READING

GoStudent, η online εκπαιδευτική πλατφόρμα για όλο...

GoStudent, η online εκπαιδευτική πλατφόρμα για όλους τους μαθητές!

Η GoStudent είναι μια εκπαιδευτική πλατφόρμα που προσφέρει όλα τα μαθήματα Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς και μαθήματα ξένων γλωσσών.

Η φετινή σχολική χρονιά ήταν δύσκολη για όλα τα παιδιά. Μέσα όμως από τις δυσκολίες ανακαλύψαμε νέους τρόπους μάθησης και όλοι αξιοποιήσαμε την τεχνολογία λίγο παραπάνω για να πετύχουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας. Δυστυχώς όμως, για πολλά παιδιά η χρονιά τελείωσε με αρκετά εκπαιδευτικά κενά. Όπως είναι φυσικό, αυτό προκαλεί ανασφάλεια στο παιδί και άγχος σε κάθε γονιό για την χρονιά που έρχεται.

Εδώ κάπου λοιπόν θέλω να σας γνωρίσω την GoStudent!

Ο χρόνος είναι πολύτιμος, αρκετές φορές ελάχιστος, ειδικά αν έχετε περισσότερα παιδιά από ένα. Επίσης, δεν είναι για όλους εύκολο να στηρίξουν τα παιδιά με την ύλη του σχολείου, ειδικά καθώς μεγαλώνουν. Η GoStudent είναι μια εκπαιδευτική πλατφόρμα που, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της εποχής, έρχεται να βοηθήσει και να ενισχύσει το παιδί, προσφέροντας και σε εμάς ασφάλεια και σιγουριά για την εκπαιδευτική διαδικασία.

Τι είναι η GoStudent

Η GoStudent είναι μια online εκπαιδευτική πλατφόρμα που στόχο έχει να ενισχύσει και να υποστηρίξει τους μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων, μέσα από καινοτόμους τρόπους διδασκαλίας, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία. Η GoStudent είναι μια διαδραστική διαδικτυακή τάξη, που αναγνωρίζει τις εκπαιδευτικές ανάγκες του κάθε παιδιού, ώστε να επιλέξει τον κατάλληλο δάσκαλο ή καθηγητή και να διαμορφώσει έτσι τον τρόπο διδασκαλίας και την προσέγγιση που ταιριάζει στο παιδί.

Προσφέρονται όλα τα μαθήματα Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, μεταξύ αυτών και μαθήματα ξένων γλωσσών.

Πώς θα γνωρίσω την GoStudent

Πριν επιλέξετε αν θα χρησιμοποιήσετε την εκπαιδευτική πλατφόρμα GoStudent, μπορείτε να κάνετε ένα δοκιμαστικό μάθημα. Η διαδικασία είναι απλή. Αφού συμπληρώσετε και στείλετε online την αίτηση για ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα, ένας εκπαιδευτικός σύμβουλος της GoStudent θα επικοινωνήσει μαζί σας για να βρείτε την μέρα που σας βολεύει για το μάθημα. Θα σας ζητήσει κάποιες πληροφορίες για το παιδί, τις ανάγκες και τις επιδόσεις του στο σχολείο, καθώς και τι θέλετε να πετύχετε μέσα από αυτή την εκπαιδευτική διαδικασία. Αυτό γίνεται για να επιλέξει για εσάς τον κατάλληλο εκπαιδευτικό.

Στη συνέχεια θα λάβετε στο mail σας ένα link. Την ημέρα του μαθήματος θα πατήσετε τον σύνδεσμο και θα συνδεθείτε μέσω Zoom. Το μόνο που πρέπει εσείς να κάνετε είναι να κατεβάσετε το Zoom στον υπολογιστή σας. Είναι ένα πάρα πολύ απλό πρόγραμμα και εύκολο στην χρήση!

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ευχαριστημένοι από τον καθηγητή, μπορείτε φυσικά να ζητήσετε αντικαταστάτη, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Η εμπειρία μας

Χρησιμοποιήσαμε την GoStudent για να κάνουμε ένα μάθημα προετοιμασίας στα μαθηματικά της Α’ Γυμνασίου. Στόχος μας ήταν να πάρει το παιδί μια γεύση από την ύλη της επόμενης χρονιάς, αλλά και να δει αν υπάρχουν τυχόν κενά τα οποία πρέπει να δουλέψει. Έτσι ορίσαμε το μάθημά μας με τον Αλέξανδρο, ο οποίος γρήγορα και χωρίς καμία δυσκολία κέρδισε το παιδί, το έκανε να αισθανθεί σιγουριά και ασφάλεια και του εξήγησε με πολύ απλό τρόπο τι πρέπει να περιμένει την επόμενη χρονιά. Μου άρεσε ιδιαίτερα η αμεσότητα του καθηγητή, κάτι το οποίο χαλάρωσε πολύ γρήγορα το παιδί και το ότι τον έκανε να νιώσει αυτοπεποίθηση για τις γνώσεις και τις ικανότητές του από την πρώτη τους κιόλας επαφή.

Το Κάθε μέρα γονείς έχει εξασφαλίσει για εσάς 1 δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα και 4 δωρεάν μαθήματα αξίας 100€ με την εγγραφή σας στην GoStudent!

Γιατί να επιλέξω την GoStudent

  • Η GoStudent δεν θέλει να αντικαταστήσει το σχολείο! Θέλει να συνεργαστεί με το παιδί ώστε να το βοηθήσει να καλύψει τα κενά του, να ενισχύσει τα ενδιαφέροντά του και να κάνει πιο απλή την εκπαιδευτική διαδικασία, με ένα τρόπο σύγχρονο και κατανοητό στο παιδί.
  • Τα μαθήματα γίνονται μέσω της πλατφόρμας της GoStudent, η οποία διαθέτει έναν διαδραστικό πίνακα διδασκαλίας.
  • Το μάθημα καταγράφεται ώστε το παιδί να μπορεί να το δει ξανά αν το επιθυμεί.
  • Το παιδί θα λάβει ουσιαστική βοήθεια, ακολουθώντας ένα εξατομικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, με βάση τις ανάγκες και τις επιθυμίες του.
  • Στόχος είναι να νιώσει το παιδί ασφάλεια και αυτοπεποίθηση για τις ικανότητές του, μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία που θα ακολουθήσετε.
  • Το παιδί θα παρακολουθεί online ιδιαίτερα μαθήματα, διάρκειας 60 λεπτών, σε πολύ καλή τιμή.
  • Δεν θα χάνετε χρόνο σε μετακινήσεις, καθώς όλα τα μαθήματα θα γίνονται από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σας.
  • Από τον προγραμματισμό του μαθήματος και τυχόν αλλαγές, μέχρι την πληρωμή του καθηγητή, εσείς απλά μπαίνετε στην πλατφόρμα της GoStudent, την οποία φυσικά χρησιμοποιείτε από τον υπολογιστή σας, το tablet ή το κινητό σας.
  • Θα ενημερώνεστε τακτικά για την πρόοδο του παιδιού


Γεια σας! Είμαι η Μάγδα και σας καλωσορίζω στο «Κάθε μέρα γονείς». Κατάγομαι από τα Γιάννενα και σπούδασα δημοσιογραφία κι επικοινωνία στο Λονδίνο. Για πολλά χρόνια εργάστηκα στον χώρο του Πολιτισμού, στις Δημόσιες Σχέσεις. Πλέον, έκανα το χόμπι μου επάγγελμα! Εκτός από το "Κάθε μέρα γονείς" έχω δημιουργήσει και το www.familyfriendlytravel.gr

RELATED POST

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
error: Content is protected !!