Καινούριος διαγωνισμός ξεκινά σήμερα στο «Κάθε μέρα γονείς» για τους φίλους στη Θεσσαλονίκη!Η παράσταση «Στο Φωτεινό δωμάτιο» παίζεται αυτές τις μέρες στο Radio City κάθε Κυριακή στις 12:00. Κι εμείς εξασφαλίσαμε για εσάς 3 διπλές προσκλήσεις για να είστε εκεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου!

Εμείς μπήκαμε στο «Φωτεινό Δωμάτιο» πριν ένα χρόνο όταν βρεθήκαμε στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο στην Αθήνα. Η παράσταση, σε σκηνοθεσία της Ντίνας Σταματοπούλου, είναι εμπνευσμένη από το αριστούργημα του Γκαίτε «Ο μαθητευόμενος μάγος» και αποτελεί μια αλληγορία πάνω στην παιδική ηλικία και την ωρίμανση. Η πόρτα του παιδικού δωματίου κλείνει και πίσω της κρύβονται μαγεμένοι, φανταστικοί κόσμοι, γεμάτοι ονειρικά τοπία, μαγεμένες λίμνες, μονόκερους, διαστημικά ταξίδια, ακόμη και πιο σκοτεινά στοιχεία που κρύβονται και φοβίζουν το παιδικό μυαλό. Η παράσταση όμως καλεί τα παιδιά να ακούνε τα συναισθήματά τους, να μην αφήσουν την παιδικότητα της ψυχής τους να χαθεί, να ζήσουν μια ζωή με ενσυναίσθηση και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν τελικά τα παιδιά καλύτερους ανθρώπους από εμάς τους μεγάλους.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τις δικές μας εντυπώσεις από την παράσταση.
Τρεις φίλοι του «Κάθε μέρα γονείς» θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την παράσταση στη Θεσσαλονίκη.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό μας δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στις 23:59. Οι προσκλήσεις ισχύουν μόνο για την Κυριακή 20 Νοεμβρίου!

Να τονίσω ξανά πως η παράσταση απευθύνεται στους φίλους που μένουν στη Θεσσαλονίκη!

Όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό:

1. H κλήρωση θα γίνει μέσω του Random.org και ο νικητής θα ενημερωθεί από εμένα με προσωπικό μήνυμα στο e-mail που θα έχει δηλώσει στην φόρμα. Σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί εντός 24 ωρών από την αποστολή του μηνύματος, η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη νέου νικητή στη θέση του.
2. To δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλο δώρο.
3. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από δημοσίευσής του ως και την Τετάρτη 16/11/2016 στις 23:59.

Καλή επιτυχία!

Author

Write A Comment

error: Content is protected !!