![Διάλεξη του συγγραφέα Andri Snær Magnason [Αντρί Σνερ Μάγκνασον] @ Μέγαρο Μουσικής](https://www.kathemeragoneis.com/wp-content/uploads/2018/11/Poster_AndriSnear_Magnason_Athens-214x300.jpg)
Ο δημοφιλής Ισλανδός συγγραφέας Andri Snær Magnason [Αντρί Σνερ Μάγκνασον] επισκέπτεται αυτό τον μήνα την Αθήνα και θα δώσει διάλεξη με θέμα Γράφοντας για τα παιδιά και τους νέους του ταλαίπωρου πλανήτη μας. Ένα σεντούκι του χρόνου στον μπλε πλανήτη. Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στις 7 το βράδυ στο πλαίσιο του Μegaron Plus.
Μαζί του συνομιλούν η σκηνοθέτιδα και παιδοψυχίατρος Σοφία Βγενοπούλου και ο συγγραφέας Φίλιππος Μανδηλαράς. Θα συζητήσουν τις πολιτικές προεκτάσεις των βιβλίων του, τις οικολογικές ανησυχίες του αλλά και τη γενικότερη στάση του ως καλλιτέχνη και πολιτικού όντος την εποχή της παγκοσμιοποίησης και των τεράστιων κλιματικών αλλαγών. Η συζήτηση θα γίνει στα ελληνικά και τα αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας τα οποία θα διανέμονται από τις 17:30. Μετά το πέρας της διάλεξης ο Αντρί Σνερ Μάγκνασον θα συναντήσει το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.

NO COMMENT