READING

Μικρά, καθημερινά πράγματα που μας κάνουν να χαμογ...

Μικρά, καθημερινά πράγματα που μας κάνουν να χαμογελάμε

Όλη την χρονιά προσπαθώ να βλέπω και να αναγνωρίζω αυτά τα απλά πράγματα που με κάνουν να απολαμβάνω την καθημερινότητά μας. Όσο μικρά κι αν μας φαίνονται, είναι τα δικά μας μικρά κατορθώματα που κάνουν την κάθε μέρα ξεχωριστή, ευχάριστη και μοναδική.Και πολλά από αυτά προσφέρουν αυτό το χαμόγελο της απόλυτης χαράς! Κλείστε τα μάτια και φανταστείτε το.
1. Βάζεις μουσική και ακούς το αγαπημένο σου τραγούδι. Κάθε φορά μπορεί να αλλάζει. Εμείς αυτή την περίοδο αγαπάμε τον “Φάρο” του Κωστή Μαραβέγια. Χορεύουμε και τραγουδάμε όσο πιο δυνατά μπορούμε.
2. Τα παιδιά παίζουν κάπου δίπλα σου. Εσύ φτιάχνεις το αγαπημένο σου ζεστό ή κρύο ρόφημα, χαλαρώνεις και διαβάζεις το βιβλίο σου.
3. Πίνεις μπύρες σε μια ωραία αυλή, ή στο μπαλκόνι σου. Την συνοδεύεις με νόστιμους μεζέδες και καλή παρέα. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;
4. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το πρώτο παγωτό και το πρώτο μπάνιο του καλοκαιριού!
5. Βγείτε ένα ραντεβού με τις φίλες σας για καφέ, γλυκό και κουβεντούλα. Είμαι σίγουρη πως όταν επιστρέφετε στο σπίτι θα πιάσετε τον εαυτό σας να χαμογελά.
6. Καναπές, χαλάρωση και απολαύστε ένα επεισόδιο από την αγαπημένη σας σειρά.
7. Να χωρέσεις ξανά στο αγαπημένο σου φόρεμα, μετά από χρόνια (ακόμη δεν το έζησα, αλλά κλείνω τα μάτια και αισθάνομαι χαρούμενη στην σκέψη και μόνο).
8. Να περιποιηθείς το πρόσωπό σου και να ξαπλώνεις στα φρεσκοσιδερωμένα σου σεντόνια, παρέα με την γάτα σου να γουργουρίζει, για να διαβάσεις ένα καλό βιβλίο.
9. Να μην κάνεις τίποτα από όσα λέει το ημερολόγιό σου χωρίς να αισθάνεσαι άγχος.
10. Να γεμίζεις το σπίτι σου με πολύχρωμα λουλούδια.
Εσείς τι θέλετε για να χαμογελάσετε;

Γεια σας! Είμαι η Μάγδα και σας καλωσορίζω στο «Κάθε μέρα γονείς». Κατάγομαι από τα Γιάννενα και σπούδασα δημοσιογραφία κι επικοινωνία στο Λονδίνο. Για πολλά χρόνια εργάστηκα στον χώρο του Πολιτισμού, στις Δημόσιες Σχέσεις. Πλέον, έκανα το χόμπι μου επάγγελμα! Εκτός από το "Κάθε μέρα γονείς" έχω δημιουργήσει και το www.familyfriendlytravel.gr

RELATED POST

  1. emama christina

    21 Ιουνίου

    Η μπύρα το βράδυ στο μπαλκονάκι μου παρέα με τον Αντώνη, την ώρα που τα παιδιά βλέπουν αγαπημένη ταινία.
    Μεγάλη απόλαυση!

    • Magda Zindrou

      21 Ιουνίου

      Αυτό ακριβώς κάναμε χθες βράδυ. Μπυρίτσα, φαγητό, τα παιδιά να παίζουν στο δωμάτιό τους και η Αθήνα στο πιάτο μας, στην πιο όμορφη στιγμή τη μέρας!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
error: Content is protected !!