Τα anti-stress books, είναι βιβλία ζωγραφικής για μικρούς και μεγάλους που μπορούν πραγματικά να μας βοηθήσουν να χαλαρώσουμε και να ξεφύγουμε από όσα μας απασχολούν. Τα ανακάλυψα πέρυσι τα Χριστούγεννα, όταν πήραμε το βιβλίο της Rebecca Jones «Χρωματίζω κάρτες και φακέλους. Χριστούγεννα«, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ίκαρος.

Αυτή την περίοδο, μια ανάσα πριν το καλοκαίρι και παρά τις αντιξοότητες του καιρού που προσπαθεί να μας χαλάσει την διάθεση, εμείς ζωγραφίζουμε την Φύση. Φτιάχνουμε κάρτες και φακέλους με ένα ακόμη βιβλίο της Rebecca Jones, χαλαρώνουμε και ονειρευόμαστε τις ξένοιαστες μέρες που θα έρθουν.


Κι αν ακόμη δεν σας έχω πείσει για το πόσο σημαντικό είναι να αφεθείτε κι εσείς στην anti-stress ζωγραφική συγκέντρωσα για εσάς 10 λόγους που σίγουρα είναι αρκετοί για να σας πείσουν:

1. Θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε.

2. Απομακρυνόμαστε από αρνητικές σκέψεις

3. Προσφέρει χρόνο μόνο για εσάς.

4. Μειώνει το άγχος.

5. Ενεργοποιεί κέντρα του εγκεφάλου που βοηθούν στην συγκέντρωση.

6. Είναι μια διασκεδαστική και αναζωογονητική δραστηριότητα

7. Αναπτύσσεται η λεπτή κινητικότητα (βασικό για τα μικρά παιδιά).

8. Προσφέρει μια αίσθηση ευχαρίστησης.

9. Καλλιεργεί την δεξιότητα της οργάνωσης.

10. Καλλιεργεί την ικανότητα να αντιμετωπίζουμε δύσκολες καταστάσεις (καθώς αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας).

Αυτά τα βιβλία είναι ένας ευχάριστος και χαλαρωτικός τρόπος για εκτόνωση, ο οποίος λειτουργεί θεραπευτικά για το ανθρώπινο μυαλό. Εκτός αυτού, ειδικά με το συγκεκριμένο βιβλίο που σας παρουσιάζω σήμερα, έχετε την ευκαιρία να προσφέρετε στους φίλους και σε όσους αγαπάτε, ένα μοναδικό δώρο, ζωγραφισμένο από τα χέρια σας. Ένα δώρο που είχε όλη σας την προσοχή και την αγάπη. Πάρτε λοιπόν τις ξυλομπογιές ή τους μαρκαδόρους σας και χρωματίστε με τα πιο απίθανα χρώματα τις σελίδες αυτού του βιβλίου. Με άψογη αισθητική και υπέροχα μοτίβα, σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει!

Μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα των Εκδόσεων Ίκαρος.

Και πριν φύγετε, επιβάλλεται μια στάση στην βιβλιοθήκη μας!

Write A Comment

error: Content is protected !!