READING

Η ομάδα Μικρός Νότος γίνεται 10 χρονών και το γιορ...

Η ομάδα Μικρός Νότος γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει!

Η ομάδα Μικρός Νότος γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει με την επετειακή παράσταση ΑισωπομαΧίες – 5 μύθοι του Αισώπου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

  • ΙΟΥΝΙΟΣ

11 & 12/6  ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΔΑΣΟΣ ΥΜΗΤΤΟΥ, 18:45

12 & 26/6 ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ, MODUS VIVENDI BY KK, 11:00

15 & 29/6 ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, 19:15

20/6 ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΦΛΕΡΥ, 19:15

  • ΙΟΥΛΙΟΣ

2,3,10,23 & 24/7 ΥΜΗΤΤΟΣ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΔΑΣΟΣ, 19:00

3 & 17/7 ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ, MODUS VIVENDI BY KK, 10:30

4/7 ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΦΛΕΡΥ, 19:15

6/7 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑ, ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ, 19:30

12 & 19/7 ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, 19:15

15/7 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΝΕΣΙΣ, 19:15

Το Τζιτζίκι και το Μυρμήγκι, Oι δύο Τράγοι, Ο Βοριάς και ο Ήλιος, Ο Κάβουρας και το Φίδι, Ο Λαγός και η Χελώνα συνθέτουν τη διαδραστική, μουσική παράσταση Αισωπομαχίες, σε κείμενα & σκηνοθεσία της θεατρικής ομάδας Μικρός Νότος και του Πέτρου Δαμουλή. Μία πολύχρωμη, γεμάτη ζωντάνια, μουσική και κίνηση, παράσταση, που “μιλάει” με αλληγορίες για τη ζωή – μέσα από παθήματα ζώων- και μας διδάσκει τη σπουδαιότητα των πιο υψηλών αξιών & ιδανικών!

5 γνωστοί και πολυαγαπημένοι μύθοι του Αισώπου ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια μικρών και μεγάλων. Διαδραστικά παιχνίδια, ζωντανή μουσική και τραγούδια, με χιούμορ και απρόβλεπτες μεταμορφώσεις, είναι μερικά μόνο από τα συστατικά της παράστασης.

Μάχες, έριδες, συγκρούσεις, ανταγωνισμοί και αψιμαχίες συνθέτουν ένα σκηνικό εκρηκτικό σε μία παράσταση όπου τα παιδιά αναλαμβάνουν σημαντικό και ενεργό ρόλο στην εξέλιξη των ιστοριών. Τύμπανα, κιθάρα, άρπα, βροντή, καζού, magic drum, καλίμπα, ξύστρα, μουσική γαβάθα, καστανιέτες, κρόταλα, ζήλιες, καχόν, δίνουν ζωντάνια και ρυθμό, σε μία παράσταση όπου οι ιστορίες και η ζωντανή μουσική έχουν τον πρώτο λόγο.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για παραστάσεις για παιδιά στο Κάθε μέρα γονείς.

Πέντε μύθοι του Αισώπου, γνωστοί αλλά… αγνώριστοι! Τα παιδιά συστήνονται με τους ηθοποιούς αλλά και με τα μουσικά όργανα, ζουν τα παθήματα και τα μαθήματα από τον κόσμο των ζώων και της φύσης, βιώνουν τις μεταμορφώσεις των ηρώων.

Στο κέντρο της παράστασης βρίσκεται η ανάγκη των ανθρώπων για συνύπαρξη. Οι ηθοποιοί και τα παιδιά γίνονται μια παρέα και συζητάνε με αφορμή ιστορίες και μύθους με ζώα, για αξίες ανεκτίμητες, όπως η ειρήνη, η δικαιοσύνη, η φιλία, η εργατικότητα, η δύναμη της σκέψης, η αλληλεγγύη, η αγάπη, η γενναιότητα, η συμφιλίωση…

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Ιδέα-Καλλιτεχνική επιμέλεια: Χρύσα Διαμαντοπούλου / Κείμενα*-Σκηνοθεσία* Θεατρική ομάδα Μικρός Νότος / Πρωτότυπη Μουσική Πέτρος Δαμουλής / Σύνθεση Ρυθμικών τοπίων Έλσα Λουμπαρδιά / Στίχοι τραγουδιών* Νίκος Αξιώτης / *Κείμενα/Σκηνοθεσία/Πρωτότυπη μουσική/Στίχοι για τον «Τζίτζικα και Μέρμηγκα» και «Δύο Τράγους» και Στίχοι για τον «Λαγό και τη Χελώνα»: Πέτρος Δαμουλής / Σκηνικό – Κοστούμια: Γεωργία Μπούρδα / Επιμέλεια κίνησης: Έλενα Γεροδήμου / Eπιστημονικός σχεδιασμός διαδραστικού μέρους: Φλώρα Σπύρου / Ηθοποιοί: Νίκος Αξιώτης, Χρύσα Διαμαντοπούλου/Δήμητρα Σκέμπη, Έλσα Λουμπαρδιά Ζωντανή μουσική: Ομάδα Μικρός Νότος  / Φωτογραφίες: Τάσος Βρεττός / Γραφιστικός σχεδιασμός υλικού: Μαύρα Γίδια / Υπεύθυνη Τύπου: Ευαγγελία Σκρομπόλα / Οργάνωση σχολικών παραστάσεων Τέχνες και Παιδί / Διεύθυνση Παραγωγής: Χρύσα Διαμαντοπούλου Παραγωγή: ΑΜΚΕ ΜΙΚΡΟΣ ΝΟΤΟΣ

Προπώληση: www.ticketservices.gr / Πληροφορίες: 210 7234567 / Προπώληση: 10 ευρώ / Εισιτήριο στο ταμείο: 12 ευρώ

Διάρκεια παράστασης: 65 λεπτά | Για παιδιά από 4+

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν ακολουθώντας τις ειδικές οδηγίες που προβλέπονται από τις υγειονομικές αρχές.


Μη χάσεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Φρόντισε να κάνεις την κάθε μέρα μοναδική, όπως εσύ την θέλεις. Κι αν θέλεις λίγη βοήθεια, εμείς είμαστε εδώ!

RELATED POST

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
error: Content is protected !!