Ασχολούμαστε, μικροί και μεγάλοι, με τα puzzle εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Τα αγαπάμε ιδιαίτερα, οπότε κάθε καινούρια πρόκληση είναι δεκτή. Τα τρισδιάστατα (3D) puzzles μπήκαν στη ζωή μας πριν 1μιση χρόνο περίπου, όταν φέραμε το διάσημο αγγλικό ρολόι Big Ben στο σπίτι μας. Ακολούθησε η υδρόγειος σφαίρα! Το καινούριο μας puzzle όμως εγώ το αγαπώ ιδιαιτέρως. Είναι το αμάξι που ονειρευόμουν να αποκτήσω κάποτε, για να κάνω ταξίδια σε όλο τον κόσμο (μεγάλη ιστορία…). Το εμβληματικό βαν Bulli της Volkswagen, το αξέχαστο όχημα της δεκαετίας του ’60, γίνεται 3D puzzle από την Ravensburger. Το φτιάξαμε και σας το παρουσιάζουμε!

Ότι θα χρειαστείτε βρίσκεται μέσα στο κουτί.

Το puzzle έχει 162 κομμάτια και απευθύνεται σε ηλικίες από 10-99 ετών. Ο Άρης είναι περίπου 9 και το έφτιαξε μόνος του, οπότε μη διστάσετε να το φτιάξετε και με ένα παιδί μικρότερο από 10 ετών. Κάποια παιδιά είναι εξαιρετικά με τα puzzles!

Όλο το puzzle στηρίζεται σε μια πλαστική βάση, στην οποία θα βάλετε πρώτα τις ρόδες και στη συνέχεια θα αρχίσετε να τοποθετείτε τα κομμάτια.

Οι οδηγίες είναι εικονογραφημένες για να βοηθήσουν το παιδί να δουλέψει μόνο του με μεγαλύτερη ευκολία.

Τα κομμάτια του puzzle είναι πλαστικά και ορισμένα λυγίζουν, χάρη στην τεχνολογία easy click, για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν θα χρειαστείτε κόλλα για την συναρμολόγηση.

Το κάθε παιδί έχει την δική του μέθοδο. Ο Άρης χωρίζει πρώτα τα κομμάτια σε δεκάδες (πίσω από κάθε κομμάτι υπάρχει ένα αριθμός-οδηγός) και το συναρμολογεί ανά τμήμα. Στη συνέχεια τα συνδέει μεταξύ τους.

Σε αυτό το puzzle θέλησε να βοηθήσει και ο Άλκης, αλλά καθώς είναι πιο μικρός δυσκολεύτηκε. Η δική του μέθοδος για να το φτιάξει βασίστηκε στην παρατήρηση του σχεδίου στο κουτί. Παρόλα αυτά βοήθησε τον αδερφό του να βρει τους αριθμούς, τους έβαζε στη σειρά και με λίγη καθοδήγηση συμμετείχε κι αυτός ευχάριστα!
Όταν συναρμολογήσετε όλα τα κομμάτια, τοποθετείτε την οροφή, με λίγη προσοχή θα κάνει ένα «κλικ” και το puzzle σας είναι έτοιμο!

Πλέον στολίζει το σαλόνι μου, για να μου θυμίζει όλα τα ταξίδια που θέλω να κάνω κι ας μην έχω ένα Volkswagen Bulli!


Βρείτε ακόμη περισσότερα παιχνίδια, puzzle κ.α. στην ιστοσελίδα της John Hellas / Ravensburger.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – 13/11/2017

Η τυχερή φίλη που κερδίζει στον διαγωνισμό μας είναι η Φανή Κοσανδιανου

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – έχει λήξει

Ένας τυχερός φίλος ή μια τυχερή φίλη του Κάθε μέρα γονείς θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει το 3D Puzzle Volkswagen T1, απλά συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί. Μπορείτε να κοινοποιήσετε και την φωτογραφία του διαγωνισμού μας, καλώντας και τους φίλους σας να δηλώσουν συμμετοχή (μέχρι 12/11/2017). Και φυσικά, αν θέλετε, δείχνετε την υποστήριξή μας στην John Hellas / Ravensburger και στο Κάθε μέρα γονείς, πατώντας ένα like.

Όροι διαγωνισμού:

1. Γίνονται δεκτές συμμετοχές μόνο από Ελλάδα

2.Δεν μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή αν συνεργάζεστε με την John Hellas / Ravensburger ή μας συνδέει συγγένεια πρώτου βαθμού.

3. H κλήρωση θα γίνει μέσω του Random.org και ο νικητής θα ενημερωθεί από εμένα με προσωπικό μήνυμα στο e-mail που θα έχει δηλώσει στην φόρμα. Σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί εντός 5 ημερών από την αποστολή του μηνύματος, η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη νέου νικητή στη θέση του.

5. To δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλο δώρο.

6. Η John Hellas / Ravensburger θα στείλει στον νικητή το δώρο με courier.

7. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από δημοσίευσής του ως και την Κυριακή 12/11/2017 στις 23:59.

Καλή επιτυχία!

3 Σχόλια

  1. ΣΟΦΙΑ ΔΟΥΚΛΗ Reply

    ποσο θα μας αρεσει το παζλ. ειμαστε τοσοι πολλοι..στο σπιτι με τα τεσσερα να τ\κανουν παζλακια ολη την ωρα

  2. Είναι υπέροχο παζλ! !εύχομαι να το κερδίσω! !ευχαριστώ πολύ

Write A Comment

error: Content is protected !!