Έχω κάνει πολλές βόλτες τα τελευταία χρόνια σε ελληνικά και ξένα blogs. Τα διαβάζω όλα με μια προσμονή και λαχτάρα, γιατί εκεί ο κάθε ένας από μας καταθέτει ένα κομμάτι του εαυτού του, κάνει την αυτοκριτική του, ξέροντας πως κινδυνεύει να κατακριθεί ή απλά να αγαπηθεί από γνωστούς αλλά και αγνώστους.

Εεε λοιπόν ένα πράγμα που ζήλευα σε όλα αυτά τα blogs είναι τα βραβεία τους. Ναι το ομολογώ. Τα κοίταζα και έλεγα «Κοίτα! Κάποιος τον/την διαβάζει και του χάρισε και βραβείο. Μπράβο του/της». Και φυσικά αναρωτιόμουν «Εμένα γιατί δεν μου έχει δώσει κανένας ένα βραβειάκι; Έτσι ένα κάτι, να αισθανθώ κι εγώ ότι κάποιος με διαβάζει βρε παιδί μου…».

Και ξαφνικά εμαφανίστηκε η ομάδα Μαμαδο-blogs. Και εκεί γνώρισα, διαδικτυακά, την Δέσποινα, γνωστή και ως Μαμά σε κρίση . Και κάπου εδώ ήρθε και το πρώτο μου βραβείο!!! Ναι, ναι, πολλά θαυμαστικά εδώ!!!!!!!!! Γιατί επιτέλους γνωρίστηκα με κάποιες από όλες αυτές τις γυναίκες που τόσο καιρό διαβάζω και μάλιστα μια από αυτές με διάλεξε για ένα υπέροχο μουσικό βραβειάκι. Το πρώτο μου!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ Δέσποινα!!

Οι όροι έχουν ως εξής:
1. Διαλέγω 5 αγαπημένα μου τραγούδια
2. Δίνω με την σειρά μου το βραβείο μου σε 10 αγαπημένα blogs.

Χμμμ, ωραίο το βραβείο μου αλλά δύσκολη η δουλειά μου…

Πώς διαλέγεις 5 τραγούδια, όταν όλη σου η ζωή είναι γεμάτη μουσική; Όταν η κάθε στιγμή, λυπημένη ή χαρούμενη, έχει ντυθεί με κάποια μελωδία;

Θα σας παραθέσω λοιπόν μόνο ενα πολύ μικρό δείγμα, όσο γίνεται πιο αντιπροσωπευτικό:

Το κόκκινο φουστάνι – Ελευθερία Αρβανιτάκη

Όλη μου η εφηβεία, τα σχολικά μου χρόνια, έχουν περάσει με αυτήν την μελωδία να με συντροφεύει. Σε ρεμπετάδικα, σπίτια, συναυλίες, με φίλους, έρωτες, χαρές και απογοητεύσεις… Από μια ερμηνεύτρια που παραμένει αγαπημένη μου.

Όλα σε θυμίζουν – Χάρις Αλεξίου

Για τους γονείς μου. Φύγανε πολύ νωρίς… Τόσο μακριά κι όμως είναι παντού…

Frozen – Madonna

Για τα φοιτητικά μου χρόνια, το απόλυτο τραγούδι! Μόνο για τις δύσκολες στιγμές φυσικά, που δεν ήταν και λίγες. Φαίνεται πως η μελαγχολική μουσική με μαγεύει…

Noorie – Bally Sagoo feat. Gunjan

Το τραγούδι του γάμου μου, για τον άντρα της ζωής μου, το συντροφάκι μου, τον καλύτερό μου φίλο, τον μεγαλύτερο κριτή μου, τον πατέρα των αγοριών μου.

Crying at the discoteque – Alcazar

Και επειδή τα πάρτυ και οι πίστες με έχουν χάσει τα τελευταία χρόνια, διάλεξα ένα πολυαγαπημένο χορευτικό τραγούδι. Όσο κιτς κι αν είναι, το αγαπώ και συνεχίζει να μου φέρνει χαμόγελα!

Ουφ, τα κατάφερα. Πολύ πιο δύσκολο από ότι δείχνει. Και τώρα πάμε στα ακόμη πιο δύσκολα. Τα blogs στα οποία δίνω με την σειρά μου το βραβείο είναι:

 1. http://www.manamanoulamama.gr/ 
 2. http://www.psychologiapaidiou.blogspot.gr/ 
 3. http://www.kapaworld.blogspot.gr/ 
 4. http://www.craftaholic.gr/  
 5. http://mesenfantsterribles.wordpress.com/  
 6. http://tosodoulika.blogspot.gr/  
 7. http://plegmena-apo-ta-xeria.blogspot.gr/ 
 8. http://www.kerasopites.blogspot.gr/ 
 9. http://www.anthomeli.com/ 
 10. http://fraulitsasworld.blogspot.gr/

Πάει κι αυτό!
Ελπίζω να σας άρεσαν τα τραγούδια μου.Θα περιμένω με αγωνία και τις δικές σας επιλογές.
Ελάτε μαμάδες να το ταξιδέψουμε το βραβειάκι!

Καλημέρα!!!

Author

2 Σχόλια

 1. έτσι ένιωθα κι εγώ όταν δεν είχα πάρει βραβείο! και μάλιστα είχα κάνει και ξεχωριστή ανάρτηση!! χαχαχαχαχα! τόσο ζήτουλας!
  Μπράβο σου για το πρώτο σου βραβειάκι!!!!

Write A Comment

error: Content is protected !!