Στις 18 Μαΐου ένα δραστήριο κορίτσι η Μάρθα έφτιαξε μια ομάδα στο Facebook. Την ονόμασε Φωτογράφισέ το! Και κάπου εκεί ξεκίνησε ένα υπέροχο ταξίδι στον μαγικό κόσμο της φωτογραφίας. Κάθε μέρα με αφορμή μια λέξη εμείς παίρνουμε την φωτογραφική μηχανή ή το κινητό στο χέρι και ξεκινάμε! 
Το αγκαλιασα από την πρώτη στιγμή! Περιμένω με αγωνία την επόμενη μέρα. Δεν καταφέρνω πάντα να είμαι συνεπής, αλλά φροντίζω να τσεκάρω την λίστα μου καθημερινά. 
Σε αυτή την ανάρτηση θα βρείτε ένα link από όλες τις αναρτήσεις που έχω ανεβάσει τους τελευταίους μήνες, αρκεί να πατήσετε πάνω στον κάθε μήνα. Επιπλέον θα ανεβάζω την αγαπημένη μου φωτογραφία από καθε μήνα. Στο τέλος της χρονιάς θα έχω και μια μικρή φωτογραφική ανασκόπηση!
Θα χαρώ πολλοί να έρθετε και εσείς στην φωτογραφική μας παρέα και φυσικά να μου γράφετε ποιά είναι η αγαπημένη σας φωτογραφία
 
Η αγαπημένη φωτογραφία του Μαΐου

Η αγαπημένη φωτογραφία του Ιουνίου

Η αγαπημένη φωτογραφία του Ιουλίου

Η αγαπημένη φωτογραφία του Αυγούστου

Η αγαπημένη φωτογραφία του Σεπτεμβρίου
Η αγαπημένη φωτογραφία του Οκτωβρίου
Author

5 Σχόλια

 1. Την φωτογραφία του Μαίου, την έχω αγαπήσει κι εγώ και νομίζω στο έχω ξαναπεί!!!
  Χαίρομαι που ακόμα σου αρέσει!!!!!!!
  Πρέπει να στρωθώ κι εγώ και να αρχίσω να συμμετέχω κι εγώ!!!
  Θα το βάλω στο πρόγραμμα από τον επόμενο μήνα!

  • Αυτές είναι οι αγαπημένες μου! Αν έπρεπε να επιλέξω όμως μια, θα ήταν του Μαΐου ή του Αυγούστου. Σε περιμένουμε τον επόμενο μήνα.

 2. ααα και εμενα μου άρεσε πολύ η φωτογραφία του Μαίου αλλά και του Αυγούστου δεν πάει πίσω!! Θα αρχίσω κι εγώ πάλι τον επόμενο μήνα!
  Φιλιά!!

  • Την αγαπώ την φωτογραφία του Αυγούστου. Ίσως είναι μια από τις καλύτερες που έχω τραβήξει!!!!!!!!! Άντε, έλα κι εσύ στην παρέα μας Κωνσταντίνα.

 3. Μπράβων βρε Μάγδα! Εγώ το εχω παρατήσει αν και ήταν αγαπημένη συνήθεια 🙂
  Να πω κι εγώ την αγαπημένη μου; Ε του Αυγούστου φυσικά!! Αυτά τα κεφαλάκια που ακουμπάνε με τόση τρυφερότητα…

Write A Comment

error: Content is protected !!