Τον Benji Davies τον γνωρίσαμε μέσα από το εξαιρετικό βιβλίο «Το νησί του Παππού» από τις Εκδόσεις Ίκαρος (σύντομα θα σας γράψω όλες τις λεπτομέρειες). Ήταν λοιπόν μεγάλη έκπληξη για μένα και τεράστια χαρά για τα αγόρια να διαβάσουμε κάτι τελείως διαφορετικό!Να σας γνωρίσουμε τον Αρκουδάκο του Benji Davies, έναν υπέροχο ήρωα και μια καταπληκτική σειρά παιδικών βιβλίων για μικρά παιδάκια (1+)!

Σας αρέσουν τα εργαλεία; Τότε ο Αρκουδάκος θα γίνει ο καλύτερος φίλος σας!!! Γιατί μια μέρα αποφάσισε να γίνει μάστορας και τα κατάφερε περίφημα. Ελάτε να μάθετε για τα εργαλεία που χρησιμοποιεί. Τι ετοιμάζεται άραγε να φτιάξει;

Τι να πρωτοσχολιάσουμε για αυτή την υπέροχη σειρά βιβλίων; Καταρχήν η εικονογράφηση είναι εξαιρετική! Η ιστορία ξεδιπλώνεται μέσα από υπέροχα χρώματα και τρισχαριτωμένους χαρακτήρες. Το μέγεθος του βιβλίου και το ανθεκτικό χαρτόνι είναι ιδανικό για μικρά χεράκια και παιδιά ηλικίας 1-3 ετών.  Μεγάλο ενδιαφέρον φυσικά θα δείξουν τα μικρούλια σας στα κινούμενα μέρη του βιβλίου, που κρύβουν πολλές εκπλήξεις!

Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα βιβλία της σειράς Ο Αρκουδάκος.

 

Και φυσικά μη παραλείψετε να διαβάσετε τις εντυπώσεις από την Τσίου-Τσίου και τον Κούκου Βάου δύο ακόμη εξαιρετικά βιβλία από τις Εκδόσεις Ίκαρος για μικρά χεράκια!

Κλείνοντας πρέπει να σας πω πως τα παιδιά που αγαπάνε τα βιβλία ποτέ δεν χάνουν την ευκαιρία να τα ξεφυλλίσουν όταν πέσουν στα χέρια τους και κάθε φορά τα βλέπουν με άλλη ματιά. Και το γράφω αυτό γιατί τελικά το ηλικιακό όριο στα βιβλία μπορεί και να μας παραπλανήσει ενίοτε. Ένα παιδάκι 2 ετών θα ενθουσιαστεί με τις εκπλήξεις που κρύβονται πίσω από τα κινούμενα μέρη. Ένα παιδάκι 5 ετών θα το ξεφυλλίσει σχολιάζοντας την εικονογράφηση. Ένα 7χρονο θα ενθουσιαστεί γιατί το βιβλίο είναι αρκετά μικρό ώστε να μπορέσει να το διαβάσει ολόκληρο χωρίς να κουραστεί καθόλου (και για του λόγου το αληθές σας έχω και την σχετική φωτογραφία)!

Ο Αρκουδάκος είναι από τα πιο όμορφα βιβλία που στολίζουν πλέον την βιβλιοθήκη μας!

Κι αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά και στην βιβλιοθήκη μας δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ!

Author

4 Σχόλια

  1. Ακόμα και τώρα που είναι 3+ η μικρή τους αγαπάει πολύ τους αρκουδάκους! Και το συγκεκριμένο της τον έφερε δώρο ο Αι Βασίλης πέρσι!

    • Ο Άρης μου ξετρελάθηκε με τον Αρκουδάκο! Τον διαβάζει στον Άλκη κάθε μέρα.

  2. Μάγδα μου έχουμε και εμεις 2 βιβλια του αρκουδάκου και είναι τα μόνα που θέλει να διαβάζει μόνος του. Έψαξα και για αυτό που γράφεις αλλά δεν το είχαν εδω.

    • Νομίζω πως ένα από αυτά είναι εξαντλημένο. Αλλά συνήθως επανακυκλοφορούν, ειδικά αν πάνε καλά. Για εμάς είναι το πρώτο και τους αρέσει πολύ!

Write A Comment

error: Content is protected !!