Διαγωνισμός Luna Park Aidonakia Water World

Το Κάθε μέρα γονείς σε συνεργασία με το Luna Park Aidonakia διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν δύο διπλά βραχιολάκια (1 παιδί & 1 ενήλικας) απεριόριστης συμμετοχής, για το διάστημα 11 έως 17 Ιουλίου.

Για να διεκδικήσετε το δώρο μας συμπληρώνετε τη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί.

Δύο από εσάς θα κερδίσουν από ένα διπλό βραχιολάκι απεριόριστης συμμετοχής, το οποίο θα εξαργυρώσετε από τις 11 έως τις 17 Ιουλίου. Το ένα βραχιόλι είναι για το παιδί και το άλλο για τον ενήλικα συνοδό. Επιπλέον, θα πάρετε 1 μάρκα, που μπορεί να χρησιμοποιήσετε είτε στα Συγκρουόμενα Αυτοκίνητα, είτε στη Water Battle Arena, είτε στην Laser Tag Arena (θα πρέπει τα παιδιά να επιλέξουν 1 παιχνίδι για να χρησιμοποιήσουν τη μάρκα).

Επισήμανση: Τα βραχιόλια δεν ισχύουν για τα παιχνίδια που κερδίζουν δώρα, καθώς και τα Συγκρουόμενα Αυτοκίνητα, τη Water Battle Arena και την Laser Tag Arena.

Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνετε τη φόρμα συμμετοχής παρακάτω μέχρι την Πέμπτη 10 Ιουλίου στις 23:59.

Βρείτε περισσότερους διαγωνισμούς εδώ, αλλά και στο Instagram!

Παρακαλούμε πολύ να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό και την πολιτική απορρήτου του Κάθε μέρα γονείς.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε τα πλήρη και ακριβή στοιχεία σας στην φόρμα, για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας.
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά. Επιπλέον συμμετοχές με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Ο διαγωνισμός θα λήξει την Πέμπτη 10 Ιουλίου στις 23:59.
  • Το δώρο σας θα ισχύει ΜΟΝΟ από τις 11/7 – 17/7 και δεν μεταφέρεται σε άλλη ημερομηνία.
  • Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που έχουν καταχωρήσει στη φόρμα.
  • Ο νικητής/η νικήτρια του διαγωνισμού αποδέχεται την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων για τους σκοπούς του διαγωνισμού.


Μη χάσεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Φρόντισε να κάνεις την κάθε μέρα μοναδική, όπως εσύ την θέλεις. Κι αν θέλεις λίγη βοήθεια, εμείς είμαστε εδώ!

RELATED POST

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
error: Content is protected !!