Επισκεφθήκαμε την έκθεση “The Champion”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – 4/2/2019

Η έκθεση παρατείνεται μέχρι τον Μάρτιο!


Η έκθεση The Champion, στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”, είναι μια διαδραστική, επιστημονικά σχεδιασμένη έκθεση για τον αθλητισμό. Μπορείτε να την επισκεφθείτε κι εσείς καθώς, λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας, παρατείνεται μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2019.

Το Κάθε μέρα γονείς είναι χορηγός επικοινωνίας της έκθεσης.

Λίγα λόγια για την έκθεση

Στόχος της έκθεσης είναι να ζήσουν οι επισκέπτες μια προσωποποιημένη εμπειρία υψηλής τεχνολογίας, δοκιμάζοντας τις αντοχές, τα αντανακλαστικά, τα ταλέντα και τη δύναμή τους. Πάνω από όλα όμως, ο σκοπός είναι να διασκεδάσετε, να παίξετε και να μάθετε, να δοκιμάσετε τα όριά σας και να ανακαλύψετε τον πρωταθλητή που ίσως κρύβετε μέσα σας.

Μπαίνοντας στον χώρο της έκθεσης θα φορέσετε ένα ψηφιακό περικάρπιο. Έτσι έχετε την δυνατότητα να καταγράψετε τα στοιχεία σας και το σκορ που πετυχαίνετε κάθε φορά που ολοκληρώνετε μια από τις δοκιμασίες. Θα δοκιμαστείτε σε μια πληθώρα αθλημάτων (πυγμαχία, καλαθοσφαίριση, ξιφασκία, κωπηλασία, ποδόσφαιρο και τρέξιμο), καθώς περνάτε από τα Champ Labs, τους Σταθμούς του Πρωταθλητή.

Λίγο πριν την έξοδο, μπορείτε να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας γύρω από την διατροφή και το ανθρώπινο σώμα στους σταθμούς διατροφής. Επίσης θα ζήσετε μια μοναδική αθλητική εμπειρία φορώντας τα ειδικά 3D γυαλιά.

Κατά την έξοδό σας από την έκθεση, θα δείτε στις οθόνες τις αναλυτικές επιδόσεις σας σε κάθε άθλημα και θα αφήσετε τα στοιχεία σας (e-mail), ώστε να παραλάβετε το δίπλωμα για την συμμετοχή σας. Φυσικά, επειδή όλοι είμαστε πρωταθλητές, μη ξεχάσετε τις απαραίτητες, αναμνηστικές φωτογραφίες στο βάθρο των νικητών!

Η μάθηση συναντά την επιστήμη σε μια έκθεση που αξιοποιεί τις σύγχρονες τεχνολογίες, τα εντυπωσιακά βίντεο και τους γιγάντιους προτζέκτορες για να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τον κόσμο των αθλημάτων. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, αν και τα παιδιά 5+ ετών σίγουρα θα την απολαύσουν περισσότερο.

Από την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου το ωράριο αλλάζει λόγω εορτών, οπότε καλό θα είναι να συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα τους πριν την επίσκεψή σας. Για την περίοδο των εορτών, μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου, αξιοποιείστε την ειδική προσφορά αγοράς 1+1 εισιτηρίων μέσω της Viva. Λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας η έκθεση παρατείνεται μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2019.


Γεια σας! Είμαι η Μάγδα και σας καλωσορίζω στο «Κάθε μέρα γονείς». Κατάγομαι από τα Γιάννενα και σπούδασα δημοσιογραφία κι επικοινωνία στο Λονδίνο. Για πολλά χρόνια εργάστηκα στον χώρο του Πολιτισμού, στις Δημόσιες Σχέσεις. Πλέον, έκανα το χόμπι μου επάγγελμα! Εκτός από το "Κάθε μέρα γονείς" έχω δημιουργήσει και το www.familyfriendlytravel.gr

RELATED POST

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
error: Content is protected !!