Μια φορά κι έναν καιρό η Μάρθα είχε μια ιδέα. Να βγάλουν οι μαμάδες που συναντήθηκαν στην ομάδα Μαμαδοblogs ένα ηλεκτρονικό περιοδικό. Ένα περιοδικό γραμμένο από μαμάδες, το οποίο απευθύνεται σε όλες τις μαμάδες.

Οφείλω να ομολογήσω πως δεν το πίστευα ότι θα τα καταφέρναμε. Κι όμως! Για πότε συγκεντρώθηκαν τα άρθρα, φτιάξαμε σελίδα στο Facebook, μπήκαμε στο Twitter και στο Pinterest… Μέχρι που σήμερα, το περιοδικό μας έκανε την εμφάνισή του στις οθόνες των υπολογιστών μας! Και το Κάθε μέρα Γονείς θα είναι εκεί, κάθε μήνα, για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε, ώστε να γίνει η συμβίωση, η συνύπαρξη με τα παιδιά μας πιο εύκολη!

Mama Relax καλώς ήρθες στον κόσμο μας λοιπόν!

Πρέπει όλες όσες συμμετέχουμε σε αυτήν την προσπάθεια να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στην Μάρθα φυσικά, που μας συντόνισε και κουράστηκε τόσο πολύ ώστε όλο αυτό να αποκτήσει μορφή και υπόσταση. Να πούμε μπράβο σε όλες τις μαμάδες που συμμετέχουν στην συντακτική ομάδα του Mama Relax και σε όσες δείχνουν την υποστήριξή τους σε αυτή μας την προσπάθεια.

Σας καλούμε να μας διαβάσετε και να μας πείτε την γνώμη σας. Άλλωστε αυτό το περιοδικό φτιάχτηκε με πρώτο γνώμονα την ανάγκη της μαμάς να διαβάσει και να ενημερωθεί για θέματα που την απασχολούν.

Δείτε εδώ το πρώτο μας τεύχος! Μπορείτε αν θέλετε να κατεβάσετε το περιοδικό και να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας. Περιμένουμε τα σχόλια και τις προτάσεις σας. Κι αν σας αρέσει αυτό που θα δείτε πατήστε πάνω στην καρδούλα για να μας δείξετε την αγάπη σας!!! Μπείτε και στην σελίδα μας στο Facebook, πατήστε like για να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας. Στείλτε μας τα μηνυματά σας. Και μην ξεχάσετε να ακολουθείτε και τον πίνακά μας στο Pinterest.

Αυτά για την ώρα! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την 1η του Αυγούστου. 

Μέχρι τότε Mama Relax!!!!

Author

Write A Comment

error: Content is protected !!