READING

Διαγωνισμός “Πάμε Θέατρο;” στη Θεσσαλο...

Διαγωνισμός “Πάμε Θέατρο;” στη Θεσσαλονίκη – “Μια τρελή τρελή ΑΒ”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016
Τα ονόματα των δύο τυχερών φίλων που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την παράσταση “Μια τρελή τρελή ΑΒ” την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 11:30 είναι: Χριστίνα Ζήση και Δωροθέα Χατζηνάκου. Οι νικήτριες θα ειδοποιηθούν με mail. Αν δεν απαντήσουν μέχρι αύριο το βράδυ η κλήρωση θα επαναληφθεί. Σας ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή σας!
————————————————————————————————————————–
Ζείτε στην Θεσσαλονίκη; Έχετε παιδιά; Σας αρέσει το θέατρο;
Αν απαντήσατε ναι στις παραπάνω ερωτήσεις τότε δεν πρέπει να χάσετε τον καινούριο μας διαγωνισμό! Σε συνεργασία με το Θέατρο του Βορρά δύο τυχεροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την παράσταση “Μια τρελή τρελή ΑΒ” αυτή την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στο Κινηματοθέατρο Φαργκάνη Art.

Η παράσταση βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Ράνιας Μπουμπουρή, από τις Εκδόσεις Ψυχογιός. Μουσική και τραγούδι, χορός, βιντεοπροβολές, θεατρική εμψύχωση, χιούμορ, εντυπωσιακά σκηνικά, κοστούμια γεμάτα χρώμα, όλα συνθέτουν μια μοναδική διαδραστική παράσταση που τα παιδιά θα απολαύσουν μέχρι το τελευταίο λεπτό! “Η τρελή τρελή ΑΒ” είναι μια μοναδική εμπειρία για τα παιδιά ώστε να έρθουν σε επαφή και να γνωρίσουν τα γράμματα. Τραγουδώντας και χορεύοντας με τα γράμματα της ελληνικής γλώσσας η εκμάθηση μετατρέπεται σε παιχνίδι!Εμείς είδαμε την παράσταση και πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε τις εντυπώσεις μας!
Για να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό μας δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στις 23:59. Οι προσκλήσεις ισχύουν μόνο για την Κυριακή 13 Νοεμβρίου!
 
Να τονίσω ξανά πως η παράσταση απευθύνεται στους φίλους που μένουν στη Θεσσαλονίκη!

Όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό:
1. H κλήρωση θα γίνει μέσω του Random.org και ο νικητής θα ενημερωθεί από εμένα με προσωπικό μήνυμα στο e-mail που θα έχει δηλώσει στην φόρμα. Σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί εντός 24 ωρών από την αποστολή του μηνύματος, η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη νέου νικητή στη θέση του.
2. To δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλο δώρο.
3. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από δημοσίευσής του ως και την Τετάρτη 9/11/2016 στις 23:59.

Καλή επιτυχία!


Γεια σας! Είμαι η Μάγδα και σας καλωσορίζω στο «Κάθε μέρα γονείς». Κατάγομαι από τα Γιάννενα και σπούδασα δημοσιογραφία κι επικοινωνία στο Λονδίνο. Για πολλά χρόνια εργάστηκα στον χώρο του Πολιτισμού, στις Δημόσιες Σχέσεις. Πλέον, έκανα το χόμπι μου επάγγελμα! Εκτός από το "Κάθε μέρα γονείς" έχω δημιουργήσει και το www.familyfriendlytravel.gr

RELATED POST

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
error: Content is protected !!