Κάτι συμβαίνει με τις blogger τον τελευταίο καιρό. Κάνε κάτι για τον εαυτό σου, σκέψου αυτά που σε κάνουν χαρούμενο, δες το αλλιώς, τι σε κάνει να χαμογελάς; Σαν να έχουμε όλες φτάσει σε ένα σημείο όπου θέλουμε να φωνάξουμε αρκετά, να δώσουμε μια και να κάνουμε επανεκκίνηση. Τέτοια είναι και η πρόκληση της Τρελοτουρίστριας, η πρώτη για το 2015. Και πρέπει να σας πω πως την αποδέχθηκα με ιδιαίτερη χαρά και γιατί είναι φωτογραφική (αγαπημένη μου ασχολία τους τελευταίους μήνες), αλλά και γιατί όλο αυτό πιάνει! Ναι ναι, πραγματικά πιάνει!!! Με κάνει να κοιτάζω την κάθε μέρα αλλιώς, να βλέπω τις στιγμές και να τις εκτιμώ περισσότερο, να μην επικεντρώνομαι μόνο στα άσχημα ή τα δύσκολα, να ανακαλύπτω καινούρια πράγματα, να φορτώνω εικόνες, να συνεχίζω να αισθάνομαι τυχερή που είμαι καλά, που η οικογένειά μου είναι καλά… Με κάνει να χαμογελώ, λοιπόν, η πρώτη πρόκληση για τον μήνα που πέρασε!#CT_Challenges

Έτοιμοι;

Όταν κοιτάζω τα παιδιά μου δίπλα στα ζώα χαμογελώ… γιατί βλέπω αγάπη, στοργή, τρυφερότητα, σεβασμό, καλοσύνη, βλέπω μια υπέροχη σχέση!

Όταν βλέπω ένα κουτί γλυκά χαμογελώ… γιατί είμαι γλυκατζού, γιατί κάτι γιορτάζουμε, γιατί κρύβουν μέσα τους χαρά!

Όταν αγκαλιάζει ο ένας τον άλλο χαμογελώ… γιατί δεν χάνουν την ευκαιρία να δείχνουν την αγάπη τους!

Όταν με αγκαλιάζει ο Άρης χαμογελώ… γιατί αισθάνομαι πώς είναι να σε αγαπούν δίχως όρια!

Τα σύννεφα με κάνουν να χαμογελώ… γιατί είναι άψογα στις μεταμορφώσεις, γιατί μαρτυρούν την διάθεσή μου, γιατί αλλάζουν καθημερινά την θέα από το μπαλκόνι μου!

Κι άλλα πράγματα με κάνουν να χαμογελώ! Τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον χρειάζομαι πολλές αναρτήσεις για να σας δείξω όλα όσα με κάνουν χαρούμενη…

Μέχρι τον επόμενο μήνα, όπου θα πρέπει να ανακαλύψω την δημιουργικότητά μου, σας φιλώ!

Καλό μήνα!

Author

15 Σχόλια

 1. Όμορφες τρυφερές φωτογραφίες!!! Ευχόμαστε να χαμογελάς πάντα!!! Καλό σου, χαμογελαστό, μήνα! Ήρθαμε από το link party της Δέσποινας…
  Μαρίνα – Όλγα

  • Σας ευχαριστώ κορίτσια! Σας εύχομαι πάντα να χαμογελάτε, είναι μαγικό, λυτρωτικό, χαλαρωτικό… Πολλά φιλιά!!!

 2. Αγαπώ όλες τις φωτογραφίες που μοιράζεσαι… Και αυτές φυσικά! Και συμφωνώ μαζί σου, Πιάνει, Και υπάρχουν πολλά ακόμα που με κάνουν και μενα να χαμογελώ! Φιλιά πολλά! Μαμα- Γιάννα!

  • Γιάννα μου, νομίζω πως κάθε μέρα και μόνο η συνύπαρξη με τα παιδιά μας κάνει να βρίσκουμε λόγους να χαμογελάμε! Πολλά φιλιά!!!

 3. Πόσο συμφωνώ με αυτό που λές, ότι όλα αυτά μας κάνουν να βλέπουμε την καθημερινότητα μας αλλιώς!!!!!!
  Υπέροχες για ακόμα μια φορά οι φωτογραφίες σου!
  Πρέπει να ετοιμάσω και την δική μου CT_Challenges ανάρτηση!

  • Να' σαι καλά Μάρθα μου και πάντα να χαμογελάς παρέα με το πανέμορφο παιδάκι σου! Περιμένουμε την ανάρτηση. Πολλά φιλιά!!!

 4. πολύ μου άρεσαν οι φωτογραφίες σου, Μάγδα!

  μου έδωσαν και έμπνευση γιατί είμαι αρχάρια στην φωτογράφηση, αλλά θα ήθελα να ασχοληθώ και με αυτήν.

  φιλιά
  Αλεξία

  • Πιάσε την μηχανή ή το κινητό και ξεκίνα Αλεξία. Βλέπω ότι όσο πιο πολλές φωτογραφίες βγάζω, τόσο καλύτερη γίνομαι. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Πολλά φιλιά!!!

 5. Πως να μην χαμογελάς με τετοιες αγκαλιές!!! Για τα σοκολατάκια απλά δεν σχολιάζω. Σε καταλαβαίνω.Φιλάκια και να χαμογελάς παντα.

  • Σε ευχαριστώ πολύ! Άστα, άστα καλύτερα τα σοκολατάκια, περνάμε δύσκολη φάση αποτοξίνωσης…

Write A Comment

error: Content is protected !!