ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016
Επιτέλους φίλοι μου κατάφερα να κάνω και την κλήρωση για αυτόν τον διαγωνισμό. Οι δύο τυχερές φίλες που κερδίζουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου “Έτσι αισθάνομαι” από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος είναι η Γούλα Αλεξάνδρα και η Βιολέττα Διαμαντή. Συγχαρητήρια και στις δύο. Οι νικήτριες πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μου μέχρι την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου τα μεσάνυχτα διαφορετικά η κλήρωση θα επαναληφθεί. Σας ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή!
————————————————————————————————————————–
“Μερικές φορές η μέρα μοιάζει ατελείωτη.
Τη μια στιγμή είσαι χαρούμενος και την άλλη στενοχωρημένος.”

Όταν πήρα το βιβλίο “Έτσι αισθάνομαι!”, όπως κάνω με κάθε βιβλίο πριν το δώσω στα παιδιά μου, έκατσα και το διάβασα. Από τα ζώα στο δάσος μέχρι τους γείτονες μας, όλοι έχουν συναισθήματα και πρέπει να τα μοιράζονται. Πολύ λίγα λόγια, σκέφτηκα. Μπράβο!

Αλλά εκεί που απουσιάζουν τα πολλά λόγια, κυριαρχεί η εικόνα. Και η εικονογράφηση του συγκεκριμένου βιβλίου είναι μοναδική! Κατορθώνει να περιγράψει τα συναισθήματα, να κάνει τα παιδιά να μπουν στη θέση του αγοριού που εικονίζεται στο βιβλίο, να ταυτιστούν, να συζητήσουν, να χαμογελάσουν τρυφερά και γεμάτα ανακούφιση καθώς αναγνωρίζουν πως δεν είναι μόνα τους σε αυτή την πάλη που ενίοτε γίνεται μέσα τους.
Το βιβλίο “Έτσι αισθάνομαι!” είναι ένα μοναδικό εργαλείο στα χέρια των γονιών, που μαζί με τα παιδιά μπορούν να συζητήσουν και να εξερευνήσουν τα ανθρώπινα συναισθήματα. Πιστέψτε με δεν θα χρειαστεί να πείτε πολλά. Ακόμη και τα πιο μικρά παιδιά θα συζητήσουν μαζί σας για αυτό το βιβλίο. Το βασικό είναι να μην μετατραπεί η ανάγνωσή του σε μια εκπαιδευτική διαδικασία, αλλά σε μια βιωματική εμπειρία που θα μας ανοίξει ένα μικρό παράθυρο στον κόσμο τους, που τόσο δυσκολευόμαστε καμιά φορά να καταλάβουμε, ενώ τελικά τα πράγματα είναι πολύ πιο ευθύγραμμα.


Αφεθείτε ελεύθεροι! Το συμπέρασμα τελικά θα είναι πως όλοι, μικροί, μεγάλοι, από όπου κι αν έρχονται, νιώθουν και πρέπει να μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα. Και φυσικά εμείς θα είμαστε εκεί για να αποδεχθούμε ακόμη και τα πιο “δυσάρεστα” συναισθήματα. Γιατί τα έχουμε νιώσει κι εμείς!
Διαβάστε εδώ το πρώτο κεφάλαιο δωρεάν.
Αυτό το βιβλίο δεν πρέπει να λείπει από καμία βιβλιοθήκη!
Για αυτό κι εμείς εξασφαλίσαμε ένα αντίτυπο για δύο τυχερούς φίλους του “Κάθε μέρα γονείς”.
Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει:
1. Να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε παρακάτω, μέχρι την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 στις 23:59.
2. Να κάνετε like στις σελίδες Εκδόσεις Παπαδόπουλος και Κάθε μέρα γονείς στο Facebook (αν δεν έχετε Facebook το συμπληρώνετε στην φόρμα συμμετοχής).
Αν θέλετε μπορείτε να κοινοποιήσετε την συγκεκριμένη ανάρτηση στο προφίλ/σελίδα σας!

Όροι διαγωνισμού:
1. Γίνονται δεκτές συμμετοχές μόνο από Ελλάδα
2.Δεν μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή αν είστε συνεργάτης των Εκδόσεων Παπαδόπουλος.
3. H κλήρωση θα γίνει μέσω του Random.org και ο νικητής θα ενημερωθεί από εμένα με προσωπικό μήνυμα στο e-mail που θα έχει δηλώσει στην φόρμα. Σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί εντός 3 ημερών από την αποστολή του μηνύματος, η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη νέου νικητή στη θέση του.
5. To δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλο δώρο.
6. Αν οι νικητές βρίσκονται στην Αθήνα θα παραλάβουν το αντίτυπό τους από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Παπαδόπουλος (Μασσαλίας 14). Σε αντίθετη περίπτωση οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος θα στείλουν τα βιβλία με courier.
7. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από δημοσίευσής του ως και την Παρασκευή 25/11/2016 στις 23:59.
mummyslittleman
14 Νοεμβρίου
Υπέροχο δωράκι!
Αθηνά mummyslittleman
16 Νοεμβρίου
Πολύ ωραίο βιβλίο για τα συναίσθηματα, το θέλουμε πολύ!
Vaner
20 Νοεμβρίου
Φαίνεται καταπληκτικό!!
Ευχαριστούμε!!!