Με μεγάλη μου χαρά, αλλά και έκπληξη πρέπει να σας πω, είδα πως τρεις αγαπημένες blogger μου χάρισαν ένα ακόμη βραβείο! Το Νηπιαγωγείο… mou!, το Beauty harmony και το Cheap smart toys μου έκαναν την τιμή να μου χαρίσουν το βραβείο Liebster! Και σε ποιόν δεν αρέσουν τα βραβεία, έτσι δεν είναι;

Το συγκεκριμένο βραβείο όμως είναι σημαντικό και για έναν ακόμη λόγο. Το «Liebster Award» είναι ένα εικονικό βραβείο που χρησιμεύει για να εξαπλωθούν αλυσιδωτά και να γίνουν γνωστά blogs με λιγότερους από 200-300 followers. Είναι ένα σημαντικό εργαλείο για να γίνουν ακόμα περισσότερα blogs ευρύτερα γνωστά στο διαδίκτυο! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια που με επιλέξατε και σας στέλνω όλη μου την αγάπη και την θετική ενέργεια!

Οι κανόνες του βραβείου είναι οι εξής:

1) Ευχαριστείτε τον blogger που σας έχει προτείνει και θα αναρτάτε τη διεύθυνση του blog του. Συμπεριλάβετε στην ανάρτησή σας το εικονίδιο του Liebster award είτε με αντιγραφή και επικόλληση, είτε χρησιμοποιώντας το σαν widget ή gadget.
2) Απαντήστε σε 10 ερωτήσεις που θα σας θέσει ο blogger o οποίος σας απένειμε το βραβείο.
3) Προτείνετε άλλα 10 blogs με λιγότερους από 200-300 followers και συντάξτε μία λίστα ερωτήσεων για τα blog αυτά που οι κάτοχοι τους θα πρέπει να απαντήσουν.
4) Αναρτήστε την υποψηφιότητα για το βραβείο σε κάθε ένα από τα 10 blogs που έχετε επιλέξει και παρέχετε ένα link του post σας ώστε να ενημερωθούν οι κάτοχοι σχετικά το βραβείο Liebster σε περίπτωση που δεν το γνωρίζουν.

Ορίστε και οι δικές μου απαντήσεις στις 10 ερωτήσεις του παιχνιδιού!

1) Γιατί ξεκινήσατε το blog; 

Με τον ερχομό του πρώτου μου παιδιού, άρχισαν να προκύπτουν πολλές ανάγκες. Μια από αυτές ήταν η ανάγκη να μιλήσω σε άλλες μαμάδες, να γνωριστούμε, να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας. Κυρίως όμως ήθελα να εξωτερικεύσω όσα ένιωθα, καλά και κακά, με έναν τρόπο να κάνω κι εγώ την ψυχανάλυσή μου

2) Πείτε μας λίγο τι σας ενθουσιάζει;

Με ενθουσιάζει η χαρά που μου προσφέρουν τα απλά καθημερινά πράγματα, μια ταινία που με κάνει να κλάψω ή να γελάσω, ένα λαχταριστό γλυκό, το βλέμμα των παιδιών μου όταν μου λένε πως είμαι η καλύτερη μαμά του κόσμου, μια ωραία φωτογραφία που τράβηξα, τα ανιψάκια μου, η αγάπη του άντρα μου!

3) Γιατί πιστεύετε ότι τα σχόλια και η επικοινωνία βοηθούν τους bloggers και με ποιο τρόπο; 

Βοηθούν γιατί αισθάνεσαι ότι δεν είσαι μόνος. Υπάρχουν κι άλλοι σαν εσένα, που νιώθουν την ανάγκη να το μοιραστούν μαζί σου. Με το σχόλιο έρχεται και η ικανοποίηση ότι κάτι που έγραψες έχει αγγίξει έναν άνθρωπο που μπορεί να μην τον ξέρεις καν. Τι ομορφότερο και πιο γνήσιο από αυτό;

4) Για ποια πράγματα μιλάτε στο blog σας; 

Μοιράζομαι την καθημερινότητα με την οικογένειά μου, από ένα απόγευμα στο σπίτι, μέχρι μια παράσταση στο θέατρο. Ξεδιπλώνω το κουβάρι που κρύβεται μέσα στο μυαλό μου, εξωτερικεύεω συναισθήματα που νομίζω πως κάποια στιγμή έχουν αισθανθεί όλοι οι καθημερινοί γονείς. Οι γονείς που πιεσμένοι από την καθημερινότητα, τα δικά τους τραύματα, τις δικές τους εμπειρίες, προσπαθούν να μεγαλώσουν ανεξάρτητους, υγιείς ανθρώπους, με ενσυναίσθηση και σεβασμό.

5) Έχετε δημιουργήσει μια φιλική σχέση με άλλους bloggers; Έχετε γνωριστεί ποτέ προσωπικά;

Ναι! Και πολύ χαίρομαι για αυτό. Πρόσφατα συνάντησα κι άλλες μαμάδες blogger και φυσικά με αρκετές ανταλλάσσουμε μηνύματα εδώ και καιρό. Όταν τα λόγια αποκτούν και πρόσωπο, όταν αποκτάς προσωπική επαφή, αυτό είναι αναντικατάστατο.

6) Πώς φαντάζεστε το blog σας σε δύο χρόνια; Τι θα θέλατε να δείτε να μεγαλώνει / να αλλάζει και με ποιο τρόπο; 

Θα ήθελα να το δω να μεγαλώνει, να φιλοξενεί σκέψεις κι άλλων ανθρώπων, να καταπιάνεται και με άλλα θέματα, να αποκτήσει πιο όμορφες φωτογραφίες. Θα ήθελα όμως να μείνει το ίδιο γνήσιο και αληθινό όσο το αισθάνομαι τώρα. Θα ήθελα να μιλάει στους ανθρώπους σαν να με γνωρίζουν!

7) Τι είναι αυτό που κάνετε καλύτερα; 

Ακούω!

8) Πόσο χρόνο αφιερώνετε στο blog σας; 

Όχι όσο θα ήθελα, αν και τους τελευταίους δύο μήνες είμαι εξαιρετικά συνεπής, προγραμματισμένη και έχω οργανώσει τον χρόνο μου με τέτοιο τρόπο ώστε να μην το παραμελήσω όπως έκανα στο παρελθόν.

9) Πώς γεννιούνται τα post σας; 

Μέσα από την καθημερινότητα! Από τι άλλο;

10) Ευχές για τον αναγνώστη.

Υγεία, χιούμορ, ανοικτό μυαλό και αγάπη, άφθονη, απεριόριστη, δίχως ενοχές!

Τα blogs στα οποία απονέμω με τη σειρά μου το βραβείο είναι: 

 1. Μάνα μανούλα μαμά
 2. Craft with mom
 3. Mamas ‘n’ papas
 4. Mama Petounia
 5. Άκου και μένα μαμά
 6. Αντιγονίδιο
 7. Pollyanna’s days
 8. 2-3 πράγματα που δεν ξέρω για αυτήν
 9. Παιδική γωνιά
 10. Ecoslings

Ευχαριστώ πολύ για μια ακόμη φορά για το διπλό μου βραβειάκι!
Περιμένω να διαβάσω και τις δικές σας αναρτήσεις!

 

Author

1 Comment

 1. υπεροχες οι ερωτησεις και ευγε που κερδισες ενα ομορφο δωρο! παντα τετοια!

Write A Comment

error: Content is protected !!