“Μαθαίνω σωστά να γράφω” – Διαγωνισμός (έχει λήξει) με τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016
Αγαπημένοι φίλοι, καθώς μια από τις νικήτριες του διαγωνισμού δεν επικοινώνησε μαζί μας εντός τριών ημερών, όπως προβλέπεται στους όρους συμμετοχής, η κλήρωση επαναλήφθηκε και νικήτρια είναι η Μαρία Παδουβά.
————————————————————————————————————
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016
Ο διαγωνισμός μας έχει λήξει και έχω τα ονόματα των δύο τυχερών που κερδίζουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου “Μαθαίνω σωστά να γράφω με προγραφικές ασκήσεις“. Μετά από κλήρωση που έγινε μέσω του www.random.org τα ονόματα των νικητών είναι: Γεωργία Λαμβδά και Φωτεινή Τσιακατούρα. Οι νικήτριες θα ειδοποιηθούν με mail για την παραλαβή του δώρου τους. Συγχαρητήρια! Σας ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή.
————————————————————————————————————
Τρίτη μέρα στα σχολεία σήμερα και φαίνεται πως για αρκετούς από εμάς τα πράγματα μπαίνουν σιγά σιγά σε μια σειρά. Έτσι κι εμείς, στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, οργανώνουμε έναν ακόμη διαγωνισμό σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος!

Φαντάζομαι πως αν έχετε μεγαλύτερα παιδιά θα γνωρίζετε τα βιβλία προγραφικών ασκήσεων. Βιβλία που βοηθούν τα παιδιά να εξασκηθούν στην γραφή και στην ενίσχυση της λεπτής κινητικότητας, ζωγραφίζοντας σχήματα, γραμμές και γράμματα. Η σειρά “Μαθαίνω σωστά – Από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό” απευθύνεται σε παιδιά που κάνουν την μετάβαση από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό.

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό μας και να είστε ένας/μια από τους δύο τυχερούς που θα κερδίσουν το βιβλίο “Μαθαίνω σωστά να γράφω με προγραφικές ασκήσεις“.

 

Το βιβλίο “Μαθαίνω σωστά να γράφω με προγραφικές ασκήσεις” περιέχει πρωτότυπες δραστηριότητες βασισμένες στα σύγχρονα αναλυτικά προγράμματα σπουδών και είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με τα σχολικά βιβλία του δημοτικού. Είναι γραμμένο από την έμπειρη εκπαιδευτικό Ευαγγελία Δεσύπρη και καλύπτει τις ανάγκες δύο εκπαιδευτικών επιπέδων: των παιδιών που τελειώνουν το νηπιαγωγείο και των παιδιών που ξεκινούν το δημοτικό. ‘Έτσι μαζί με το παιδί και χωρίς πίεση μπορείτε να ζωγραφίσετε και να συζητήσετε, ώστε αυτή η πρώτη επαφή με τα γράμματα να είναι μια διασκεδαστική εμπειρία. Την εικονογράφηση έχει κάνει η Λέλα Στρούτση. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις πρώτες σελίδες του βιβλίου πατώντας εδώ.
Είστε έτοιμοι για τον διαγωνισμό μας;
Η διαδικασία είναι όπως πάντα απλή:

Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε παρακάτω, μέχρι την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 στις 23:59.

Αν θέλετε και έχετε λογαριασμό στο Facebook μπορείτε να κοινοποιήσετε την συγκεκριμένη ανάρτηση στο προφίλ/σελίδα σας, αλλά και να χαρίσετε ένα like στις σελίδες Εκδόσεις Παπαδόπουλος και Κάθε μέρα γονείς.

Όροι διαγωνισμού:
1. Γίνονται δεκτές συμμετοχές μόνο από Ελλάδα
2.Δεν μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή αν είστε συνεργάτης των Εκδόσεων Παπαδόπουλος ή μας συνδέει συγγένεια πρώτου βαθμού.
3. H κλήρωση θα γίνει μέσω του Random.org και ο νικητής θα ενημερωθεί από εμένα με προσωπικό μήνυμα στο e-mail που θα έχει δηλώσει στην φόρμα. Σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί εντός 3 ημερών από την αποστολή του μηνύματος, η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη νέου νικητή στη θέση του.
5. To δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλο δώρο.
6. Αν οι νικητές βρίσκονται στην Αθήνα θα παραλάβουν το αντίτυπό τους από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Παπαδόπουλος (Μασσαλίας 14). Σε αντίθετη περίπτωση οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος θα στείλουν τα βιβλία με courier.
7. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από δημοσίευσής του ως και την Κυριακή 25/9/2016 στις 23:59.

Και μην ξεχάσετε, αυτό το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος παρουσιάζουν στον Ιανό μια σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων που απευθύνονται σε γονείς και εκπαιδευτικούς. Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες!

Καλή σας επιτυχία!!!


Γεια σας! Είμαι η Μάγδα και σας καλωσορίζω στο «Κάθε μέρα γονείς». Κατάγομαι από τα Γιάννενα και σπούδασα δημοσιογραφία κι επικοινωνία στο Λονδίνο. Για πολλά χρόνια εργάστηκα στον χώρο του Πολιτισμού, στις Δημόσιες Σχέσεις. Πλέον, έκανα το χόμπι μου επάγγελμα! Εκτός από το "Κάθε μέρα γονείς" έχω δημιουργήσει και το www.familyfriendlytravel.gr

RELATED POST

  1. Mary Liodou / Mommy Jammi

    16 Σεπτεμβρίου

    Εξαιρετικό και χρήσιμο για εμάς που του χρόνου θα πάμε 1η δημοτικού! Καλή μας επιτυχία! Ευχαριστούμε!

  2. Ευχαριστούμε

  3. Εξαιρετικό δώρο!!!
    Σας ευχαριστούμε πολύ!!!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
error: Content is protected !!