READING

Η Barbie παρουσιάζει τρεις καινούριες κούκλες στη ...

Η Barbie παρουσιάζει τρεις καινούριες κούκλες στη σειρά Inspiring Women

Η Billie Jean King, η Ella Fitzgerald και η Florence Nightingale είναι οι τρεις καινούριες κούκλες Barbie, της σειράς Inspiring Women™. Οι κούκλες αυτές εντάσσονται στις άλλες πέντε Inspiring Women™ , που υπάρχουν σε αυτή τη σειρά από το 2018.

Το 2018, η Barbie ξεκίνησε τη σειρά Inspiring Women™ με κούκλες που τιμούν σύγχρονα και ιστορικά πρότυπα, που άνοιξαν τον δρόμο για να μπορούν οι επόμενες γενιές κοριτσιών να κάνουν μεγαλύτερα όνειρα. Η σειρά τίμησε τις Amelia Earhart, Katherine Johnson, Frida Kahlo, Rosa Parks και Sally Ride, με κούκλες που φτιάχτηκαν καθ’ ομοίωσή τους.

Φέτος, η Barbie τηρεί την υπόσχεσή της και μας παρουσιάζει τρεις νέες κούκλες, προς τιμήν γυναικών που έκαναν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για τις μελλοντικές γενιές κοριτσιών. Κάθε κούκλα έχει αυθεντικά ρούχα και μοναδικά αξεσουάρ, καθώς και εκπαιδευτικές πληροφορίες για τη συμβολή της τιμώμενης γυναίκας στην κοινωνία, έτσι ώστε τα κορίτσια παίζοντας θα εμπνέονται από τις ιστορίες τους.

Γνωρίστε τις καινούριες Barbie-Inspiring Women

Billie Jean King – Πρωταγωνίστρια στο τένις

Η κούκλα φοράει ρούχα εμπνευσμένα από αυτά που φορούσε η Billie Jean King στον θρυλικό αγώνα της, καθώς και τα χαρακτηριστικά στρογγυλά γυαλιά, τα μπλε παπούτσια του τένις, μια ρακέτα Wilson κι ένα μπαλάκι.

Ella Fitzgerald – Η πρώτη κυρία του τραγουδιού και Βασίλισσα της τζαζ

Η κούκλα φοράει ένα μωβ φόρεμα με διάφανα, σουρωμένα μανίκια, έχει έναν κομψό κότσο και μια μαργαριταρένια καρφίτσα. Η συσκευασία περιλαμβάνει ένα βιντατζ μικρόφωνο μαζί με τη βάση του.

Florence Nightingale – Ιδρύτρια της σύγχρονης νοσηλευτικής

Η κούκλα φοράει μια στολή νοσοκόμας του 19ου αιώνα. Οι λεπτομέρειες περιλαμβάνουν το καπέλο της νοσοκόμας, την ποδιά, ένα φανάρι και μια κορδέλα που φέρει το λογότυπο «Scutari Hospital».

Όλες οι κούκλες έχουν πλήρη εξοπλισμό και περιλαμβάνουν μια θήκη και Πιστοποιητικό Αυθεντικότητας @barbie. Προτείνονται για παιδιά 6+ ετών.

Η Lisa McKnight, Senior Vice President και Global Head of Doll της Barbie δήλωσε: «Με τη σειρά Inspiring Women της Barbie δεσμευόμαστε να αναδείξουμε τις ιστορικές γυναίκες που έκαναν την υπέρβαση και να παρουσιάσουμε τις ιστορίες τους στη νέα γενιά κοριτσιών. Μέσα από το παιχνίδι θα θυμίσουμε σε αυτά τα κορίτσια ότι μπορούν να γίνουν ό,τι ονειρεύονται. Αναδεικνύοντας αυτές τις γυναίκες αλλά και τις ιστορίες τους υπό τη μορφή μιας κούκλας, επαινούμε τον αντίκτυπο που είχαν στην ιστορία και ενθαρρύνουμε τα κορίτσια να κυνηγήσουν τα δικά τους όνειρα».

Η Kristin Buhnemann, Assistant Director του Florence Nightingale Museum δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή του Florence Nightingale Museum να συνεργάζεται με τη Mattel για τη δημιουργία της κούκλας Florence Nightingale στα διακόσια χρόνια από τη γέννησή της. Είναι ένας φανταστικός τρόπος για να προσελκύσουμε παλιό και νέο κοινό και είμαστε ενθουσιασμένοι που η Barbie επέλεξε να αναγνωρίσει τη Florence ως μέρος της σειράς Inspiring Women το 2020, καθώς το μουσείο γιορτάζει τα επιτεύγματα και το παγκόσμιο κληροδότημα της Nightingale με μια σειρά διαφορετικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένης μιας έκθεσης που ξεκινά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Η αφοσίωση της Mattel στη λεπτομέρεια και την ποιότητα σε όλη τη διαδικασία ήταν αξιοθαύμαστη και γνωρίζουμε ότι η ίδια η Nightingale θα επικροτούσε μια τέτοια προσεκτική και συνετή προσέγγιση, καθώς αυτά τα χαρακτηριστικά οδήγησαν στην ανυπέρβλητη επιτυχία της. Η μικρή φιλανθρωπική μας οργάνωση εκτιμά πραγματικά την υποστήριξη της Mattel στην ανάδειξη της Nightingale και του Μουσείου μας σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη στιγμή».

Mattel

Η Mattel είναι μια εταιρεία που εμπνέει και εμπνέεται από το θαύμα της παιδικής ηλικίας. Η αποστολή της εταιρείας είναι να πρωταγωνιστεί στον κόσμο του παιχνιδιού, της μάθησης και της παγκόσμιας ανάπτυξης. Το χαρτοφυλάκιο των παγκόσμιων καταναλωτικών σημάτων της Mattel περιλαμβάνει μεταξύ πολλών άλλων τα  Barbie®, Fisher-Price®, Hot Wheels®, and Thomas & Friends™. Η Mattel έχει δημιουργήσει επίσης μια πληθώρα προϊόντων που παράγονται σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες ψυχαγωγίας και τεχνολογίας. Με παγκόσμιο εργατικό δυναμικό περίπου 32.000 ατόμων, η Mattel λειτουργεί σε 40 χώρες, ενώ τα προϊόντα της είναι διαθέσιμα σε περισσότερα από 150 έθνη.


Μη χάσεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Φρόντισε να κάνεις την κάθε μέρα μοναδική, όπως εσύ την θέλεις. Κι αν θέλεις λίγη βοήθεια, εμείς είμαστε εδώ!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
error: Content is protected !!