Μετά την ολοκλήρωση ενός φωτογραφικού ημερολογίου για το 2015 με αφορμή την ομάδα της Μάρθας και το #φωτογραφισετο (μπορείτε να βρείτε όλες μου τις φωτογραφίες για το 2015 στο προφίλ μου στο Instagram και στον σχετικό πίνακα στο Pinterest) η χρονιά ξεκινά με δύο φωτογραφικά project τα οποία είναι ήδη σε εξέλιξη.

Συνεχίζεται για μια ακόμη χρονιά το “Φωτογράφισε το!”. Στόχος μας να βγάζουμε μια φωτογραφία κάθε μέρα. Το θέμα είναι ελεύθερο. Η φωτογραφία ανεβαίνει στην ομάδα μας στο Facebook χρησιμοποιώντας το hashtag #φωτογραφισετο_2016, ώστε πατώντας πάνω του να μπορούμε να δούμε συγκεντρωμένες όλες τις φωτογραφίες που έχουμε τραβήξει με αφορμή το συγκεκριμένο project.
Οδηγός μου; Οι στιγμές, η καθημερινότητα, κάτι που με κάνει να χαμογελώ, τα παιδιά μου, ένα χαμόγελο, η δημιουργική και παιχνιδιάρικη διάθεση, μια αφορμή για συζήτηση… Αφεθείτε ελεύθεροι και η φωτογραφία κρύβεται κάπου δίπλα σας!
Οι δικές μου φωτογραφίες βρίσκονται φυσικά στον λογαριασμό μου στο Pinterest στον καινούριο πίνακα #φωτογραφισετο 2016 και στο προφίλ μου στο Instagram.



Το δεύτερο project έχει τρομερό ενδιαφέρον! Είναι ιδέα της αγαπημένης μου τρελοτουρίστριας, που από το αγαπημένο μου Λονδίνο μας καλεί να φωτογραφίζουμε από την ίδια οπτική γωνία, από ένα σταθερό σημείο για 52 εβδομάδες! Τι μπορεί να αλλάξει;
Σκεφτείτε ένα αγαπημένο σας σημείο, στο μπαλκόνι, στο σπίτι, στον κήπο, ένα δωμάτιο, μια διαδρομή… Θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε αλλάζει με το πέρασμα του χρόνου. Αρκεί να το φωτογραφίζετε μια φορά την εβδομάδα και να ανεβάζετε την φωτογραφία του στο προφίλ σας στα social media ή στο blog σας. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για την ιδέα που μας προτείνει η Αντωνία aka Crazytourists Blogging. Θα μπορείτε να δείτε τις 52 μου φωτογραφίες στον σχετικό πίνακα στο Pinterest.
Και αυτή είναι η πρώτη μου φωτογραφία!

'Ελεν B
29 Ιανουαρίου
μου αρέσουν πολύ αυτές οι φωτογραφικές προκλήσεις!!!
Magda Zindrou
29 Ιανουαρίου
Κι εμένα!!!!!
ΑΡΙΣΤΕΑ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ
29 Ιανουαρίου
Μου αρέσει πολύ σαν ιδέα! !
Magda Zindrou
29 Ιανουαρίου
Ευχαριστώ Αριστέα!
konstantina makripidi
29 Ιανουαρίου
Πάρα πολύ ωραία ιδέα να βγάζεις μια φωτογραφία κάθε μέρα.Το έκανε πέρσι ο σύζυγος αλλά δεν το ολοκλήρωσε για όλο το χρόνο .Ωστόσο όταν κοιτάζω το άλμπουμ γεννιούνται αναμνήσεις από τη συγκεκριμένη μέρα.Αλλά η ιδέα του να βγάλεις 52 φωτογραφίες του ίδιου σημείου είναι υπέροχη.Όλες θα δείχνουν το ίδιο πράγμα αλλά θα είναι τελείως διαφορετικές μεταξύ τους ….Καλή συνέχεια σου εύχομαι.
Magda Zindrou
29 Ιανουαρίου
Έλα στην παρέα μας Κωνσταντίνα!!!!!