Καιρό είχα να γράψω τις ατάκες τους. Λένε τόσα που δεν τα προλαβαίνεις κιόλας να τα γράψεις.Σήμερα την τιμητική του έχει ο Άλκης!

 

Άλκης: Μαμά δεν θέλω να πάω Πανεπιστήμιο.
Μαμά: Εντάξει καλό μου. Έχεις ακόμη χρόνο να το σκεφτείς τι θέλεις να κάνεις όταν μεγαλώσεις. Είσαι μικρούλης ακόμη.
Άλκης: Τι μαθαίνεις εκεί; Δύσκολο πρέπει να είναι.
Μαμά: Για τα μικρά παιδιά μάλλον είναι δύσκολο.
Άλκης: Δεν θέλω να πάω, εντάξει το αποφάσισα. Άλλωστε ξέρω ήδη πολλά πράγματα.
Μαμά: Πράγματι ξέρεις πολλά, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλα που θα μάθεις καθώς θα γίνεσαι μεγάλο αγόρι.
Άλκης: Μπα! Άλλωστε εγώ ξέρω… άκου… ξέρω πως αν σου πάρουν κάτι δεν το τραβάς, αλλά το ζητάς ευγενικά… ξέρω ψηφιδωτό… ξέρω μαστορική… ξέρω να ζυμώνω… ξέρω το γράμμα Α και τα άλλα που έχουν πάει στο ξενοδοχείο της Σταυρούλας… ξέρω πολλά! Φτάνουν αυτά.


Άλκης: Μαμά ξέρεις τι είναι δύσκολο για τους γονείς; Και το σκέφτομαι πολύ γιατί θα γίνω κι εγώ γονείς μια μέρα.
Μαμά: Τι αγάπη μου;
Άλκης: Αυτό που μπαίνεις στο αμάξι όλη την ώρα για να πας το παιδί σου στο σχολείο, να το πάρεις από το σχολείο, να το πας το απόγευμα kung fu, να το πάρεις… και αν έχεις δύο παιδιά… πωπωπωπω, όλα αυτά τα κάνεις δύο φορές. Και αν δεν ξέρεις να οδηγείς, τι κάνεις; Πρέπει να μάθω να οδηγώ πριν γίνω γονείς…


Άλκης: Όταν μεγαλώσω θα γίνω διάσημος! Θα τραγουδάω στο δρόμο, στο ίδιο σημείο κάθε μέρα, θα περνάνε οι άνθρωποι, θα με βλέπουν συνέχεια, συνέχεια, συνέχεια, θα τους μείνει η φάτσα μου, θα μου δίνουν και κανένα λεφτί κι έτσι θα γίνω διάσημος. Εεεε μαμά; (πώς να του το χαλάσω τώρα εγώ;)

Author

6 Σχόλια

  1. λεφτί??αχαχαααχαχα
    Οπότε σημείωνε: το παιδί σου δεν θα πάει πανεπιστήμιο γιατί αφενός πρέπει να μάθει να οδηγεί πριν γίνει γονείς και αφετέρου θα τραγουδάει στον δρόμο για να γίνει διάσημος και να βγάλει κανένα λεφτί! Πού χρόνος για Πανεπιστήμιο!!! αχαχαχαα απίθανος!

    • Δεν με πιάνει πανικός! Τέτοιος που είναι έχει μεγάλες πιθανότητες να πετύχει όλα όσα λέει. Ευχαριστώ!!!!

  2. Ορίστε βρήκε τρόπο το παιδί να βγάλει κανένα λεφτί, τι να το κάνει το πανεπιστήμιο, ξέρει ήδη πολλά, το μόνο που του μένει είναι να μάθει να οδηγεί!!! Ποιος τον πιάνει….
    Πάντως Μάγδα μου το παιδί συμμερίζεται τους κόπους σας και το πέρα δώθε ολημερίς στο δρόμο για δραστηριότητες και άλλα πολλά. Να τον χαίρεσαι, πανέξυπνος είναι

Write A Comment

error: Content is protected !!