READING

Διαβάσαμε το βιβλίο “Ο Καθρέφτης και η Προφη...

Διαβάσαμε το βιβλίο “Ο Καθρέφτης και η Προφητεία του Γκρέινορθ” – Μικρή Άρκτος

Η σημερινή βιβλιοπρόταση είναι για όσους αγαπούν τα παραμύθια, το μυστήριο και την φανταστική λογοτεχνία. “Ο Καθρέφτης και η Προφητεία του Γκρέινορθ” είναι το πρώτο μυθιστόρημα του νέου συγγραφέα Αντώνη Μυλωνάκη. Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία από την παιδική σειρά Νάνος της Μικρής Άρκτου.

Στη χώρα Άβιγκον, όλοι γνωρίζουν την ιστορία της πριγκίπισσας χωρίς όνομα, που μόλις αντίκρισε για πρώτη φορά το είδωλό της, πήρε στην αγκαλιά της τον καθρέφτη και έπεσε από τον πύργο της. Λέγεται πως το Κακό, μάρτυρας σε αυτήν την πράξη, προκάλεσε την γέννηση ενός πανίσχυρου συμβόλου και μιας προφητείας που έμελλε να εκπληρωθεί.Αιώνες αργότερα, ένα νεαρό κορίτσι, η Άννυ, έχοντας λησμονήσει τα πρώτα της χρόνια στο ορφανοτροφείο και τον αγαπημένο της φίλο, τον Τόμας, έρχεται αντιμέτωπη με την προφητεία. Η μοίρα τους φέρνει πάλι κοντά και μαζί με την υπόλοιπη συντροφιά θα ξεκινήσουν ένα μακρινό και επικίνδυνο ταξίδι. Θα χρειαστεί να κατασκηνώσουν στο σκοτεινό δάσος του Νοάρχαμ, να ταξιδέψουν σε τρικυμιώδεις θάλασσες και να περπατήσουν στα καταραμένα εδάφη του Γκρέινορθ για να βρουν το χαμένο σύμβολο. Θα καταφέρουν να ξεθάψουν το τελευταίο κομμάτι του καθρέφτη; Γνωρίζουν άραγε πως κάτι τέτοιο θα ξυπνήσει κάτι πολύ σκοτεινότερο;

Το μυθιστόρημα του Μυλωνάκη είναι μια μυστηριώδης περιπέτεια που εκτυλίσσεται στον Μεσαίωνα, εποχή των δεισιδαιμονιών, των μύθων και του φόβου για το άγνωστο. Οι ήρωες του βιβλίου είναι ιδιαίτερα ελκυστικοί, καθώς με το θάρρος και το πείσμα τους προσπαθούν να σώσουν τις ψυχές των ανθρώπων από το Κακό, την ματαιοδοξία και το κενό. Ο συγγραφέας καταφέρνει να δημιουργήσει ένα κόσμο διαφορετικό, γεμάτο σύμβολα, ανατροπές, δράση και συγκίνηση. Σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή του μικρού αναγνώστη!

Ο Καθρέφτης και η Προφητεία του Γκρέινορθ” είναι μια συναρπαστική ιστορία, βαθιά ανθρώπινη αλλά και γεμάτη εκπλήξεις. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικία 9+ ετών, αλλά αν ακόμη επιτρέπετε στον εαυτό σας να ονειρεύεται, φαντάζεται και να ταξιδεύει, τότε σίγουρα θα την απολαύσετε κι εσείς.

Ο Αντώνης Μυλωνάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986. Μεγάλωσε γράφοντας ιστορίες για την αδελφή του, έχοντας πάντα την ίδια σαν κεντρική ηρωίδα. Τελείωσε το Πανεπιστήμιο το 2012. Αυτό είναι το πρώτο του βιβλίο ενώ παράλληλα γράφει και ποίηση. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Το εξώφυλλο του βιβλίου σχεδιάστηκε ειδικά για την έκδοση από τον εικαστικό Χαρίτωνα Μπεκιάρη ενώ το χάρτη που περιγράφει το φανταστικό κόσμο της ιστορίας σχεδίασε ο αρχιτέκτονας Φώτης Ζαπαντιώτης.

 

Εμείς σήμερα σας προσφέρουμε σε συνεργασία με την Μικρή Άρκτο ένα αντίτυπο του βιβλίου!

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας αρκεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα που ακολουθεί.. Ο διαγωνισμός θα ισχύει μέχρι την Τετάρτη 19 Απριλίου.

Όροι διαγωνισμού:
1. Γίνονται δεκτές συμμετοχές μόνο από Ελλάδα
2.Δεν μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή αν είστε συνεργάτης της Μικρής Άρκτου.
3. H κλήρωση θα γίνει μέσω του Random.org και ο νικητής θα ενημερωθεί από εμένα με προσωπικό μήνυμα στο e-mail που θα έχει δηλώσει στην φόρμα. Σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί εντός 3 ημερών από την αποστολή του μηνύματος, η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη νέου νικητή στη θέση του.
5. To δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλο δώρο.
6. Η Μικρή Άρκτος θα στείλει τα βιβλία με courier.
7. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από δημοσίευσής του ως και την Τετάρτη 19/4/2017 στις 23:59.

Καλή επιτυχία σε όλους!


Γεια σας! Είμαι η Μάγδα και σας καλωσορίζω στο «Κάθε μέρα γονείς». Κατάγομαι από τα Γιάννενα και σπούδασα δημοσιογραφία κι επικοινωνία στο Λονδίνο. Για πολλά χρόνια εργάστηκα στον χώρο του Πολιτισμού, στις Δημόσιες Σχέσεις. Πλέον, έκανα το χόμπι μου επάγγελμα! Εκτός από το "Κάθε μέρα γονείς" έχω δημιουργήσει και το www.familyfriendlytravel.gr

RELATED POST

  1. Αγαπώ τη φανταστική λογοτεχνία!!! Φαινεται υπεροχο βιβλιο!!

  2. Σας ευχαριστούμε!!!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
error: Content is protected !!