“Ο Λύκος κάνει bullying” στο Mimi & Mou

Το ΟΝΕΙΡΟΔΡΑΜΑ παρουσιάζει, κάθε Σάββατο στις 15:00, στο θεατράκι του Mimi & Mou, μια σουρεαλιστική διαδραστική κωμωδία για όλη την οικογένεια.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Η παράσταση ξεκινά, όμως κανείς δε θέλει να “παίξει” με τον Λύκο. Το γουρουνάκι κλαίει. Η Κοκκινοσκουφίτσα έχει πάθει νευρικό κλονισμό. Η παράσταση καταστρέφεται και τότε τα παιδιά αναλαμβάνουν δράση. Θα φτιάξουν ένα παραμυθοδικαστήριο για να ρωτήσουν το Λύκο. Γιατί Λύκε; Και τότε όλα ανατρέπονται. Θα μάθουμε όλη την αλήθεια για τον Λύκο. Πως από ένα μικρό και φοβισμένο λυκάκι έφτασε να γίνει το σύμβολο του κακού;

Θα απολαύσετε μια σουρεαλιστική κωμωδία, όπου τα παιδιά συμμετέχουν στην εξέλιξη της ιστορίας, καθώς βοηθούν τον λύκο να αλλάξει συμπεριφορά και να βρει φίλους.

Περισσότερες προτάσεις στον Οδηγό “Θέατρο για παιδιά 2019-2020”

Πληροφορίες

Κάθε Σάββατο στις 15:00

Διάρκεια 60’

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων 6948003020

Γενική είσοδος 6 ευρώ

Για παιδιά κάτω των 5 ετών είναι απαραίτητη η παρουσία συνοδού

Συντελεστές:

Κείμενο: Γ. Μενδρινός

Σκηνοθεσία: Γ. Μενεδιάτης

Σκηνικά: Κ. Γκουγκούνης

Κοστούμια: Κ. Γκουγκούνης

Μουσική: Σ. Μουδάτσου

Στίχοι: ΟΝΕΙΡΟΔΡΑΜΑ

Ενορχήστρωση: Π. Δουκουμόπουλος

Παραγωγή: ΟΝΕΙΡΟΔΡΑΜΑ

Παίζουν: Βασίλης Παπαλαζάρου, Γιώργος Μενεδιάτης


Το ΟΝΕΙΡΟΔΡΑΜΑ παρουσιάζει θεατρικές παραστάσεις για παιδιά από το 2009. Οι παραστάσεις του έχουν σύγχρονη θεματολογία, όπως η ενσυναίσθηση, η κατανόηση και αποδοχή της διαφορετικότητας, ο σχολικός εκφοβισμός, η έκφραση και διαχείριση των συναισθημάτων, ενώ ωθεί τα παιδιά να συμμετέχουν ενεργά βοηθώντας την εξέλιξή της ιστορίας. Με αυτό το τρόπο θέλει να δημιουργήσει ενεργούς θεατές, με λόγο και άποψη. 


Μη χάσεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Φρόντισε να κάνεις την κάθε μέρα μοναδική, όπως εσύ την θέλεις. Κι αν θέλεις λίγη βοήθεια, εμείς είμαστε εδώ!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
error: Content is protected !!