“How to talk so kids will listen & Listen so kids will talk”

Adele Faber & Elaine Mazlish – How to talk so kids will listen & Listen so kids will talk (Piccadilly Press)

Η σύσταση για το συγκεκριμένο βιβλίο ήρθε από τις φίλες μου στην Αγγλία, μητέρες φυσικά, σε μια φάση που νόμιζα πως το παιδί μου είναι ατίθασο.

Πολύ σύντομα βέβαια απλά σταμάτησα να το χαρακτηρίζω και ακολούθησα το ένστικτό μου, δηλαδή εφάρμοσα μια πιο ήπια προσέγγιση, έδωσα στο παιδί εναλλακτικές, πέρασα ποιοτικό χρόνο μαζί του, άρχισα να το ακούω, να το βοηθάω να εκφράζεται, αποδέχτηκα τα αρνητικά του συναισθήματα, τις τυχαίες εκρήξεις και τα ξεσπάσματά του… Αυτές και μερικές ακόμη είναι οι λύσεις που προτείνει το συγκεκριμένο βιβλίο στους γονείς. Πολύ χρήσιμο, απλά γραμμένο, με παραδείγματα, νομίζω απαραίτητο για την βιβλιοθήκη κάθε γονιού.

Μπορείτε να βρείτε όλη μας την βιβλιοθήκη εδώ


Γεια σας! Είμαι η Μάγδα και σας καλωσορίζω στο «Κάθε μέρα γονείς». Κατάγομαι από τα Γιάννενα και σπούδασα δημοσιογραφία κι επικοινωνία στο Λονδίνο. Για πολλά χρόνια εργάστηκα στον χώρο του Πολιτισμού, στις Δημόσιες Σχέσεις. Πλέον, έκανα το χόμπι μου επάγγελμα! Εκτός από το "Κάθε μέρα γονείς" έχω δημιουργήσει και το www.familyfriendlytravel.gr

RELATED POST

  1. Φαίνεται πολύ καλό
    Φιλάκια …

    • Magda Zindrou

      10 Νοεμβρίου

      Είναι αρκετά καλό, κατατοπιστικό, απλά γραμμένο, με ήπια προσέγγιση. Αξίζει να το διαβάσει κανείς πριν βουτήξει σε πιο βαθιά νερά.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
error: Content is protected !!