Διαβάσαμε “Ένα κίτρινο φύλλο” – Εκδόσεις Ίκαρος

Ένας από τους λόγους που αγαπώ τις Εκδόσεις Ίκαρος είναι γιατί έχουν καταφέρει να μας προσφέρουν υπέροχες ιστορίες γεμάτες έντονα και δυνατά συναισθήματα. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει το “Ένα κίτρινο φύλλο“, το πρώτο βιβλίο του συγγραφέα Μιχάλη Μουλάκη, σε εικονογράφηση του Φίλιππου Φωτιάδη.


Ένα φθινοπωρινό κίτρινο φύλλο πέφτει από το κλαδί ενός δέντρου και ξεκινά το ταξίδι του προς το έδαφος. Στην διάρκεια του σύντομου ταξιδιού του, το φύλλο θα συναντήσει ένα σπουργίτι κι ένα μυρμήγκι, θα αντικρίσει για πρώτη φορά την κουφάλα του δέντρου, μέχρι να καταλήξει στο χώμα μαζί με τα υπόλοιπα φύλλα. “Και τώρα;” αναρωτιέται το κίτρινο φύλλο. “Τι θα ακολουθήσει;”

Το “Ένα κίτρινο φύλλο” είναι ένα παραμύθι για την ζωή, την εξέλιξη, την αναγέννηση, τις σχέσεις, την ισορροπία, τη φιλία, τις διαφορετικές ματιές, την αλήθεια… Είναι μια ιστορία γεμάτη συμβολισμούς, ήρεμη και τόσο αληθινή που σίγουρα θα σας συγκινήσει. Η διαδρομή του κίτρινου φύλλου είναι η οπτική σε έναν κόσμο που αλλάζει, έναν κόσμο που μπορείς να τον δεις με άλλα μάτια και διαφορετικές προσεγγίσεις.

Η εξαιρετική, τρυφερή ιστορία του Μιχάλη Μουλάκη, συναντά την ιδιαίτερη εικονογράφηση του Φίλιππου Φωτιάδη και μαζί δημιουργούν ένα μικρό λογοτεχνικό και εικαστικό αριστούργημα! Ένα υπέροχο παραμύθι, που θα αφήσει στα παιδιά ένα όμορφο και αισιόδοξο συναίσθημα.

Από το βιβλίο κρατώ την τελευταία φράση “Και έλεγαν όλα αλήθεια”.

Γιατί τα παιδιά πρέπει να ζουν και να ονειρεύονται όπως αυτά θέλουν!

Μη ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά σε όλα τα βιβλία της βιβλιοθήκης μας.

Και φυσικά να μας ακολουθήσετε στο Instagram, στην ομάδα και στην σελίδα στο Facebook.


Γεια σας! Είμαι η Μάγδα και σας καλωσορίζω στο «Κάθε μέρα γονείς». Κατάγομαι από τα Γιάννενα και σπούδασα δημοσιογραφία κι επικοινωνία στο Λονδίνο. Για πολλά χρόνια εργάστηκα στον χώρο του Πολιτισμού, στις Δημόσιες Σχέσεις. Πλέον, έκανα το χόμπι μου επάγγελμα! Εκτός από το "Κάθε μέρα γονείς" έχω δημιουργήσει και το www.familyfriendlytravel.gr

RELATED POST

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
error: Content is protected !!