Λίγο πριν κλείσει η φετινή θεατρική σεζόν συγκέντρωσα εδώ για εσάς όλες τις παιδικές παραστάσεις που είδαμε φέτος. Ήταν μια ενδιαφέρουσα χρονιά, με πολλές επιλογές και φοβερές παραγωγές.Δυστυχώς δεν καταφέραμε να δούμε όσες παραστάσεις θα θέλαμε και ελπίζω κάποιες να συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά. Μέχρι να τελειώσει πάντως η σεζόν εμείς θα πηγαίνουμε θέατρο, παρέα με τη υπέροχη παρέα που έχουμε πλέον φτιάξει! Αυτή την Κυριακή, ετοιμαζόμαστε για τον «Αυγερινό και την Πούλια», ένα υπέροχο παραμύθι από τις Μαγικές Σβούρες και τον Δημήτρη Αδάμη. Ευχαριστώ όλους όσους συμμετέχουν στις θεατρικές μας εξορμήσεις και να είστε σίγουροι πως θα ακολουθήσουν κι άλλες πολλές τα επόμενα χρόνια!

Είδαμε λοιπόν και σας προτείνουμε:

«Ο Μικρός Πρίγκιπας»

«Τζέλα, Λέλα, Κόρνας και ο Κλεομένης»

«Ο Πέτρος και ο Λύκος στο δάσος με τα σαξόφωνα» στο Θέατρο του Νέου Κόσμου

«Ξημερώνει» στο Θέατρο του Νέου Κόσμου

«Τομ Σόγιερ» στον Ελληνικό Κόσμο

«Η κοιμωμένη ξύπνησε» στο Θέατρο Βράχων

«Ομήρου Οδυσσεια» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Author

4 Σχόλια

 1. Ουάου!!!
  Πόσες πολλές!!
  Κι εμείς προσπαθούμε να πηγαίνουμε όσο πιο συχνά μπορούμε!
  Από αυτές που αναφέρεις, έχουμε δει τον Μικρό Πρίγκιπα και μας άρεσε αρκετά , Τζέλα,Λέλα, το οποίο ήταν από τα καλύτερα, και την Κυριακή θα δούμε την Οδύσσεια. Και παρόλο που η Χριστίνα σε λίγο κλείνει τα 3, το θέατρο είναι από τις πιο αγαπημένες της στιγμές!
  Πολύ ωραία η ανάρτησή σου! Μου έδωσες ιδέα!

  • Τα πηγαίνω στο θέατρο από 2,5 ετών. Πρώτη φορά στον Φούρνο και μετά στο Πόρτα. Είναι η μεγάλη μας αγάπη και μακάρι όλοι οι γονείς να το τολμήσουν, γιατί το θέατρο μιλάει στα παιδιά με μια φωνή που εμείς δεν την ακούμε. Και ας είναι τολμηροί! Το τι παίρνουν από την κάθε παράσταση το βιώνουν τα ίδια. Αυτά ξέρουν!

 2. Μπράβο σας που πηγαινεται συχνα! Κι εμείς το προσπαθούμε και πηγαίνουμε όσο μπορούμε γιατί πραγματικα το θέατρο μιλάει στην ψυχη των παιδιών!

Write A Comment

error: Content is protected !!