READING

Δώρα για τις δασκάλες του σχολείου μας...

Δώρα για τις δασκάλες του σχολείου μας

Μπορεί να έχουμε πλέον φύγει από το σχολείο και να βρισκόμαστε σε μια απολύτως καλοκαιρινή διάθεση, αλλά ξέρω ότι πολλά παιδάκια ακόμη συνεχίζουν τον παιδικό σταθμό μέχρι το τέλος του Ιουλίου. Κι αν σκέφτεστε τι δωράκια θα κάνετε στην δασκάλα ή τον δάσκαλο, σήμερα θα σας δείξω αυτά που ετοιμάσαμε εμείς για τις δασκάλες μας. Απλά, χαρούμενα, με στόχο την απόλυτη χαλάρωση.

Είναι η δεύτερη φορά που χρειάστηκε να αποχαιρετήσω το νηπιαγωγείο. Γιατί κακά τα ψέματα, μαζί με τα παιδιά αποχαιρετάμε κι εμείς αυτούς που φρόντισαν και στάθηκαν δίπλα στα παιδιά μας για μια ολόκληρη χρονιά. Κι αν έχεις την χαρά να χαιρετάς δύο καλούς ανθρώπους και δύο εξαιρετικούς εκπαιδευτικούς, η συγκίνηση είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Τα δωράκια μας κάθε χρόνο βασίζονται σε κάποιο χαρακτηριστικό των δασκάλων μας. Φέτος τσίμπησα το χιούμορ και την ανάγκη για ξεκούραση. Και τους χαρίσαμε ένα δωράκι και μια ευχή:

“Σταυρούλα και Ιωάννα, το κουβαδάκι σας και σε άλλη παραλία”!

Θα χρειαστείτε ένα κουβαδάκι, το οποίο θα γεμίσετε με διάφορα αντικείμενα που συμβολίζουν την χαλαρότητα του καλοκαιριού. Εμείς διαλέξαμε μια πετσέτα, μια μπάλα μασάζ, ένα μπουκαλάκι για νερό, μια λίμα (πού να προλάβουν οι δασκάλες να φτιάξουν νύχι όλο τον χειμώνα;), μια χτένα (για μετά την θάλασσα) κι ένα σαπούνι (έχουν και παιδιά, χρειάζεται!). Τα αγοράσαμε από εδώ.

Ήθελα όμως και κάτι παραπάνω!

Κάτι που να συμβολίζει την αγάπη που δείχνουν οι δάσκαλοι στα παιδιά. “Η κότα που ονειρευόταν να πετάξει” της Sun Mi Hwang, από τις Εκδόσεις Διόπτρα, είναι ένα βιβλίο που αγαπώ ιδιαίτερα κι έπρεπε να μπει στο κουβαδάκι. Ένα βιβλίο γεμάτο αγάπη και αποδοχή, αυτά ακριβώς τα συναισθήματα που εισπράξαμε την χρονιά που μόλις τελείωσε.

Για το τέλος, άφησα της καταπληκτικές πέτρες που φτιάχνει η Λίτσα από το “Home is where your story begins…“. Μια πέτρα για την κάθε δασκάλα, με το όνομά τους γραμμένο με λευκά γράμματα σε μπλε φόντο, χρώματα που θυμίζουν θάλασσα και χαλάρωση, χρώματα που θυμίζουν καλοκαίρι.

Η πέτρα είναι βαμμένη και στην πίσω πλευρά της με ένα σχέδιο μαντάλα. Το σχέδιο συμβολίζει την θετική ενέργεια που τους εύχομαι ολόψυχα να έχουν σε κάθε τομέα της προσωπικής και επαγγελματικής τους ζωής.

Καλό καλοκαίρι λοιπόν σας εύχομαι! Σας ευχαριστώ για όλα και ελπίζω να τα λέμε συχνά.

Καλές διακοπές, καλή ξεκούραση και μην ξεχάσετε το κουβαδάκι σας!!!!


Γεια σας! Είμαι η Μάγδα και σας καλωσορίζω στο «Κάθε μέρα γονείς». Κατάγομαι από τα Γιάννενα και σπούδασα δημοσιογραφία κι επικοινωνία στο Λονδίνο. Για πολλά χρόνια εργάστηκα στον χώρο του Πολιτισμού, στις Δημόσιες Σχέσεις. Πλέον, έκανα το χόμπι μου επάγγελμα! Εκτός από το "Κάθε μέρα γονείς" έχω δημιουργήσει και το www.familyfriendlytravel.gr

RELATED POST

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
error: Content is protected !!