Έλα μόνος σου… φύγε με το Ρομπότ σου

Η νέα εντυπωσιακή σειρά εργαστηρίων Έξυπνο τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ, για νέους/ες 13-18 ετών, έρχεται από την Κυριακή 10 Οκτωβρίου και για 8 συνεχόμενες Κυριακές στο Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου.

Μην καθυστερείτε! Πάρτε τηλέφωνο και δηλώστε συμμετοχή για να μάθετε να κατασκευάζετε, να προγραμματίζετε το δικό σας ρομπότ και να το κινείτε ελεύθερα στον χώρο. Ακόμη θα γνωρίσετε και θα εξοικειωθείτε με τους τομείς της δημιουργίας και του προγραμματισμού εφαρμογών για έξυπνα κινητά τηλέφωνα, της αλγοριθμικής σκέψης και της Ρομποτικής.

Θα αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις Προγραμματισμού, Μαθηματικών και Σχεδίασης. Θα αναπτύξετε δεξιότητες όπως ομαδική εργασία, συνεργατικότητα, ικανότητα επίλυσης προβλημάτων, κριτική σκέψη και δημιουργικότητα.

Χρησιμοποιώντας τους ενσωματωμένους αισθητήρες, θα δημιουργήσετε μία εφαρμογή για το έξυπνο κινητό σας τηλέφωνο, ώστε να ελέγχετε τις κινήσεις του ρομποτικού σας οχήματος μέσα από την κλίση του κινητού σας.

Τέλος θα μάθετε πώς μπορείς να το προγραμματίσετε έτσι ώστε να αποφεύγει τα εμπόδια που βρίσκονται μπροστά του και ταυτόχρονα να τα παρακάμπτει, ώστε να αποφύγει τη σύγκρουση!

Και βέβαια, φεύγοντας θα πάρετε το ρομπότ που φτιάξατε μαζί σας!

Το συνολικό κόστος της σειράς αυτής των 8 εργαστηρίων είναι 80 ευρώ και περιλαμβάνει επίσης και όλα τα υλικά για να φτιάξετε το δικό σας ρομπότ.  

Η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη στο τηλέφωνο 210 9469641, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 9:30 – 16:30, καθώς και η συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής/υπεύθυνης δήλωσης και η αποστολή της στο logistics@eef.edu.gr.


Σας θυμίζουμε ότι το Ίδρυμα Ευγενίδου τηρεί όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για την ασφάλεια των επισκεπτών και των εργαζομένων. Ενημερωθείτε αναλυτικά ΕΔΩ.


Μη χάσεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Φρόντισε να κάνεις την κάθε μέρα μοναδική, όπως εσύ την θέλεις. Κι αν θέλεις λίγη βοήθεια, εμείς είμαστε εδώ!

RELATED POST

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
error: Content is protected !!