Αυτές τις μέρες δουλεύουμε πυρετωδώς! Βλέπετε ετοιμαζόμαστε για την δεύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων σε συνεργασία με το «Κάθε μέρα Γονείς». Μετά την περσινή μας συνεργασία ξανασυναντιόμαστε στο ίδιο, οικείο και αγαπημένο πλέον κτήριο του Συλλόγου στο Θησείο για μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή για μικρούς και μεγάλους!

 

Θα σας περιμένουμε λοιπόν το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου από τις 11:00, φυσικά με ελεύθερη είσοδο και μουσική (ναι και λίγη χριστουγεννιάτικη μουσική παραπάνω δεν πειράζει), στο Θησείο, Ερμού 134-136 (πεζόδρομος) για να ζωγραφίσουμε, να στολίσουμε ένα δέντρο κάπως διαφορετικό, να φτιάξουμε τις δικές μας χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κάρτες και να ανταλλάξουμε ευχές για την χρονιά που έρχεται.

Τα παιδιά σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης θα είναι ελεύθερα να παίξουν, να δημιουργήσουν, να χορέψουν, να τραγουδήσουν ή απλά να σταθούν σε όποια γωνιά θέλουν. Στις 11:30 θα είναι εκεί η Χρυσούλα, πανέτοιμη να «στολίσει» την κοιλίτσα σας. Αστέρια, έλατα, φεγγάρια και λουλούδια, γλυκά αλλά και αλμυρά, φτιαγμένα από τα χέρια των παιδιών, νόστιμα και λαχταριστά, περιμένουν την θέση τους μέσα στο στομάχι μας.
Έχουμε μια ακόμη προσθήκη στο πρόγραμμά μας και χαιρόμαστε πολύ για αυτό. Στις 13:00 η Ομάδα Θεατρικού Παιχνιδιού-Βιωματικής Έκφρασης του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων θα είναι μαζί μας για να διαβάσουμε ένα παραμύθι, να παίξουμε και να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε!
Στο κλείσιμο τις γιορτής μας υποδεχόμαστε την Χορωδία του Συλλόγου για να μας τραγουδήσουν παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα.
Η είσοδος όπως σας είπα είναι δωρεάν!
 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων για την συνεργασία μας και την πολύτιμη βοήθεια και υποστήριξη μέχρι σήμερα. Να ευχαριστήσω την υπέροχη φίλη μου την Κορίννα, που σαν καλό ξωτικό προσφέρθηκε να με βοηθήσει στην προετοιμασία της γιορτής. Την Γωγώ και την αδερφούλα μου την Φωτεινή που πάντα στέκονται δίπλα μου, όποτε χρειάζομαι βοήθεια! Και ειδικά φέτος θέλω να ευχαριστήσω το καινούριο ξωτικό της παρέας μας την Χρυσούλα, που είμαι σίγουρη πως θα την βλέπουμε όλο και πιο συχνά στο μέλλον.
Σας αφήνω τώρα γιατί έχουμε ακόμη πολλή δουλειά μπροστά μας! Θα σας περιμένω όμως. Είμαι σίγουρη πως θα περάσουμε πολύ όμορφα.!!!!!!
 

Author

2 Σχόλια

  1. Και εγώ είμαι σίγουρη ότι θα τα περάσετε πολύ όμορφα!!! Δε χρησιμοποιώ πρώτο πρόσωπο, γιατί ειλικρινά δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να έρθουμε. Έχω ήδη πολύ φορτωμένο πρόγραμμα για το Σ/Κ, μου προστέθηκε και μία ξαφνική γέννα από πρόσωπο πολύ αγαπημένο (την περιμέναμε σε μία εβδομάδα αλλά η μπεμπούλα αποφάσισε να βγει νωρίτερα), οπότε έχω ΚΑΙ επίσκεψη στο Μαιευτήριο. Μακάρι να τα καταφέρουμε Μάγδα μου. Όσοι πάτε όμως, να τα περάσετε σούπερ ντούπερ γουάου. Και συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία!!!

    • Ευχαριστώ Ασπασία μου! Αυτές οι μέρες είναι σκέτο τρελοκομείο για όλους, οπότε καμία παρεξήγηση. Αν τα καταφέρετε να έρθετε θα χαρώ πολύ, αλλιώς είμαι σίγουρη πως θα βρεθούμε με άλλη αφορμή. Φιλάκια!

Write A Comment

error: Content is protected !!