ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ – Κερδίστε το cd “Μίλα & Σουτ” από την ομάδα Κοπέρνικος

Σε συνεργασία με την αγαπημένη μας ομάδα Κοπέρνικος, χαρίζουμε σε δύο από εσάς το cd ΜΙΛΑ & ΣΟΥΤ & άλλες μουσικές για το θέατρο, με τα τραγούδια από τις παραστάσεις Μίλα & Σουτ και Δύο ξεροκέφαλες κουτάλες. Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνετε τη φόρμα συμμετοχής.

Πριν δηλώσετε συμμετοχή πρέπει να γνωρίζετε:

Παρακαλούμε πολύ να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό και την πολιτική απορρήτου του Κάθε μέρα γονείς.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε τα πλήρη και ακριβή στοιχεία σας στην φόρμα, για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά. Επιπλέον συμμετοχές με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό. Ο διαγωνισμός θα λήξει την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στις 23:59. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που έχουν καταχωρήσει στη φόρμα. Οι νικητές του διαγωνισμού αποδέχονται την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων για τους σκοπούς του διαγωνισμού.

Βρείτε όλους τους διαγωνισμούς του Κάθε μέρα γονείς εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Instagram, για ακόμη περισσότερες ευκαιρίες να κερδίσετε στους διαγωνισμούς μας.


Μη χάσεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Φρόντισε να κάνεις την κάθε μέρα μοναδική, όπως εσύ την θέλεις. Κι αν θέλεις λίγη βοήθεια, εμείς είμαστε εδώ!

RELATED POST

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
error: Content is protected !!