“Ο κήπος με τις 11 γάτες” στο Θέατρο Κνωσός

Συνεχίζεται έως τις 21 Απριλίου η παράσταση Ο κήπος με τις 11 γάτες στο Θέατρο Κνωσός. Το παραμύθι του Ιταλού συγγραφέα και ψυχολόγου Λουτσιάνο Μοράτι αφηγείται τις περιπέτειες 11 σκανταλιάριδων γάτων.

Μέσα από τα μάτια του Χιονάτου και του Μουσούδη, τις σκανδαλιές της Βούλας και της Λευκής και τις σοφές συμβουλές του γερο – Νώε, οι μικροί θεατές θα παρακολουθήσουν την πορεία τους από την παιδική ηλικία ως την ωριμότητα. Οι 11 γάτες καλούνται να αντιμετωπίσουν τους φόβους, τα άγχη και τις αδυναμίες τους, τόσο μέσα στο ασφαλές περιβάλλον του πανέμορφου κήπου τους, όσο και έξω από αυτόν, σε έναν μεγάλο και θορυβώδη δρόμο, στον πραγματικό κόσμο.

Υπάρχει πράγματι ένα φανταστικό καταφύγιο όπου όλοι είναι ευτυχισμένοι ή ευτυχία είναι η ικανότητα να μπορείς να απολαύσεις τα θετικά στοιχεία της ζωής; Άραγε η γνωριμία με την γάτα του Σιάμ και την υπόσχεσή της για εύκολες λύσεις, θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα ή είναι πιο αποτελεσματική η συμβουλή του Νώε: «Το μόνο που χρειάζεται είναι η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και η αγάπη της οικογένειάς σου».

Πρόκειται για μία παράσταση που προάγει τις διαχρονικές αξίες της οικογένειας και της εμπιστοσύνης στον εαυτό μας. Την ίδια ώρα υπεραμύνεται της διαφορετικότητας και εναντιώνεται σε κάθε μορφή εθισμού και bullying μέσα από την μαγική τέχνη του Θεάτρου. 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Κόκκινος

Θεατρική διασκευή: Γιάννης Κόκκινος

Χορογραφίες: Ζωή Σαρίδου – Seda Karayilan

Σκηνικά: Βακαλόπουλος

Κοστούμια: Εύη Μπαράκου

Μουσική: Μιχάλης Κόκκινος

Φωτισμοί: Θοδωρής Κόκκινος

Φωτογραφία: Δημήτρης Πουπαλος και Λεμονιά Κατσαρού

Δημιουργία Αφίσας: Ομάδα ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

Βασιλεία Πούπαλου, Βασίλης Μαστρογιάννης, Γιώργος Παπανδρέου, Ασμη Ανδριανοπούλου, Μαρια Ταλο, Μαριέττα Βασιλάκη, Μιχάλης Κόκκινος

Το συγκεκριμένο παραμύθι παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2004 σε συνεργασία με τον τομέα πρόληψης Κ.Ε.Θ.ΕΑ. Έχει την έγκριση του Υ.Π.Π.ΕΘ και του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.

Διάρκεια : 90 λεπτά

Κάθε Κυριακή ώρα 11:15

Καθημερινά παραστάσεις για σχολεία

Τηλ. Επικοινωνίας και κράτησης θέσεων: Βασιλεία Πούπαλου 693/ 814 7266

Τιμή εισιτηρίου:  

Γενική είσοδος: 10 €

Προπώληση: 8 €


Μη χάσεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Φρόντισε να κάνεις την κάθε μέρα μοναδική, όπως εσύ την θέλεις. Κι αν θέλεις λίγη βοήθεια, εμείς είμαστε εδώ!

RELATED POST

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
error: Content is protected !!