Η ταινία Πρόβατα εναντίον Λύκων είναι μια καινούρια ταινία κινουμένων σχεδίων, που από σήμερα προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες, από την Spentzos Film. Τα αδύναμα πρόβατα, συναντιούνται με τον πιο τρομακτικό εχθρό τους, σε μια τρυφερή και περιπετειώδη ιστορία, γεμάτη μηνύματα και ανατροπές.

Σε μια χώρα μαγική, όπου τα ζώα έχουν φωνή και περπατούν σαν τους ανθρώπους, ένα κοπάδι προβάτων απολαμβάνει την ηρεμία της καθημερινότητάς τους και το ειδυλλιακό τοπίο. Όλα όμως αλλάζουν όταν μια αγέλη λύκων έρχεται να κατασκηνώσει δίπλα στην ρεματιά τους. Ο αρχηγός τους πρόκειται να αποσυρθεί και σύμφωνα με τις αρχαίες παραδόσεις των λύκων, ο διάδοχός του θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι άξιος, εξολοθρεύοντας όλους τους αντιπάλους του. Όταν ο δυνατός και πάντα ετοιμοπόλεμος Ράγκλαρ βγαίνει μπροστά, ο μόνος που τολμά να σταθεί απέναντι του είναι ο Γκρέι, ένας αξιαγάπητος αλλά αδέξιος νεαρός λύκος. Μια σειρά από γεγονότα θα οδηγήσουν τον νεαρό λύκο στο δάσος. Εκεί ο Γκρέι θα ανακαλύψει μια κατασκήνωση από τσιγγάνους κουνέλια. Η Μάμι, ένα κουνέλι μέντιουμ, του δίνει ένα μαγικό φίλτρο και ο Γκρέι αποφασίζει να το πιει για να γίνει αρχηγός και να κερδίσει πίσω την καρδιά της αγαπημένης του Μπιάνκα. Δεν θα αργήσει όμως να καταλάβει πως κάτι πήγε τελείως στραβά, γιατί μεταμορφώνεται σε κριάρι και κάπως έτσι έρχονται τα πάνω-κάτω.

Δράση, χιούμορ, ανατροπές, ωραίοι χαρακτήρες και όμορφες εικόνες, συνθέτουν μία διασκεδαστική και συγκινητική ιστορία, που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών. Η ταινία σχολιάζει την διαφορετικότητα, το να αποδεχόμαστε τον διπλανό μας όπως είναι, χωρίς να κρίνουμε από την εμφάνιση ή την καταγωγή του!

Ένα animation ιδανικό για θερινό σινεμαδάκι και ποπ κορν, παρέα με τους φίλους μας. Μη την χάσετε!


Συντελεστές μεταγλώττισης στα Ελληνικά:

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Κακανάς

Μετάφραση: Φανή Καρόζη

Τις φωνές τους δάνεισαν οι ηθοποιοί:

 Χρυσούλα Παπαδοπούλου (ΛΙΡΑ), Ιφιγένεια Στάικου (ΜΠΙΑΝΚΑ), Διονυσία Τσιτιρίδου (ΜΑΜΙ), Νίκος Παπαδόπουλος (ΖΙΚΟ), Ποίμης Πέτρου (ΣΚΙΝΙ), Κωνσταντίνος Κακανάς (ΜΑΓΡΑ), Γιάννης Υφαντής (ΡΑΓΚΛΑΡ) & Παναγιώτης Αποστολόπουλος (ΓΚΡΕΙ)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 85΄

Σκηνοθεσία: Andrey Galat, Maxim Volkov

Write A Comment

error: Content is protected !!