READING

Φτιάχνουμε το δικό μας επιτραπέζιο παιχνίδι...

Φτιάχνουμε το δικό μας επιτραπέζιο παιχνίδι

Ο τίτλος μου είναι λίγο παραπλανητικός, γιατί δεν το έφτιαξα εγώ το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά οι δασκάλες μας στην Dorothy Snot. Και από την ώρα που το πήραμε δεν έχουμε σταματήσει να το παίζουμε.

Αν λοιπόν είστε από 3 έως 103 ετών ετοιμαστείτε! Το μόνο που θα xχρειαστείτε είναι 2 με 3 φελλούς, χρώματα, χαρτί και ένα ζάρι.

Βάφετε τους φελλούς στα χρώματα της προτίμησής σας. Και σχεδιάζετε – ζωγραφίζετε το παιχνίδι όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερο ταλέντο όπως βλέπετε. Ακόμη και οι πιο μικροί μπορούν να βοηθήσουν στην σχεδίαση. Οι κανόνες του παιχνιδιού είναι απλοί:
 

Εμείς όπως βλέπετε του δίνουμε και καταλαβαίνει! Βέβαια οφείλω να ομολογήσω πως ο καημένος ο Άλκης παρά την θέλησή του να συμμετέχει, έχει ακόμη μια αδυναμία να καταλάβει τους κανόνες (μετράει πάντα μέχρι το 3, άσχετα τι έχει φέρει το ζάρι, πηγαίνει προς όποια κατεύθυνση θέλει χωρίς να τηρεί καμία σειρά, δεν θέλει να κάθεται στα τετραγωνάκια μόνος του κα). Εμείς το διασκεδάζουμε, τον βοηθάμε αν θέλει, αλλά κατά τα λοιπά, απλώς περνάμε καλά!

 

Ευχαριστούμε πολύ Dorothy Snot!

Γεια σας! Είμαι η Μάγδα και σας καλωσορίζω στο «Κάθε μέρα γονείς». Κατάγομαι από τα Γιάννενα και σπούδασα δημοσιογραφία κι επικοινωνία στο Λονδίνο. Για πολλά χρόνια εργάστηκα στον χώρο του Πολιτισμού, στις Δημόσιες Σχέσεις. Πλέον, έκανα το χόμπι μου επάγγελμα! Εκτός από το "Κάθε μέρα γονείς" έχω δημιουργήσει και το www.familyfriendlytravel.gr

RELATED POST

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
error: Content is protected !!