Ο δρόμος σήμερα μας έβγαλε στον Πολυχώρο Μεταίχμιο, όπου η Κατερίνα Ανωγιαννάκη λοιπόν παρουσίασε με τον δικό της, μοναδικό τρόπο, το καινούριο της βιβλίο «Ο πρίγκιπας Μισός».

«Μια φορά κι έναν καιρό, ζούσε ένας πρίγκιπας όμορφος, ψηλός και δυνατός, όπως κάθε πρίγκιπας που ζει στα παραμύθια, αλλά με μια διαφορά: τα έκανε όλα… ΜΙΣΑ». Πώς να του εμπιστευθούν οι γονείς του ΟΛΟΚΛΗΡΟ βασίλειο; Ο πρίγκιπας της ιστορίας αυτής όμως δεν ήθελε να γίνει βασιλιάς, είχε άλλα σχέδια. Και ήταν αποφασισμένος να βρει τον δρόμο του και να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

Πρωτότυπη η ιστορία της Κατερίνας! Γραμμένη με χιούμορ και απλότητα, μας χάρισε έναν χαρακτήρα ιδιόμορφο και ιδιαίτερα συμπαθή. Αν σας δοθεί η ευκαιρία να βρεθείτε σε μια από τις παρουσιάσεις της Κατερίνας, πραγματικά μην την χάσετε. Μεταμορφώθηκε σε βασίλισσα, νταντά, γιατρό, κομμωτή, με τον δικό της μοναδικό τρόπο, αποδίδοντας άψογα τους χαρακτήρες του βιβλίου της.

Ναι, αυτό το κορίτσι γράφει και παιδικά βιβλία! Μάλιστα το συγκεκριμένο, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά από 6 ετών και πάνω, ανήκει στην σειρά «Διαβάζω ιστορίες» των Εκδόσεων Μεταίχμιο και προτρέπει τα παιδιά, με την βοήθεια ενός διαφορετικού πρίγκιπα, να γνωρίσουν τον εαυτό τους και να αποδεχθούν την διαφορετικότητά τους. Η πολύ καλή εικονογράφηση είναι της Πετρούλας Κρίγκου. Πρέπει επίσης να σας πω ότι πωλείται σε πολύ καλή τιμή!

Μετά την παρουσίαση ακολούθησε εικαστικό εργαστήρι, όπου τα παιδιά φαντάστηκαν τον δικό τους Μισό πρίγκιπα και τον αποτύπωσαν στο χαρτί με χρώματα, χαρτόνια διαφορετικών χρωμάτων και κομμάτια ύφασμα.

Κατερίνα μου, σε ευχαριστούμε πολύ! Είσαι υπέροχη, μας μάγεψες και μας συγκίνησες!

Author

6 Σχόλια

    • Έχει φοβερή εικονογράφηση και προσεγγίζει το θέμα διαφορετικότητα με έναν μοναδικό τρόπο!

  1. Λοιπον γνωρίζω την Κατερίνα γιατί πηγαίναμε και εμείς στις Μικρες Ιστορίες, δεν ήξερα όμως ότι γράφει! θα κοιτάξω για το βιβλίο της γιατί έχει έναν μοναδικο τρόπο με τα παιδιά!

    • Η Κατερίνα είναι απίστευτη! Ένα πλάσμα τόσο ζωντανό και εκφραστικό. Και μόνο η παρουσίασή της σε έκανε να θέλεις να αγοράσεις το βιβλίο. Να το αγοράσετε!

Write A Comment

error: Content is protected !!