Όλη την χρονιά προσπαθώ να βλέπω και να αναγνωρίζω αυτά τα απλά πράγματα που με κάνουν να απολαμβάνω την καθημερινότητά μας. Όσο μικρά κι αν μας φαίνονται, είναι τα δικά μας μικρά κατορθώματα που κάνουν την κάθε μέρα ξεχωριστή, ευχάριστη και μοναδική.Και πολλά από αυτά προσφέρουν αυτό το χαμόγελο της απόλυτης χαράς!
Κλείστε τα μάτια και φανταστείτε το.

1. Βάζεις μουσική και ακούς το αγαπημένο σου τραγούδι. Κάθε φορά μπορεί να αλλάζει. Εμείς αυτή την περίοδο αγαπάμε τον «Φάρο» του Κωστή Μαραβέγια. Χορεύουμε και τραγουδάμε όσο πιο δυνατά μπορούμε.
2. Τα παιδιά παίζουν κάπου δίπλα σου. Εσύ φτιάχνεις το αγαπημένο σου ζεστό ή κρύο ρόφημα, χαλαρώνεις και διαβάζεις το βιβλίο σου.
3. Πίνεις μπύρες σε μια ωραία αυλή, ή στο μπαλκόνι σου. Την συνοδεύεις με νόστιμους μεζέδες και καλή παρέα. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;
4. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το πρώτο παγωτό και το πρώτο μπάνιο του καλοκαιριού!

5. Βγείτε ένα ραντεβού με τις φίλες σας για καφέ, γλυκό και κουβεντούλα. Είμαι σίγουρη πως όταν επιστρέφετε στο σπίτι θα πιάσετε τον εαυτό σας να χαμογελά.
6. Καναπές, χαλάρωση και απολαύστε ένα επεισόδιο από την αγαπημένη σας σειρά.
7. Να χωρέσεις ξανά στο αγαπημένο σου φόρεμα, μετά από χρόνια (ακόμη δεν το έζησα, αλλά κλείνω τα μάτια και αισθάνομαι χαρούμενη στην σκέψη και μόνο).
9. Να περιποιηθείς το πρόσωπό σου και να ξαπλώνεις στα φρεσκοσιδερωμένα σου σεντόνια, παρέα με την γάτα σου να γουργουρίζει, για να διαβάσεις ένα καλό βιβλίο.
10. Να μην κάνεις τίποτα από όσα λέει το ημερολόγιό σου χωρίς να αισθάνεσαι άγχος.
11. Να γεμίζεις το σπίτι σου με πολύχρωμα λουλούδια.

Εσείς τι θέλετε για να χαμογελάσετε;

Author

2 Σχόλια

  1. Η μπύρα το βράδυ στο μπαλκονάκι μου παρέα με τον Αντώνη, την ώρα που τα παιδιά βλέπουν αγαπημένη ταινία.
    Μεγάλη απόλαυση!

    • Αυτό ακριβώς κάναμε χθες βράδυ. Μπυρίτσα, φαγητό, τα παιδιά να παίζουν στο δωμάτιό τους και η Αθήνα στο πιάτο μας, στην πιο όμορφη στιγμή τη μέρας!

Write A Comment

error: Content is protected !!