδώ!

RELATED POST

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
error: Content is protected !!