Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Παρουσίαση βιβλίου “Το Σχολείο της Φύσης και των Χρωμάτων”

7 Οκτωβρίου 2017 @ 11:00 - 13:00

Δωρεάν

Το Σχολείο της Φύσης και των Χρωμάτων επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για ένα τονωτικό πρωινό Σαββάτου, σε ένα μοναδικό εργοστάσιο παραγωγής χαράς! Μια τονωτική ένεση για κάθε γονέα, δάσκαλο και για κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται για την εκπαίδευση! Το βιβλίο που αγαπήθηκε από γονείς και δασκάλους στη δεύτερη χρονιά περιοδείας!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ σε πρώτο πρόσωπο

Γεννήθηκα στην Αθήνα το καλοκαίρι του 1985 και μεγάλωσα στην πόλη της Δράμας, σε μια ήσυχη γειτονιά παρέα μ’ ένα ποδήλατο, λάσπες, μουσική και καλούς φίλους. Ο μπαμπάς μου ήταν ο μεγαλύτερος μου δάσκαλος. Ό,τι μου δίδαξε, μου το δίδαξε με σιωπή. Από μικρός έβλεπα ανθρώπους να τον συναντούν στο δρόμο και να τον κοιτούν με αγάπη. Όταν πλέον καταλάβαινα, έμαθα πως όλοι αυτοί, ήταν μαθητές του. Ίσως κάπου εκεί να γεννήθηκε η ορμή να ακολουθήσω τα βήματα αρκετών προγόνων μου και να γίνω και εγώ δάσκαλος. Ακόμα το προσπαθώ…

Το έργο μου έγινε γνωστό χάρη στους ανθρώπους του Αμαρίου. Συναδέλφους, γονείς και χωριανούς, όπου όλοι μαζί δημιουργήσαμε στο Δημοτικό Σχολείο Φουρφουρά, μια κοινότητα μάθησης ή οποία αναγνωρίστηκε στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.

Το 2015 ακολούθησα αυτό που έλεγα στους μαθητές μου. Να ακολουθούν τα όνειρά τους. Έφυγα από τον Φουρφουρά και τη δημόσια εκπαίδευση, για να δημιουργήσουμε με τη Βέτα Γεωργιάδου και τον Γιάννη Σωτηράκο ένα νέο δημοτικό Σχολείο στη Θεσσαλονίκη που θα αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε το σχολείο και την εκπαίδευση. Το Big Bang School.

Σήμερα ζω στην Καστοριά με τη γυναίκα μου και τα δυο μου κορίτσια, ζώντας την πολύτιμη οικογένεια και δουλεύοντας παράλληλα το όνειρο που ετοιμάζεται στη Θεσσαλονίκη.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
7 Οκτωβρίου 2017
Ώρα:
11:00 - 13:00
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , ,

Διοργανωτές

Kid’s Fun Factory
Το Σχολείο της Φύσης και των Χρωμάτων

Χώρος Διεξαγωγής

Kid’s Fun Factory
Ν. Λεοντίδη 6
Πανόραμα Θεσσαλονίκης,
+ Χάρτης Google
INSTAGRAM
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
error: Content is protected !!