READING

5+1 Λόγοι που αγαπάμε τη Μάγισσα Winnie...

5+1 Λόγοι που αγαπάμε τη Μάγισσα Winnie

Η Μάγισσα Winnie, το παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο των Valerie Thomas και Korky Paul, κυκλοφορεί στην Ελλάδα από τις Εκδόσεις Διόπτρα. Σήμερα θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα εικονογραφημένα βιβλία σε όλο τον κόσμο.Αν δεν έχετε ακόμη ανακαλύψει τη μοναδική αυτή σειρά βιβλίων, εγώ σας βρήκα 5+1 λόγους που θα σας κάνουν να αγαπήσετε και να ξεχωρίσετε τη μοναδική αυτή Μάγισσα.

1. Η εικονογράφηση του βιβλίου είναι μοναδική! Ο Korky Paul εστιάζει στην λεπτομέρεια και διανθίζει την ιστορία με τις εικόνες του, με τα μικρά αυτά στοιχεία που συνεχώς ανακαλύπτεις ξεφυλλίζοντας το βιβλίο, σαν να το πιάνεις στα χέρια σου για πρώτη φορά.
2. Η Μάγισσα Winnie είναι ζωόφιλη και θα έκανε τα πάντα για τον γάτο της τον Wilbur. Η σχέση τους είναι μοναδική και βασίζεται στην αφοσίωση, την αγάπη, την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία. Αυτό δεν θέλουμε να μάθουμε και στα παιδιά μας;
3. Το βιβλίο μπορεί να γίνει έμπνευση για εικαστικές/καλλιτεχνικές δημιουργίες με τα παιδιά. Είμαι σίγουρη πως με αφορμή μια μόνο σελίδα από οποιοδήποτε βιβλίο της σειράς θα μπορέσετε, παρέα με τα παιδιά, να ζωγραφίσετε, να κάνετε κολάζ, να ασχοληθείτε με κάποια κατασκευή κ.α Στην ιστοσελίδα της Μάγισσας τα παιδιά θα βρουν επίσης πολλές δραστηριότητες, όπως να μεταμφιεστούν και να φτιάξουν ένα καπέλο σαν το δικό της.
4. Αυτή δεν είναι μια Μάγισσα βουτηγμένη στα στερεότυπα. Παρά την μεγάλη μύτη και την περίεργη εμφάνιση, δεν είναι καθόλου κακιά και δεν θέλει, ούτε προσπαθεί να βλάψει κανέναν.
5. Δεν κρύβει τις αδυναμίες της. Είναι απρόσεκτη, κάνει λάθη, αισθάνεται την αποτυχία, έχει αγωνίες, ανασφάλειες, γελάει, προσπαθεί χωρίς όμως πάντα να τα καταφέρνει.
+ 1. Στις ιστορίες της θα βρείτε πειρατές, ρομπότ, φαντάσματα, δεινόσαυρους και φυσικά ιπτάμενες σκούπες. Κάτι για όλα τα γούστα δηλαδή!

Η Μάγισσα Winnie είναι διαφορετική, αλλά είναι σίγουρα κομμάτι αυτού του κόσμου. Και απολύτως αποδεκτή!

Εσείς γιατί αγαπάτε τη Μάγισσα Winnie;

Αν θέλετε να διαβάσετε την κριτική μας για το βιβλίο “Winnie και οι Δεινόσαυροι” μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Και φυσικά επιβάλλεται μια βόλτα από την βιβλιοθήκη μας πριν μας αποχαιρετήσετε!


Γεια σας! Είμαι η Μάγδα και σας καλωσορίζω στο «Κάθε μέρα γονείς». Κατάγομαι από τα Γιάννενα και σπούδασα δημοσιογραφία κι επικοινωνία στο Λονδίνο. Για πολλά χρόνια εργάστηκα στον χώρο του Πολιτισμού, στις Δημόσιες Σχέσεις. Πλέον, έκανα το χόμπι μου επάγγελμα! Εκτός από το "Κάθε μέρα γονείς" έχω δημιουργήσει και το www.familyfriendlytravel.gr

RELATED POST

  1. Zina Z

    15 Μαΐου

    axa! μας αρεσουντετοιες μαγισσούλες!!!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
error: Content is protected !!