Αγαπημένος προορισμός μας τα τελευταία χρόνια, είναι το luna park Τα Αηδονάκια στο Μαρούσι. Δεν χρειαζόμαστε φυσικά ιδιαίτερη αφορμή για να τα επισκεφθούμε. Τα δικά μου παιδιά τουλάχιστον δεν χορταίνουν το luna park όσες φορές κι αν πάνε και όσες ώρες κι αν κάτσουν. Αυτή την περίοδο όμως Τα Αηδονάκια μας καλούν σε ένα μεγάλο πάρτι για να γιορτάσουμε τις απόκριες με πολύ παιχνίδι, χορό και face painting, συντροφιά με τους αγαπημένους ήρωες των περισσότερων παιδιών, την Ντόρα την Μικρή Εξερευνήτρια και τον Μπομπ Σφουγγαράκη. 

Εκτός όμως από τους αγαπημένους ήρωες του Nickelodeon, στον χώρο τα παιδιά θα συναντήσουν το παλάτι των Shimmer & Shine και εκεί οι βοηθοί τους, τα μικρά τζίνι, θα τα μεταμορφώσουν ζωγραφίζοντας τα πρόσωπά τους. Από ένα αποκριάτικο πάρτι δεν μπορεί να λείπει η μουσική, για αυτό ετοιμαστείτε να χορέψετε σε ξέφρενους καρναβαλικούς ρυθμούς. Εννοείτε πως δεν ξεχνάμε να φορέσουμε την αποκριάτικη στολή μας (όπως κάναμε εμείς…)!

Η είσοδος είναι όπως πάντα δωρεάν και από εκεί και πέρα επιλέγεις αν θα βγάλεις το ημερήσιο πάσο ή θα αγοράσεις μάρκες για τα παιχνίδια της προτίμησής σου (στο τέλος της ανάρτησης θα βρείτε αναλυτικά τις τιμές).


ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Aidonakia Carnival Party (3-19 Φεβρουαρίου)

Ο χώρος είναι ανοικτός καθημερινά από τις 16:00 έως τις 22:00.

Τα Σαββατοκύριακα και την Καθαρά Δευτέρα θα λειτουργεί από τις 10:00 έως τις 23:00.

Για τα επόμενα δύο Σαββατοκύριακα, 10 – 11 Φεβρουαρίου, 17 – 18 Φεβρουαρίου και την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου το αναλυτικό πρόγραμμα για τα events έχει ως εξής:

Ο Μπομπ, η Ντόρα και το Dj Party σας περιμένουν το Σάββατο, από τις 17:00 – 20:00, την Κυριακή από τις 11:00 – 14:00 και την Καθαρά Δευτέρα από τις 11:00 – 14:00.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τις Shimmer & Shine για face painting το Σάββατο, από τις 17:00 – 20:00, την Κυριακή από τις 11:00 – 19:00 και την Καθαρά Δευτέρα από τις 11:00 – 19:00.


Δεν σας κρύβω πως ότι κι αν γίνεται στον χώρο, τίποτα δεν συγκρίνεται με τα κλασικά παιχνίδια luna park! Ακόμη κι εγώ αισθάνομαι σαν να κάνω βουτιά στο παρελθόν, όταν ως παιδί περίμενα με ανυπομονησία να με πάνε οι γονείς μου στο luna park της πόλης μου. Φυσικά τα παιχνίδια έχουν εκσυγχρονιστεί, έχουν αλλάξει, είναι πολύ πιο ασφαλή και η ποικιλία είναι σαφώς μεγαλύτερη. Από την δική μας αγαπημένη πανοραμική ρόδα, το κλασικό roller coaster, τα συγκρουόμενα, τον αυτοκινητόδρομο και τις ιπτάμενες καρέκλες, μέχρι τα φουσκωτά, το τραμπολίνο, την αράχνη, το τρενάκι και το ινδιάνικο ποτάμι, η ποικιλία των παιχνιδιών είναι τόσο μεγάλη, που θα βρείτε κάτι για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες.
Το τελευταίο διάστημα το δικό μας αγαπημένο παιχνίδι είναι ο πύργος αναρρίχησης. Μεγάλη πρόκληση και για τους δύο, είναι το ιδανικό παιχνίδι για να δοκιμάσουν τη δύναμη και την υπομονή τους. Κάθε φορά γίνονται όλο και καλύτεροι!

Αν συνοδεύετε μεγαλύτερα παιδιά δεν χρειάζεται να αγοράσετε εισιτήριο, καθώς τα παιδιά μπορούν να μπουν μόνα τους στα παιχνίδια. Εσείς μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ή την μπύρα σας, σε μια από τις καφετέριες που λειτουργούν στον χώρο.

Η μαγεία του luna park είναι από τις πιο όμορφες παιδικές μου αναμνήσεις. Μέχρι σήμερα χαμογελώ…


ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ημερήσιο Βραχιόλι Απεριόριστης Συμμετοχής – 16,5 ευρώ για 12 παιχνίδια, εκτός από αυτά που κερδίζουν δώρα και τα συγκρουόμενα αυτοκίνητα.
Μεμονωμένη μάρκα για τα υπόλοιπα παιχνίδια – 3 ευρώ ανά συμμετοχή, παιχνίδι
Πακέτο 10 μαρκών – 24 ευρώ (αρχική τιμή 30 ευρώ)
Πακέτο 20 μαρκών – 42 ευρώ (αρχική τιμή 60 ευρώ)

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2106196948

Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου & Διονύσου 155, Μαρούσι

Write A Comment

error: Content is protected !!